Doszły do mnei słuchy że, Tvp1 ma żekomo powtórzyć serie Muminków na grudzień...
A skąd masz tą informację?
Osobiście byłbym wniebowzięty. Mogliby w końcu puścić druga i trzecią
serię, która ostatni raz leciała w 1994r
Bo mój kolega wysłał petycje do Tvp odnośnie Muminków i mu babka powiedziała że wie że ludzie chcą muminki i mają byc od grudnia...
Hmmm... jakoś nie chce mi się wierzyć w to co mówisz(mimo, że bym chciał).
Tym bardziej jeśli chodzi o logikę TVP - to nie w ich stylu by dla jednego
ludzika wstawili coś na życzenie. Ludzie robią petycje po kilka tys. osób i
TVP ma to gdzieś
kserboy:) Niewiem czy umiesz czytać czy nie ale napisałem że babka z TVP powiedziała do mojego koegi że wie że ludzie chcą muminki oglądać i mają być.Bo przez te wczesniejsze petycje TVP doszło do wniosku aby puścić Muminki no i tak powiedzili mojemu koledze:)...PzDr:)
Dlatego nadal to co mi próbujesz opowiadać wydaję mi się nie prawdziwe. TVP
ma rozłożony program telewizyjny kilka miesięcy wstecz, to po pierwsze. Po
drugie TVP nawet jakby i tysiąc osób prosiło, to i tak nie patrzą na to.
Zależy im tylko i wyłącznie na kasie, nie na ludziach. Po trzecie petycje
to dla nich bzdura i tak jak wcześniej mają to głęboko gdzieś. Po czwarte
przeglądałem program na pierwszy tydzień grudnia i nie znalazłem tam
Muminków.
strona www.muminradio.ubf.pl powiadamia że to tylko plotka. Sami pisali do telewizji i nie otrzymali żadnej informacji na temat tej emisji.
Ja już wougule nie rozumiem TVP1 i chyba już nigdy nie zrozumiem...Potwierdziła sie twoja informacja że to plotka bo z kolegą znowu napisaliśmy do TVP1 wiadomość na idny email aby przekonac się czy potwierdzają informacje z tamtego mieśiąca a tu nam napisali że nie bedzie Muminków;/;(a jescze miesiąc temu muwili że bedą ...;/Ale lipa...TVP to jest wielkie G...Puszcza jakieś bajki nienoramlne zamiast puscic tak wspaniałą bajkę jaką są nasz kochane Muminki:D...Pzdr;]