Most nad Sundem
powrót do forum 4 sezonu

Mam mieszane uczucia. Sporo naciągniętych, nieprawdopodobnych elementów w scenariuszu. Mimo wszystko trzyma w napięciu, zwłaszcza pod koniec. Finałowy odcinek jest satysfakcjonujący. Natomiast czymś co bardzo popsuło mi odbiór serialu, była platforma, z której skorzystałam oglądając. Vod . pl. Pierwszy raz skorzystłam i nikomu nie polecam. Nie ma możliwości, żeby oglądać na smart tv. Na laptopie co jakiś czas się zacina. Średnio 1-3x na odcinek ( przy odtwarzaniu filmów z innych źródeł tego nie doświadczam, a z internetem nie mamy problemu). Oczywiście aplikacja nie zapamiętuje w którym momencie się zacina, trzeba uruchamiać ją od nowa i szukać miejsca, w którym przerwaliśmy. Odcinek kosztuje 5 zł i jest dostępny tylko przez 2 dni. Jeśli macie ściągnięte więcej niż 1 odcinek, to nie wiadomo, które to, bo nie wyświetla się nr odcinka. Trzeba klikać na ślepo i mieć nadzieję, że to ten odcinek, którego potrzebujecie. Ogólnie nie polecam tej platformy, jeśli możecie, to trzymajcie się z daleka.

marysiaur

Na viaplay jest w ramach abonamentu w HD

ocenił(a) serial na 8
marysiaur

Jak płacisz abonament RTV to masz za darmo.

ocenił(a) serial na 8
knypek

Jeśli nie płacisz, to też masz za darmo (a właściwie dopiero wtedy to jest naprawdę za darmo), bo jest dostępny bez ograniczeń na VOD TVP.

knypek

Dokładnie tak, są wszystkie sezony i nic się nie zacina