PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=119826}

Muminki

Tanoshii Moomin Ikka
1990 - 1991
7,6 44 tys. ocen
7,6 10 1 44071
7,6 14 krytyków
Muminki
powrót do forum serialu Muminki

Filmiki z Muminkami

ocenił(a) serial na 10

Dawajmy tu rózne filmy z Muminkami, jakie mozna znaleźć w necie, ja znalazłam coś takiego http://www.youtube.com/watch?v=P2TslFNaZfg

Betinka

To troche zniewaga Muminków ale można się troche pośmiać. Chciałas filmy więc tu http://img214.imageshack.us/img214/8562/muminkidp1.jpg masz linki 14 odcinków Muminków do ściągnięcia (niektóre już wygasły)

Husky84

a i jeszcze tak na marginesie, czy nie jesteś już za stara na muminki ? w opisie masz 20 lat :) , ja mam 23 ale wpadłem tu tylko przypadkiem

ocenił(a) serial na 10
Husky84

A co cię to wogóle obchodzi ile mam lat i co oglądam? Chcesz wiedzieć proszę bardzo-oglądam Muminki bo je poprostu bardzo lubię, to chyba proste, poza tym przyjrzyj się dobrze temu forum-jest tu tyle osób co już potocznie są "za stare" na bajki, ale jednak oglądają Muminki i wiesz co niewiem jak tobie, ale mi to nie przeszkadza, bo Muminki to tego typu bajka która się nadaje dla wszystkich. I starszych i młodszych! I mam w najwyższym poważaniu czy się komuś podooba to co oglądam, czy też nie! Jak ktoś sobie chce to niech nie ogląda bajek, a ja będę i koniec kropka. Nie zamierzam nie robić czegoś tylko dlatego że "tak nie wypada". Mam swój rozum, a twoje pytanie mnie rozbawiło i tyle.

ocenił(a) serial na 10
Husky84

A czy ciebie synu, przypadkiem dupościsk nie dorwał? Nie obrażaj koleżanki że jest na coś za stara, bo ja też Muminki oglądam pomimo 22 lat i zawsze obronię każdego kto również kocha bajki! Co ci do tego? To nasz sprawa, a ty się weź lepiej swoim życiem zainteresuj (a ciekaw jestem co ty oglądasz)

ocenił(a) serial na 10
Husky84

Ja tez mam bardzo wiele lat i oglądam Móminki!
I wcale nie jestem na to za stary...
Ogólnie to jestem stary (mam amnezję i reumatyzm) , ale nie na takie rzeczy!!!

ocenił(a) serial na 10
Betinka

muminki kocha kazdy! ale tylko dumni z tego sie do tego przyznaja!:) pozdrawiam fanow muminkow:)

ocenił(a) serial na 10
KITARZYNA

Ja się zawsze z dumą mogę do tego przyznać!:) i nie zalewam się wcale wstydem. Ale zawsze znajdą się jakieś tępe móżdżki co muszą dopiec:/

Byniu

Ziutek i Betinka spokojnie :) ja też czasami zerkne we wtorek na muminki, przecież nie ma się czego wstydzić, to moja ulubiona bajka z dzieciństwa (aż się łezka w oku kręci), ale chodzi dokładnie o forum o muminkach i "akcja" typu "wklejamy filmy", wy musicie byc naprawdę wielkimi fanami :) pozdro

ocenił(a) serial na 10
Husky84

Tak jesteśmy fanami, a zakładając ten temat byłam poprostu ciekawa czy ktoś zna podobne filmiki z Muminkami, do tych na YouTube (bo może są takowe tylko jeszcze nie odnalazłam?)