Od początku kojarzył mi się ten serial z Fight Club (identyczny klimat) a tu jeszcze w 9 odcinku ten sam utwór (wersja piano) co na napisach końcowych Fight Club - Where is my mind - oczywiście nie przypadkiem bo ma znaczenie dla fabuły :-)
SPOILER ALERT SPOILER ALERT SPOILER ALERT SPOILER ALERT SPOILER ALERT SPOILER ALERT SPOILER ALERT SPOILER ALERT SPOILER ALERT SPOILER ALERT SPOILER ALERT SPOILER ALERT SPOILER ALERT SPOILER ALERT SPOILER ALERT SPOILER ALERT SPOILER ALERT SPOILER ALERT SPOILER ALERT SPOILER ALERT SPOILER ALERT SPOILER ALERT SPOILER ALERT SPOILER ALERT
Tego typu tematy powinny być moim zdaniem oznaczone jako spoiler, ponieważ mogą nakierować przyszłych widzów na pewien tok rozumowania. Swoją drogą oprócz utworu zauważyłem jeszcze inne nawiązania do tego kultowego filmu. Między innymi imiona niektórych bohaterów Marla --> Darlene (przynajmniej mi się kojarzyło :P), Tyler --> Tyrell, Angel Face --> Angela. Na pewno związków jest więcej, ale niech to będzie zabawą dla widza. Pozdr