PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=119826}

Muminki

Tanoshii Moomin Ikka
1990 - 1991
7,6 44 tys. ocen
7,6 10 1 43925
7,6 12 krytyków
Muminki
powrót do forum serialu Muminki

Trauma

użytkownik usunięty

Pamiętam ten przerażający odcinek, w którym Muminek wszedł do jakiegoś kapelusza, a wyszedł jako owłosiony stworek, mając chyba 5-6 lat popłakałam się i już nigdy nie wróciłam do tej serii :D

ocenił(a) serial na 10

Mi też strasznie mocno utkwił ten odcinek w głowie. Do dzisiaj go pamiętam. Ale Muminki oglądałam dalej, bo jak dla mnie to mistrzostwo.

Dezydery - to niewiele wobec tego zdążyłaś zobaczyć, wszak wydarzenie, o którym wspominasz ma miejsce w pierwszym odcinku:) No chyba, że oglądałaś nie w kolejności:)

ocenił(a) serial na 10

Mnie natomiast najbardziej zszarpał nerwy odcinek, w którym nadeszła zima i zamroziła małą mi. Wtedy zresztą pierwszy raz zobaczyłem Bukę;p

ocenił(a) serial na 8
gacus69

Ta scena jak ryjek wychodzi i ją mija... obraca się a tam ciemny stwór? : D Miałem z 5 lat jak to pierwszy raz zobaczyłem, popłakałem się ze strachu i przez dwa tygodnie matka siedziała przy mnie aż nie zasnąłem bo po prostu się bałem : ] Co dziwne od małego lubiłem oglądać przeróżne horrory i thrllery i znosiłem je lekką ręką w przeciwieństwie do Buki i Hatifnatów : D

ocenił(a) serial na 10
KinoManiack

Podaje listę odcinków w których pojawia się buka : p
"Topic i Topcia"
"Tajemnicza walizka"
"Zima w dolinie Muminków"
"Długi sen Muminka"
"Zimowe ognisko"
"Wspomnienia Tatusia Muminka"
"Rzezby z piasku"

Joecrou

co się dzieje w odcinku "rzeźby z piasku"?,bo nie pamiętam. I wie ktoś gdzie można go oglądnąć?

ocenił(a) serial na 10
sakuraonna

Buka ratuje Małą Mi z pożaru, coś takiego tam było ;)

Joecrou

dzięki:)

użytkownik usunięty
KinoManiack

Wróciłam buuuuuu

użytkownik usunięty
gacus69

buuuuuu

Ja się zawsze bałam Bobka. Chociaż... ja się do tej pory go boję D;

Co Buka robiła w "Długim śnie"? D:

Pierwsze pojawienie się Buki w pierwszym odcinku i królowa lodu - masakra