PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=619268}

My Little Pony: Przyjaźń to magia

My Little Pony: Friendship Is Magic
2010 - 2020
7,4 7,8 tys. ocen
7,4 10 1 7787
6,5 2 krytyków
My Little Pony: Przyjaźń to magia
powrót do forum serialu My Little Pony: Przyjaźń to magia

A właściwie jego wytwory - przede wszystkim memy.
Większość z nich to bezużyteczne śmieci, które nie mają żadnego sensu, jak ten najnowszy -
GAK... Co to w ogóle znaczy ? I po co robić mem z reklamy, która leciała podczas "livestreama"
?
Inne memy też nie mają większego sensu, np. "Fluttercry" - Fluttershy trzymająca coś, płacząc
przy tym... Według mnie służą głównie spamowaniu forów internetowych, denerwowaniu
użytkowników tychże forów, i zbieranie kolejnej lawiny wyzwisk i jadu przez fandom...
A potem się dziwicie, że tak was nie cierpią - tak, nie jestem bronym, mimo iż piszę fanifki. Nie
utożsamiam się z tym ruchem, a sam serial przestałem oglądać kilka miesięcy temu...

ocenił(a) serial na 10
Merkura

Popierasz ją mimo,iż nie ma dowodów i obraża człowieka za jego zdanie?Super nie ma co,ale co mi tam słabi muszą trzymać się razem bo nie przeżyją osobno^^

ocenił(a) serial na 1
Macintosh

Żadnych argumentów nie podałeś, ani w rozmowie ze mną, ani z nią. Jak na razie to więcej razy ty wyśmiewałeś lekceważyłeś nas.

użytkownik usunięty
Merkura

nie ma co się przejmować 12latkiem, nie odpisujmy mu po prostu xD

ocenił(a) serial na 1

No wiem, że to nie ma sensu, ale płakać się chcę z tej bezsilności. Że nie można mu nic wyjaśnić i myśli, że jest fantastyczny.

ocenił(a) serial na 10
Merkura

Kiedy zasugerowałem,że jestem fantastyczny?
Nie ma nic fajniejszego jak ludzie,których się pokonało w dyskusji(z powodu braku stosownych argumentów)jednoczą się by dalej pielęgnować kłamstewko.Piękne...

ocenił(a) serial na 1
Macintosh

Pielęgnuj dalej swoje samouwielbienie.

ocenił(a) serial na 10
Merkura

Nie odpowiedziałaś na moje pytanie.Nawet tego nie potrafisz?

ocenił(a) serial na 1
Macintosh

Cały czas.

ocenił(a) serial na 10
Merkura

Przynajmniej możesz się przyznać do własnego błędu...ale nadal nie odpowiedziałaś na pytania.Do tego się sprowadza rozmowa z tobą.

ocenił(a) serial na 1
Macintosh

Nie odpowiedziałeś mi na pytanie, gdzie wspomniałam coś o serialu, hipokryto.

ocenił(a) serial na 10
Merkura

Najpierw ty odpowiedz na moje a dopiero potem odpowiem na twoje.I nie porównuj mnie(pod tym względem do siebie).

ocenił(a) serial na 10

Bo najlepiej zignorować prawdę mimo,iż puka do drzwi i żyć w słodkiej iluzji wykreowanej przez własną głowę.Jakieś to uroczę.Nawet słodka jesteś w tym fantazjowaniu wiesz?

ocenił(a) serial na 10
Merkura

Ja nie dałem dowodów?A te wszystkie linki?Do Urban Dictionary by udowodnić wam,że definicja tego słowa jest inna niż z początku zakładałyście?A do video?Pokazujących zajebistych bronies,których ludzie podziwiają i lubią?I najważniejsze:fakt,że wasz bełkot został wyśmiany oznacza tylko to,że jest śmieszny.Ech kocham gadać z takimi ludźmi jak wy,kupa zabawy na parę godzin(to lepsze niż kabaret na dwójce).

ocenił(a) serial na 1
Macintosh

Został wyśmiany tylko przez ciebie. ;)

A moim zdaniem Bronies to mężczyźni od 25 lat, którzy oglądają ten serial. I co? Argument obalony.
NIKT WAS NIE PODZIWIA. Chyba, że tworzycie kółko wzajemnej adoracji.

ocenił(a) serial na 10
Merkura

NIKT WAS NIE PODZIWIA
Podziwia.

Został wyśmiany tylko przez ciebie. ;)

Został wyśmiany przez osobę,która zna się na rzeczy.

Chyba, że tworzycie kółko wzajemnej adoracji.
Ten pomysł już zajęłyście wy.Ty i CarycaKlaczylina.Słodka hipokryzjo;)

ocenił(a) serial na 1
Macintosh

Dowód. I chcę takiego, ktory nie jest Bronym.

Fajnie.. A wiesz, gdzie mogę znaleźć taką osobę?

ocenił(a) serial na 10
Merkura

Dowód. I chcę takiego, ktory nie jest Bronym.
Mój kumpel Dawid.

Fajnie.. A wiesz, gdzie mogę znaleźć taką osobę?
W sensie?

ocenił(a) serial na 1
Macintosh

Skąd mam wiedzieć, że taki istnieje? Argument beznadziejny.

W sensie, kto się na tym zna?

ocenił(a) serial na 10
Merkura

1.Dowód daj na to,że nie istnieje?

2.Ja.

użytkownik usunięty
Merkura

Myślę, że lepiej jest jednak uznać to coś za niebyłe

My mu do główki nie wbijemy podstawowych zasad logiki ani wychowania, bo to nie ten poziom, tylko poziom brony. A ja się zniżać doń nie będę :]

Takie siusiumajtki najczęściej są wychowywane dopiero jak będą musiały wyjść do ludzi, tj do szkoły. Jak go upokorzą jeszcze kilka razy to się nauczy... może. Ale najprawdopodobniej i tak pozostanie taką lebiodą umysłową, my na to nic nie poradzimy ;)

ocenił(a) serial na 10

Myślę, że lepiej jest jednak uznać to coś za niebyłe
Co?

My mu do główki nie wbijemy podstawowych zasad logiki ani wychowania, bo to nie ten poziom, tylko poziom brony. A ja się zniżać doń nie będę :]

Powiedziała to osoba,która obraziła swojego współrozmówcę i sama go oskarża mimo,iż ten ani razu ją nie obraził...

Takie siusiumajtki najczęściej są wychowywane dopiero jak będą musiały wyjść do ludzi, tj do szkoły. Jak go upokorzą jeszcze kilka razy to się nauczy... może. Ale najprawdopodobniej i tak pozostanie taką lebiodą umysłową, my na to nic nie poradzimy ;)

Mów tak studentowi...po za tym siusiumajtki?Wiesz,że mój 8 letni brat tak mówi?Po za tym nadal ja daje argumenty wy żadnego nie daliście i teraz tworzycie,kółko wzajemnej adoracji by się pocieszać...jak dziewczęco.

ocenił(a) serial na 1
Macintosh

" teraz tworzycie,kółko wzajemnej adoracji" - Ej, wymyślaj własne teksty, dobrze? ^^

ocenił(a) serial na 10
Merkura

Sorry,ale akurat mi pod pasowało.

ocenił(a) serial na 1

Macintosh to taki podręcznikowy przykład Broniego, nie? ;D

ocenił(a) serial na 10
Merkura

W sensie kulturalny,pewny siebie,nie bojący się wyrazić swojego zdania człowiek lubiący MLP FIM??Dzięki chociaż raz się zgadzamy:)

ocenił(a) serial na 1
Macintosh

"Kulturalny". xD

ocenił(a) serial na 10
Merkura

No wiem...kiedyś się tego nauczycie i wy.Trzymania nerwów na wodzy w dyskusji.

ocenił(a) serial na 1
Macintosh

Żyj dalej w kłamstwie. Według Ciebie to lepsze niż bolesna prawda, prawda?

ocenił(a) serial na 10
Merkura

Teraz to ty kopiujesz mój styl.Kolejny raz pokazujesz swoją hipokryzję.

ocenił(a) serial na 1
Macintosh

Skoro ty możesz to czemu ja nie? ;)

ocenił(a) serial na 10
Merkura

Piękne myślenie...skoro on może coś ukraść to czemu ja nie mogę!Daleko zajdziesz z takim podejściem.

ocenił(a) serial na 1
Macintosh

Problem w tym, że okradanie jest prawnie zabronione.

A tak w ogóle próbując udowodnić moją hipokryzję, sam ją przejawiasz.

ocenił(a) serial na 10
Merkura

Niby gdzie?

ocenił(a) serial na 1
Macintosh

Masz do mnie pretensje, że kopiuję Twój styl, a to przecież Ty zacząłeś.
Mówisz mi, że rozmowa ze mną sprowadza się do Tego, że nie potrafię odpowiedzieć na pytania. Ale to ty pierwszy nie chciałeś odpowiedzieć na moje pytanie.

ocenił(a) serial na 10
Merkura

Masz do mnie pretensje, że kopiuję Twój styl, a to przecież Ty zacząłeś.

Raz...a nie parę razy jak ty.

Mówisz mi, że rozmowa ze mną sprowadza się do Tego, że nie potrafię odpowiedzieć na pytania. Ale to ty pierwszy nie chciałeś odpowiedzieć na moje pytanie.
Niby gdzie?

ocenił(a) serial na 1
Macintosh

Gdzie niby 2 raz kopiuję Twój styl?

Nadal nie uzyskałam odpowiedzi kiedy mówiłam coś o serialu w tej dyskusji.

ocenił(a) serial na 10
Merkura

W poprzednich postach.

Nadal nie uzyskałam odpowiedzi kiedy mówiłam coś o serialu w tej dyskusji.
Kiedy wspomniałaś,że ludzie,których ci pokazałem są lubiani szanowani za to,że nie są bronies co było kpiną i kłamstwem.

ocenił(a) serial na 1
Macintosh

Podaj przykład.

I gdzie tutaj jest jakaś opinia o serialu?

ocenił(a) serial na 10
Merkura

Ja."Są podziwiani przez swoją osobowość i przez to co robią"
Ty. Ding ding ding. I mamy zwycięzce. Więc jaki z tego morał? To, że oglądają MLP to nie ma nic do rzeczy.
Proszę masz przykład,Ja w przeciwieństwie do ciebie mogę go dać.Sugerujesz,że ci ludzie są podziwiani,lubiani a fakt,że są bronies już dyskretnie pomijasz bo ci to nie na rękę.Mimo,iż ich cechy charakteru przedstawiają większość w stadzie.

ocenił(a) serial na 1
Macintosh

Po kolei, bo teraz naprawdę robisz się śmieszny.
W tym Twoim cytacie nie napisałam nic o serialu, a jedynie o Bronies, bo chyba tego dotyczy nasza "dyskusja"?
Nie "dyskretnie pomijam" tylko próbuję Ci uświadomić, że nie są lubiani, bo są Bronies, a za to co robią.
"Mimo,iż ich cechy charakteru przedstawiają większość w stadzie."- Nie zrozumiałam sensu tego zdania.

ocenił(a) serial na 10
Merkura

W tym Twoim cytacie nie napisałam nic o serialu, a jedynie o Bronies, bo chyba tego dotyczy nasza "dyskusja"?

Bynajmniej,prosiłaś mnie bym dał ci opinie o serialu a według twojej opinii bronies nie są lubiani jako fani show.

Nie "dyskretnie pomijam" tylko próbuję Ci uświadomić, że nie są lubiani, bo są Bronies, a za to co robią.
Znowu...zero argumentów(linki coś w tym stylu?).

"Mimo,iż ich cechy charakteru przedstawiają większość w stadzie."- Nie zrozumiałam sensu tego zdania.
Tak,jak większość bronies są sympatyczni,mili i pozytywnie zwariowani i przede wszystkim bardzo kreatywni.

ocenił(a) serial na 1
Macintosh

NO WŁAŚNIE. Nie powiedziałam nic o serialu, a jedynie o Bronies. Teraz sam sobie zaprzeczyłeś.

Czyli według Ciebie są lubiani bo są Bronies? Nie rozśmieszaj mnie.

Czy ty znowu generalizujesz? Chcę dowodów na poparcie Twoich słów,

ocenił(a) serial na 10
Merkura

NO WŁAŚNIE. Nie powiedziałam nic o serialu, a jedynie o Bronies. Teraz sam sobie zaprzeczyłeś.
Więc po co wciągałaś w to serial?

Czyli według Ciebie są lubiani bo są Bronies? Nie rozśmieszaj mnie.
Właśnie tak,nie masz nic by udowodnić,że się mylę a ja mam na moją rację.

Czy ty znowu generalizujesz? Chcę dowodów na poparcie Twoich słów,
Najpierw sama daj dowody a dopiero potem ich od kogoś żądaj.

ocenił(a) serial na 1
Macintosh

O czym ty człowieku mówisz? Nigdy nie wciągnęłam w to serialu.

A ty masz jak udowodnić swoje słowa?

Oj, kolejny przykład hipokryzji. Psioczysz na wszystkich, że nie podają dowodów, a sam ich nie pokazujesz. ^^

ocenił(a) serial na 10
Merkura

Wciągnęłaś kiedy zaczęłaś odchodzić od pierwotnej dyskusji.

A ty masz jak udowodnić swoje słowa?
Co konkretnie?

Oj, kolejny przykład hipokryzji. Psioczysz na wszystkich, że nie podają dowodów, a sam ich nie pokazujesz. ^^

Bynajmniej ja dowody dawałem wy nie dawałyście ani razu więc akurat jeśli szukasz hipokryty,spójrz w lustro.

użytkownik usunięty
Merkura

Ej ale powiedz mi dlaczego ty dalej karmisz tego kmiota? Przecież on nie zrozumie nic z tego co mu powiesz, jak mu tłumaczyłam jak zdebilniałemu dziecku to nawet nie wiedział jak się odnieść do wypowiedzi.

Z takimi prymitywkami nie ma rozmowy na poziomie, bo jeśli zaczniesz racjonalnie to po prostu nie zrozumie. To są ludzie najgorszego sortu, popłuczyny bez zalążków choćby inteligencji.

on dalej myśli że podał jakiekolwiek argumenty na cokolwiek, bo go ktoś nauczył linki wklejać, btw nawet tych swoich linków nie zrozumiał, podając mi na srebrnej tacy zaprzeczenie swojego niepodważalnego dogmatu ;)

Nie ma sensu mu wogóle odpisywać, bo tylko czas tracisz na dzieciaka który i tak dopiero za jakieś 6 lat zrozumie jak się teraz błaźni i jak go tu upokarzamy, więc odpuść i nie karm dziecka neo.

ocenił(a) serial na 1

Wiesz co? Masz rację. Teraz definitywnie kończę tą rozmowę.

ocenił(a) serial na 10
Merkura

Rozmowę?Może.Dyskusję?Na pewno nie,to była jednostronna wymiana zdań i nic więcej.Czyli skoro kończysz,podsumowujmy to:Nic nie udowodniłaś,że bronies są złym fandomem na każdy mój argument pokazujący dobre strony fandomu,psioczysz i zasłaniasz się ignorancją spowodowaną brakiem własnego poczucia bezpieczeństwa.

Powiem ci coś:Szanuje bardzo bronies z bardzo prostego powodu są porządnymi ludźmi i nie trzeba nic więcej.Jeśli myślisz,ze jesteś od nich lepsza,żyjesz w iluzjonistycznym złudzeniu napędzanym brakiem własnego poczucia bezpieczeństwa.Bronies nie popełnili żadnego grzechu ciesząc się kreskówką a jeśli coś,są to ludzie z pasją co(według ludzkiego systemu wartości powinno być podziwiane).
^
I
I
I
Kto zgadnie kto to napisał?^^
Ta gadka jednak nic nie zmieni,ty przyznałaś mi rację nazywając siebie hipokrytką i resztą godności nie możesz teraz odpuścić bo stracisz wszystko?Ok twój wybór.

Po za tym to nic nie zmieniło nadal po tej rozmowie fani MLP będą dalej się rozwijać i powiększać swoje i tak liczne grono,dokumenty już niedługo będzie co jeszcze lepiej będzie świadczyło o naszej subkulturze.

A co do was odpowiedzcie sobie w sercu kto rzeczowo wygrał tę rozmowę,tylko uczciwie.Może to wam pomoże.No nic.Zobaczymy czy naprawdę będzie twój ostatni post:)

ocenił(a) serial na 10

Miło,iż po praz kolejny mnie obraziłaś mimo iż ja nie zrobiłem tego ani razu.Naprawdę dobrze to o tobie świadczy.

Z takimi prymitywkami nie ma rozmowy na poziomie, bo jeśli zaczniesz racjonalnie to po prostu nie zrozumie. To są ludzie najgorszego sortu, popłuczyny bez zalążków choćby inteligencji.
Miło jest sobie tak kłamać co?Nigdy jakoś nie sprawdzałem...

on dalej myśli że podał jakiekolwiek argumenty na cokolwiek, bo go ktoś nauczył linki wklejać, btw nawet tych swoich linków nie zrozumiał, podając mi na srebrnej tacy zaprzeczenie swojego niepodważalnego dogmatu ;)

Ja podałem argumenty na wszystkie wasze pytania.Wy nie podaliście żadnego i naprawdę myślisz,że to ci pozwoliło wygrać tę rozmowę?Idiotyzm.

Nie ma sensu mu wogóle odpisywać, bo tylko czas tracisz na dzieciaka który i tak dopiero za jakieś 6 lat zrozumie jak się teraz błaźni i jak go tu upokarzamy, więc odpuść i nie karm dziecka neo.
Sądząc po stylu twojej wypowiedzi,twój umysł jest gdzieś na poziomie 12 lat,nie więcej.Idź do fanklubu Justina Bibera na pewno w swoim poziomie lepiej się dogadacie.

Macintosh

Ha. I dlatego fani inncyh seriali animowanych nie cierpią bronies - każdego kto ogląda serial, lub robi cokoliwek z serialem związane zaliczają do swojego grona - co jest głupim uogólnieniem, gdyż nie każdy kto,np. pisze fanifki lubi bronies i chce się z nimi identyfikować - for example - moi.