Przeglądałam ale taki post jeszcze nie pojawił się wcześniej.
Zastanawiam się ile lat ma najstarszy z forumowiczów którzy oglądają tą bajkę...
Przyznam się że mam 18 ^^ trochę głupio ale co tam. Jestem pewny że są tutaj znacznie starsi :)
Tak pytam. Ja sama mam 12, kuzynka 7 ale 18letnia siostra też czasem z nami ogląda i zastanawia się czy jest wyjątkiem.:) No i jak widać nie jest.:)
ta bajka jest dla wsyzstkich :) nie ma zadnych ograniczen wiekowych :) skoro sie podoba to moga to ogladac wszyscy :)
Pewnie że tak. Nie mam nic przeciwko bajką ale trochę dziwi mnie fenomen akurat TEJ!
20 lat.
Wrocławski Fandom (w którym jestem) to średnia wieku ok. 21 lat. Są osobniki mające 29, 26, czy 24 lata. Ogółem, dość dorosła grupa
Ja osobiście kocham bajki ale jakoś wydaje mi się, że kucyki nie są...za poważne. Widziałam parę odcinków i nie rozumiem jak to może wciągać w tym wieku...
czarna_maggie: Wytłumacz to: http://www.youtube.com/watch?v=zNryNfvcQlY
41 lat facet ma ;-)
Heh. 21 i pół . Pozdrawiam wszystkich ,, staruchów" oglądających MLP:Fim :)
Pozdrawiam
Wiesz co fajnie, że zadałaś takie pytanie :) Gdzieś kiedyś czytałam, że MLP oglądają przede wszystkim mężczyźni w wieku 16-25 lat. Jakoś nie mogłam w to uwierzyć, bo zawsze wszyscy znani mi chłopacy wyśmiewali ten serial. Fajnie, że ktoś jednak się nie wstydzi przyznać, że nie jest mainstreamowy ^^
Ja oglądam z siostrą, szału nie ma(oceniłabym na 6/10 ale nie chcę Wam psuć oceny) aczkolwiek bajka całkiem przyjemna. Mam 19 lat.xD Ale ja kocham bajki od zawsze.
Szczerze wątpię. Ale mam pytanie dla fanów:W tym odcinku z galopującymi bizonami był taki kucyk-kowboj. Miał taką jasną sierść(?). Jak ma na imię i czy jeszcze się pojawi?
Ogólnie to mam takie pytanie, mam nadzieję że się nie obrazicie. Czemu FACECI oglądają ten serial?
Dlaczego FACECI oglądają ten serial...hmmm w każdym z nas siedzi małe dziecko które staramy się ukryć przed tym światem staramy się nie uaktywniać naszej dziecięcej natury tak naprawdę każdy dorosły jest dzieckiem tylko takim wyrośniętym...wielu dorosłych zapomina o tym i stają się zgredami którym wszyscy i wszystko przeszkadza faceci też są wrażliwi gdzie jest napisane że facet musi być mięsożernym owłosionym i umięśnionym chamem musi pluć palić ćpać i jak najwięcej dziewczyn zaliczyć to stereotyp :)
A ja zawsze tak odpowiadam na to pytanie: dopadł nas kryzys wieku średniego i dziecinniejemy na starość :-)
Dzięki za informację.:) Dzisiaj mój kolega przyniósł do szkoły kucyki z McDonalda. Powaliło mnie to na łopatki. :)
Wydaje mi się, że zrobił to tylko dla bulwersu innych. Zaskakująca jedynie była moja rekacja:"Rainbowdash!"XD
Oczywiście żartuje no ale wiesz słuchanie oglądanie tego samego w kółko robi się nudne już nie mogę doczekać się kolejnego odcinka w sobotę :) 19 w wersji angielskiej a potem z napisami obejrze jak zrobi ktoś :)
Ja oglądam na Minimini+. Sama nazwa mocno żenująca.
Kucyki według gustomierza- 92% w moim guście.:)
http://www.youtube.com/watch?v=MBbubQ25eaE posłuchaj sobie tego w wersji espaniol a potem italian drą japy już wole po Polsku :D
http://www.youtube.com/watch?v=WyEKVn1xhKw japońce haha :D
Odcinek o którym mówisz to Over a Barrel/Impas. Niestety Braeburn jak na razie nie pojawił się w dalszych odcinkach.
Przypomina mi mojego brata i niezły ubaw miałam z oglądania. Szkoda... Jeszcze kręcą nowe odcinki?
najlepiej jak My little pony Friendship is magic będzie realizowane do konca swiata i jeden dzien dluzej :) :) to wszyscy beda szczesliwi