PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=119826}

Muminki

Tanoshii Moomin Ikka
1990 - 1991
7,6 44 tys. ocen
7,6 10 1 43956
7,6 12 krytyków
Muminki
powrót do forum serialu Muminki

Ciesze się chociaż z tego że raz w tygodniu lecą Muminki, ale to i tak jednak troche za mało... Mogłyby być we wt. i czw. lub pn, śr i pt. :) Mogliby wyrzucić Tabaluge z anteny bo to jest kompletna beznadzieja i tylko powoduje że mamy jeden odcinek Muminków tygodniowo :/

ocenił(a) serial na 10
InowroclawskiWilk

No fakt taka świetna bajka tylko raz w tygodniu:/ale z drugiej strony szybko by się skończyła gdyby była więcej niż raz w tygodniu. A tak raz w tygodniu to będziemy mogli oglądać Muminki przez ponad rok:)bo 52 odcinki liczy

Betinka

Naprawde są aż 104 odcinki,ale wyemitują tylko 52.TVP oszczędza-tylko dlaczego zawsze naszym kosztem?Też bym chciała po 2 odcinki,zauważyłam że na Muminki bardziej od dzieciaków czeka troche starsze pokolenie :)Ja po każdym odcinku czuje niedosyt,super bajeczka

ocenił(a) serial na 10
_malena_

A ja mam 23 lata i sie nie wstydze oglądać Muminków :D

PS
Muzyka w tej bajce jest super. Czasami tak potęguje napięcie że ho ho !

ocenił(a) serial na 10
Luke_82

Masz rację Luke, nie ma się czego wstydzić, mnie wkurza kiedy ktoś mi mówi że Muminki i inne bajki są tylko dla dzieci. A prawda jest taka że nie tylko, że są one dobre dla każdego:) No i fakt ta muza taki klimat wywołuje że szok:)

ocenił(a) serial na 10
_malena_

z sieci mozna sciagnac wiekszosc odcinkow (mowie o polskim dubbingu), rowniez wiele takich ktore tvp pokazala tylko raz na poczatku lat 90, minimum 94 odcinki (tyle znalazlem - 1 seria - 52, 2 seria - 22, 3 seria - 20). choc niektore naprawde ciezko wychaczyc.

InowroclawskiWilk

Generalnie nie oglądam bajek bo mnie nudzą ale Muminki to kultowa bajka i bardzo ją lubię,czasmi z niej śmieje, już nie raz dyskutowaliśmy ze znajomymi o Muminkach. Nareszcie Muminki lecą w telewizji. Ale dobrze że dali jeden odcinek tygodniowo.

ocenił(a) serial na 10
InowroclawskiWilk

Dla mnie jeden odcinek tygoniowo to stanowczo za mało!
Byłoby fajnie, gdyby "Muminki" były wyświetlane w piątki i soboty xD ale i tak trzeba się cieszyć, że w ogóle są !!! ;]

Serdecznie pozdrawiam wszystkich fanów tej bajki! :)

ocenił(a) serial na 10
lentilha

Nie zawse puszczano tylko 52 odcinki. Jakoś ściągnąłem odcinek 74 i jakoś w prawym gornym rogu widnieje logo Tvp 1 :)

szkot7

po co ściaga? 104 odcinki dostępne są n youtube

ocenił(a) serial na 10
Madzienka1000

wszystkich nie znajdziesz z polskim dubbingiem.

parys88

obejrzalam do tej pory 45 pierwszych odcinków. Wydaje mi się, że jest większośc

Madzienka1000

na youtube są 104 osc czyli całosc, co prawda ostartnie odcinki nie sa najlepszej jakosci

Madzienka1000

OTWARCIE NOWEJ STRONY O MUMINKACH !!!
wwww.moomin.npx.pl

Oferują: serial animowany "Muminki" (1990-1991), serial "Opowiadania Muminków" (1977-1982), filmy "Kometa nad Doliną Muminków", "Zima w Dolinie Muminków", eBooki, audioBooki, komiksy, muzykę, tapety, gry, gadżety na telefon komórkowy i wiele innych!

Otwarcie już 25 stycznia o gdz. 19.01 !!!