PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=304475}

Mushishi

2005 - 2006
8,0 7,6 tys. ocen
8,0 10 1 7647
Mushishi
powrót do forum serialu Mushishi

Stworzyć osobny top dla anime i telenowel, no bo jak to wygląda że obok House, Friends czy Kompani Braci występuje takie Musisisi czy Dragon Ball.

filmwebfan_filmweb

100% racji.

filmwebfan_filmweb

Jak Muminki przebija House'a, to zwątpię :D zawsze myślałam, że miejsca w rankingu są ustawiane także pod względem ilości oddanych głosów.

użytkownik usunięty
Anulz

No bo jak to wygląda?
Poczekaj chwile..w końcu i to serial i to serial.
A więc jest głupie i niedobre bo znajduje się obok twoich ulubionych
seriali?
I nawet KURWA tego nie oglądałeś?
Brak mi słów na takich młotków.
I akurat muszę powiedzieć że mi Mushishi podobał się bardziej niż Dr.House
I co? Zdziwiony?

po Twojej kulturalnej/inteligentnej/napisanej poprawną polszczyzną wypowiedzi --- nie... nie zdziwiony...

użytkownik usunięty
1z1000

Oh bo mnie poniosło,zdarza się na codzień taki nie jestem

filmwebfan_filmweb

Całkiem dobry pomysł. Może dzięki temu będzie mniej idiotycznych komentarzy pod takimi tytułami jak ten.

filmwebfan_filmweb

Bardzo dobry pomysł z tym rankigiem dla anime Też jestem fanem anime ale lepiej żęby seriale i anime były osobno ponieważ serial to serial a bajka to bajka.

użytkownik usunięty
Kamiloonn

Przecież wystarczy wcisnąć słowo anime nad rankingem i pojawi się ranking
anime .To jest lista ogólna.

ocenił(a) serial na 8
filmwebfan_filmweb

A powiedz mi czym się ten serial różni od Housa. Tym, że dr. House trafił do szerszej publiki? Tym, że występują aktorzy? Dla mnie liczy się scenariusz, jakość wykonania i innowacyjność. Pod tym względem House i Mushishi jest dla mnie na równi z House'm i Dexter'em. Bardzo spodobały mi się wszystkie 3 seriale i żałuję tylko, tego że Mushishi ma jedynie 1 sezon. Choć patrząc na pozostałe 2 seriale to może i lepiej, niż oglądać powolną jego degradację?

ocenił(a) serial na 8
filmwebfan_filmweb

A i jeszcze jedno, jeśli czegoś nie widziałeś to nie oceniaj. Friends oglądałem i tej serii może podeszwy lizać, Kompani Braci nie i nie oceniam. A może powinienem wejść w ten temat i skrytykować jaki to nie jest chłam?

Co do Dragon Ball to się nie wypowiadam, bo dla mnie to jest chłam, jak Moda na sukces, ale nie wkładaj wszystkiego do jednego wora, bo zestawienie Mushishi z Dragon Ball'em jest tak adekwatne jak Dexter'a z Modą na sukces.