PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=619268}

My Little Pony: Przyjaźń to magia

My Little Pony: Friendship Is Magic
2010 - 2020
7,4 7,8 tys. ocen
7,4 10 1 7786
6,5 2 krytyków
My Little Pony: Przyjaźń to magia
powrót do forum serialu My Little Pony: Przyjaźń to magia

Ile macie lat?

ocenił(a) serial na 10

Przeglądałam ale taki post jeszcze nie pojawił się wcześniej.
Zastanawiam się ile lat ma najstarszy z forumowiczów którzy oglądają tą bajkę...

littledemon99

a tak szczerze po co ci takie dane ?? ksiazke piszesz :) xd ??

użytkownik usunięty
littledemon99

Przyznam się że mam 18 ^^ trochę głupio ale co tam. Jestem pewny że są tutaj znacznie starsi :)

littledemon99

Ja również 18 :)

ocenił(a) serial na 10
littledemon99

Ja mam 17 lat. I ani trochę nie jest mi głupio że oglądam MLP.

littledemon99

ja mam 20 lat

allen123

a to ze ogladam my little pony sprawia mi najwieksza przyjemnosc :)

ocenił(a) serial na 6
ocenił(a) serial na 10
PanJapko

Tak pytam. Ja sama mam 12, kuzynka 7 ale 18letnia siostra też czasem z nami ogląda i zastanawia się czy jest wyjątkiem.:) No i jak widać nie jest.:)

littledemon99

ta bajka jest dla wsyzstkich :) nie ma zadnych ograniczen wiekowych :) skoro sie podoba to moga to ogladac wszyscy :)

ocenił(a) serial na 6
allen123

Pewnie że tak. Nie mam nic przeciwko bajką ale trochę dziwi mnie fenomen akurat TEJ!

ocenił(a) serial na 10
littledemon99

Przyznaje się! Mam 12 lat. Jestem najmłodsza o.O.

littledemon99

14 i pół :)

littledemon99

W listopadzie strzeli 18 wiosen. I jestem dumny z tego, że oglądam MLP pomimo swojego wieku ;p

Paskins

"I jestem dumny z tego, że oglądam MLP pomimo swojego wieku"

I SŁUSZNIE! :)

ocenił(a) serial na 9
littledemon99

20 lat.
Wrocławski Fandom (w którym jestem) to średnia wieku ok. 21 lat. Są osobniki mające 29, 26, czy 24 lata. Ogółem, dość dorosła grupa

ocenił(a) serial na 6
littledemon99

Ja osobiście kocham bajki ale jakoś wydaje mi się, że kucyki nie są...za poważne. Widziałam parę odcinków i nie rozumiem jak to może wciągać w tym wieku...

ocenił(a) serial na 10
czarna_maggie

17 lat facet;)

ocenił(a) serial na 9
czarna_maggie

czarna_maggie: Wytłumacz to: http://www.youtube.com/watch?v=zNryNfvcQlY
41 lat facet ma ;-)

ocenił(a) serial na 6
Flutterschei

WOW! TO jest mocne!:) Świetny filmik ogółem...:)

ocenił(a) serial na 10
littledemon99

Heh. 21 i pół . Pozdrawiam wszystkich ,, staruchów" oglądających MLP:Fim :)
Pozdrawiam

użytkownik usunięty
littledemon99

Wiesz co fajnie, że zadałaś takie pytanie :) Gdzieś kiedyś czytałam, że MLP oglądają przede wszystkim mężczyźni w wieku 16-25 lat. Jakoś nie mogłam w to uwierzyć, bo zawsze wszyscy znani mi chłopacy wyśmiewali ten serial. Fajnie, że ktoś jednak się nie wstydzi przyznać, że nie jest mainstreamowy ^^

Może się ukrywają przed tym ze oglądają skąd wiesz :) mam 23

littledemon99

Jak na razie mogę się uważać za zwycięzcę. Mam 24 lata.

ocenił(a) serial na 6
littledemon99

Ja oglądam z siostrą, szału nie ma(oceniłabym na 6/10 ale nie chcę Wam psuć oceny) aczkolwiek bajka całkiem przyjemna. Mam 19 lat.xD Ale ja kocham bajki od zawsze.

czarna_maggie

Niedługo tećza się pochłonie i dołączysz do naszego stada. Jak mówiła Pinkie Pie: Give her time.

ocenił(a) serial na 6
crazy_race

Szczerze wątpię. Ale mam pytanie dla fanów:W tym odcinku z galopującymi bizonami był taki kucyk-kowboj. Miał taką jasną sierść(?). Jak ma na imię i czy jeszcze się pojawi?

czarna_maggie

Braeburn chyba dobrze napisałem :) ten gościu z 21 odcinka

ocenił(a) serial na 6
rainbowcrash

Ogólnie to mam takie pytanie, mam nadzieję że się nie obrazicie. Czemu FACECI oglądają ten serial?

czarna_maggie

Dlaczego FACECI oglądają ten serial...hmmm w każdym z nas siedzi małe dziecko które staramy się ukryć przed tym światem staramy się nie uaktywniać naszej dziecięcej natury tak naprawdę każdy dorosły jest dzieckiem tylko takim wyrośniętym...wielu dorosłych zapomina o tym i stają się zgredami którym wszyscy i wszystko przeszkadza faceci też są wrażliwi gdzie jest napisane że facet musi być mięsożernym owłosionym i umięśnionym chamem musi pluć palić ćpać i jak najwięcej dziewczyn zaliczyć to stereotyp :)

czarna_maggie

A ja zawsze tak odpowiadam na to pytanie: dopadł nas kryzys wieku średniego i dziecinniejemy na starość :-)

ocenił(a) serial na 6
crazy_race

Dzięki za informację.:) Dzisiaj mój kolega przyniósł do szkoły kucyki z McDonalda. Powaliło mnie to na łopatki. :)

czarna_maggie

Gratuluje mu odwagi to nie lada wyczyn jak dla mnie już bym wolał z lwem walczyć :D

ocenił(a) serial na 6
rainbowcrash

Wydaje mi się, że zrobił to tylko dla bulwersu innych. Zaskakująca jedynie była moja rekacja:"Rainbowdash!"XD

czarna_maggie

Fajnie tylko niech nie przedawkuje tych kucyków :) tak jak ja co za dużo to nie zdrowo ;)

ocenił(a) serial na 6
rainbowcrash

O takim uzależnieniu jeszcze nie słyszałam.xD

czarna_maggie

Oczywiście żartuje no ale wiesz słuchanie oglądanie tego samego w kółko robi się nudne już nie mogę doczekać się kolejnego odcinka w sobotę :) 19 w wersji angielskiej a potem z napisami obejrze jak zrobi ktoś :)

ocenił(a) serial na 6
rainbowcrash

Ja oglądam na Minimini+. Sama nazwa mocno żenująca.
Kucyki według gustomierza- 92% w moim guście.:)

użytkownik usunięty
czarna_maggie

Oh no, tylko nie PL dubbing, lepiej na youtube po angielsku lub z napisami.

ocenił(a) serial na 6

Wszystko rozumiem ale nie oglądam tego specjalnie. Tylko przy okazji.:)

http://www.youtube.com/watch?v=MBbubQ25eaE posłuchaj sobie tego w wersji espaniol a potem italian drą japy już wole po Polsku :D

http://www.youtube.com/watch?v=WyEKVn1xhKw japońce haha :D

czarna_maggie

Odcinek o którym mówisz to Over a Barrel/Impas. Niestety Braeburn jak na razie nie pojawił się w dalszych odcinkach.

ocenił(a) serial na 6
crazy_race

Przypomina mi mojego brata i niezły ubaw miałam z oglądania. Szkoda... Jeszcze kręcą nowe odcinki?

czarna_maggie

Oczywiście. Drugi sezon trwa, a trzeci już jest przygotowywany.

crazy_race

najlepiej jak My little pony Friendship is magic będzie realizowane do konca swiata i jeden dzien dluzej :) :) to wszyscy beda szczesliwi

użytkownik usunięty
allen123

Nie strasz...

użytkownik usunięty

On nie straszy, on fantazjuje, a to różnica.

allen123

To znaczy do grudnia ?

crazy_race

Jak Polska wygra euro 2012 to będzie koniec świata....

ocenił(a) serial na 10
crazy_race

Hah xd :D Mlp rządzi :D Btw. to zniszczyłeś mnie wiekowo . Ja mam 16 :P

ocenił(a) serial na 9
littledemon99

W listopadzie będzie 28. Pozamiatane, dziękuję... A teraz spier#$%am, zanim mnie tu ktoś zobaczy ;-)