PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=304475}

Mushishi

2005 - 2006
8,0 7,6 tys. ocen
8,0 10 1 7646
Mushishi
powrót do forum serialu Mushishi

5 miejsce? O_O

ocenił(a) serial na 10

Yes! Yes! Yes!
Az sie zdziwilem, z tego co wiem i doswiadczylem, wiekszosc spoleczenstwa polskiego porownuje anime do bajek/kreskowek i naprawde watpilem zeby jakiekolwiek anime zawedrowalo tak wysoko
Osobiscie jestem - za - stworzeniem osobnego dzialu - anime - aby powstaly takze inne serie jak, ukochane przeze mnie Code Geass (kocham!) czy GreenGreen (komedia - ecchi) itp.
10/10 ode mnie
Nie bede opowiadal o tym anime, co mi sie w nim podobalo a co nie, powiem tylko ze spelnilo moje wymagania i mialo "to cos" w sobie, ten "moral" ktorego powinno miec kazde anime. Ci ktorzy anime nie ogladali i nie rozumieja "jak jakas kreskowka moze byc tak wysoko omg wtf lmfao xD" to z tego co wiem, nigdy tego nie zrozumieja, ludzie sa poprostu zbyt uparci i zbyt zadufani w sobie aby dopuscic do siebie prawde, ze nie ktos inny mial racje ... Znacie takich ludzi?

ocenił(a) serial na 10
GreenuGreenu

hej ;) masz moze wszystkie odcinki tego serialu ?
pozdrawiam i prosze o kontakt

PS zgadzam sie z toba na maxa i śmiac mi sie chce z kumpli ktorzy maja napał na cos pokroju Prison Break'a xD ogladaja bo jest taka moda bo wszyscy inni ogladaja a do anime sa dosyc cynicznie nastawieni... ;) ale tak jak mowisz nigdy tego nie zrozumieją...

ocenił(a) serial na 1
GreenuGreenu

A może to Ty jesteś uparty, zadufany i nie dopuszczasz nic do siebie oprócz anime?

darksaper

A może to Ty jesteś uparty, zadufany i nie dopuszczasz nic do siebie oprócz "normalnych" seriali?

Elof

Spokojnie, darksaper to po prostu multikonto - spójrz na jego profil a sam[a] się przekonasz Elof. Btw. leci to na jakimś kanale dostępnym w Polsce (tylko nie z dubbingiem!!!)?

One_and_Damned

Nie, nie leci, a szkoda (chociaż pewnie nie dla mnie, bo ja już dawno wadziłem).
Co do tych osobnych działów to Cie zasmucę, ale "filmłeb" pewnie czegoś takiego nie zrobi. Nie rozumiem dlaczego nie poszukasz po prostu jakiegoś normalnego serwisu tego typu, najlepiej międzynarodowego.