PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=652684}

Mroczne zagadki Los Angeles

Major Crimes
2012 - 2018
7,0 659  ocen
7,0 10 1 659
Mroczne zagadki Los Angeles
powrót do forum serialu Mroczne zagadki Los Angeles

Provenza był odegrany nieco zbyt energicznie i zbytnio przypomina to sytuację, gdy Brenda pojawiła się w pierwszej serii, lecz.. myślę, że serial ma szanse na rozwój. Kolejne odcinki pokażą czy potrafią dorównać do poziomu Closer. Będzie problem z wypełnieniem miejsca po Brendzie, ciekaw ejstem czy to się uda. Pierwszy odcinek oceniam na 6.

ocenił(a) serial na 8
Redaktor_Naczelny

Ja uważam, że już jest świetny, szczególnie, że Closer oglądałam dla postaci cptn Sharon Raydor.

boguslaav

Też lubię tę postać. Zobaczymy czy udźwignie serial, jednak mam wrażenie, że teraz ciężar wziął na siebie Provenza.

Redaktor_Naczelny

Brenda była chwilami nieznośnie rozchwiana emocjonalnie. Wątki rodzinne nie dodawały sensu serialowi a odcinki o zabarwieniu komediowym średnio udane. Jestem przeciwnikiem seriali dłuższych niż 5-6 odcinków, gdyż potem scenarzystom pęka inwencja. The closer jednakże obejrzałem w całości i oceniam na 7/10. Major crimes zamykam po 4 odcinku. Wymiękam a Ryder mnie drażni.

blackfox_fw

Przepraszam: Sharon Raydor

ocenił(a) serial na 7
blackfox_fw

Cholercia, ciągle produkują nowe, może nakaz zamknięcia nie dotarł do producentów?