PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=619268}

My Little Pony: Przyjaźń to magia

My Little Pony: Friendship Is Magic
2010 - 2020
7,4 7,8 tys. ocen
7,4 10 1 7787
6,5 2 krytyków
My Little Pony: Przyjaźń to magia
powrót do forum serialu My Little Pony: Przyjaźń to magia

Coś dużego

ocenił(a) serial na 10

Dziś przeglądałem komiksy związane z MLP, jeden szczególnie zwrócił moją uwagę. Ten właśnie
komiks zwrócił moją uwagę na zagadnienie... albowiem. Czy to nie dziwne że w bardzo krótkim
odcinku czasu Twilight stała się Alicornem i nastąpiła reformacja Discorda? Czemu Celestia od
tak sobie wyjechała z tymi pomysłami? Powiem tyle, wraz z czwartym sezonem zbliża się coś
naprawdę dużego, cóż wierze w scenarzystów i mam nadzieje że wyjdą z obronną ręką z tego w
czym się znaleźli. Wkrótce się przekonamy...

ocenił(a) serial na 1
Betarius

Mam wrażenie, że zbyt dużo wymagacie od tej kreskówki. Celestia wyjechała z tym pomysłem, by scenarzyści mieli pretekst do zostawienia elementów harmonii u Twilight.

ocenił(a) serial na 10
Merkura

I tak wierze we scenarzystów i mam nadzieje że to wykorzystają ;_;.

ocenił(a) serial na 1
Betarius

Ja tam się zawiodłam na ostatnim odcinku 3 sezonu, więc już na nic nie liczę.

ocenił(a) serial na 10
Merkura

Myślę że wszyscy lekko przesadzają z tym hejtem na Twilicorna, nie wiecie jeszcze jak to się rozwinie.

ocenił(a) serial na 1
Betarius

Nieeeee, mi się podoba zamiana Twilight w alicorna. Tylko... To jest najważniejsze zdarzenie w całym serialu to przydałby się odcinek w stylu 'Crystal Empire', a tak to było tylko 20 minut pełne piosenek i żadnego poważnego zagrożenia.

ocenił(a) serial na 10
Merkura

No cóż, raz zmienili konwencje, to nie powód aby tracić całą wiarę w scenarzystów!