PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=119826}

Muminki

Tanoshii Moomin Ikka
1990 - 1991
7,6 44 tys. ocen
7,6 10 1 44066
7,6 14 krytyków
Muminki
powrót do forum serialu Muminki

Nie patrzyłam na odcinek z 9 maja. Prosze o małe streszczenie tego odcinka. Z góry dziękuję. Pozdr.:)

ocenił(a) serial na 8
Naciolka

Jeżeli widziałeś odcinek poprzedni no to to była dalsza część "Niewidzialne dzieco".Wszyscy (muminek,migotka,ryjek,mała mi) poszli do lasu pobawić się w chowanego.Ta niewidzialna dziewczynka nie miala się dzie schować i bobek powiedział jej by schowala się w skalnej strzelinie.Ona tam weszła i bobek zablokowal wejście glazem.Potem Muminek i Migotka ją uwolnili.Na drugi dzień razem z wlóczykijem złapali bobka i wrzucili go tam na dzień to tej samej strzeliny.Potem na plaży zbierali muszelki razem z tatą i z mamą i tata muminka wpad na pomysł by mame muminka popchnąć do wody by się hmm troche rozruszala (tak mowil).Zobaczyla to ta niewidzialna dziewczynka i ugryzła tate muminka w ogon i zaczeła się złościc.I tak się złoscila aż w końcu pokazala się jej twarz.Maila rude włosy i calkiem ladna byla. Wszyscy sie ucieszyli a pozniej przyszedl do domku tutiki i zabral ją spowrotem juz widzialną.Na końcu jeszcze szedl bobek i ona mu język pokazala:P
Mam nadzieje że dobrze napisalem,prosze bardzo:)

ocenił(a) serial na 10
czester

Tu jest fajowe straszczenie na zarąbisym forum o Muminkach:
http://muminki.forumer.pl/viewtopic.php?t=72 [muminki.forumer.pl/view...]
Są tu streszczenia wszystkich dotychczasowych odcinków, fajne fotki z bajki i nie tylko. Zapraszam do rejestracji.

untitled

Bardzo dziękuję za streszczenie. Patrzyłam na odcinek wcześniejszy. Pozdr.:)