jako Dziecko bałam się to oglądać bo ta muzyka rodem z horroru mroziła mi krew w żyłach
...Pamiętam jeden odc jak szli lasem do jakiejś czarownicy ? coś takiego b pamiętam że wtedy
była o niej mowa i wtedy dali taka muze że tak mnie przeraziła że nigdy więcej tego nie
oglądałam .Teraz nadrabiam mam 20 lat i muszę przyznać to że to psychodeliczna bajka jak dla
mnie każdy bohater jest jakiś dziwny tajemniczy ...brrr .ale Uwielbiam to oglądać :)
O szlag, zły link!!! Sorry, miałam pootwieranych kilka i się pomyliłam.
http://demotywatory.pl/4445344/20-najlepszych-odpowiedzi-na-kartkowkach-i-sprawd zianach-2#obrazek-4
zgadzam się. Psychodeliczne bajki są świetne, oglądałem takich dużo w dzieciństwie, ale to Muminki były na pierwszym miejscu. Najbardziej bałem się Statku Widmo. Buka jakoś mnie nie ruszała ;) Gorsze rzeczy oglądało się w Z Archiwum X
Ja się chyba najbardziej bałem tego stwora, w którego się zmienił Muminek - chyba wolałbym się przespać z prawdziwymi porońcami z Wiedźmina niż patrzeć na tego pajaca - to, jak histeryzował i wracał do pierwotnego stanu było masakryczne, jakby mama go hipnotyzowała!