Nie jestem fanem wrestlingu, ale są mi znani najbardziej utytułowani zawodnicy tej federacji. Nie podchodziłem do tej produkcji z dużymi oczekiwaniami i miło się zaskoczyłem. Serial już od pierwszego odcinka wciąga i tak trzyma aż do końca. Wszystkie odcinki stoją na równym, wysokim poziomie, co rzadko się zdarza. Od razu „wciągnąłem” całość. Po prostu po jednym odcinku, chciałem wiedzieć co dalej i szybko zobaczyć kolejny. Historia opowiada od początkowych lat wrestlingu, o tym jak Vince McMahon przejmuje tą organizację i jak ją w kolejnych latach rozwija. Jest dużo materiału z samych walk, jak i archiwalnych nagrań z poza ringu, które są okraszone oczywiście wypowiedziami tych najważniejszych: głównego (anty)bohatera, zawodników, osób pracujących w i dla WWE oraz dziennikarzy. Większość materiału jest przedstawiona chronologicznie, nie ma co chwilę niepotrzebnych skoków czasowych. Dużo ciekawych wątków, o których kiedyś mogliśmy gdzieś usłyszeć lub przeczytać – tutaj są przedstawione „od kuchni”. W serialu pojawia się główna postać i antybohater - Vince McMahon, większość znanych zawodników: The Rock, Hulk Hogan, John Cena, Hitman, Steve Austin, a także Mike Tyson i nawet Donald Trump – tak, Trump brał udział w walkach WWE ! Dużo jest właśnie takich ciekawych wątków dla tych, którzy nie do końca interesowali się tym sportem i nie wszystko o nim wiedzieli. Są też przedstawione te ciemne strony tego sportu, a więc dokument nie jest stronniczy. Naprawdę bardzo dobry dokument, nie trzeba być fanem wrestlingu i nawet samego sportu, a i tak obraz wciąga. Zdecydowanie polecam ! 8/10