Yes! Yes! Yes!
Az sie zdziwilem, z tego co wiem i doswiadczylem, wiekszosc spoleczenstwa polskiego porownuje anime do bajek/kreskowek i naprawde watpilem zeby jakiekolwiek anime zawedrowalo tak wysoko
Osobiscie jestem - za - stworzeniem osobnego dzialu - anime - aby powstaly takze inne serie jak, ukochane przeze mnie Code Geass (kocham!) czy GreenGreen (komedia - ecchi) itp.
10/10 ode mnie
Nie bede opowiadal o tym anime, co mi sie w nim podobalo a co nie, powiem tylko ze spelnilo moje wymagania i mialo "to cos" w sobie, ten "moral" ktorego powinno miec kazde anime. Ci ktorzy anime nie ogladali i nie rozumieja "jak jakas kreskowka moze byc tak wysoko omg wtf lmfao xD" to z tego co wiem, nigdy tego nie zrozumieja, ludzie sa poprostu zbyt uparci i zbyt zadufani w sobie aby dopuscic do siebie prawde, ze nie ktos inny mial racje ... Znacie takich ludzi?
hej ;) masz moze wszystkie odcinki tego serialu ?
pozdrawiam i prosze o kontakt
PS zgadzam sie z toba na maxa i śmiac mi sie chce z kumpli ktorzy maja napał na cos pokroju Prison Break'a xD ogladaja bo jest taka moda bo wszyscy inni ogladaja a do anime sa dosyc cynicznie nastawieni... ;) ale tak jak mowisz nigdy tego nie zrozumieją...
A może to Ty jesteś uparty, zadufany i nie dopuszczasz nic do siebie oprócz anime?
Spokojnie, darksaper to po prostu multikonto - spójrz na jego profil a sam[a] się przekonasz Elof. Btw. leci to na jakimś kanale dostępnym w Polsce (tylko nie z dubbingiem!!!)?