Przeglądałam ale taki post jeszcze nie pojawił się wcześniej.
Zastanawiam się ile lat ma najstarszy z forumowiczów którzy oglądają tą bajkę...
Waćpan widzę Hinatę lubi, to też nas łączy ;)
A w ogóle to 5 dni temu 29 wiosen stuknęło...
Po ostatnich wydarzeniach badassowości nabrała Sakura i tak jak nigdy jej zbytnio nie lubiłem, to bardzo, bardzo zyskała w moich oczach w trybie Mędrca ^^
Ale avatara nie chce mi się zmieniać, sentyment zostaje, hehe.
Ja mam duże zaległości, przy mandze jestem na 49 tomie, a przy anime - na 125 odcinku Shippuudena. Trochę mi zajmie dojście do tego o czym piszesz, tak więc nie zdradzaj więcej.
Ja mam 19 lat i lubię tak czasami obejrzeć ten serial, kiedy np. nie ma moich rodziców. Nie chcę, by ktoś mnie przyłapał i zobaczył, że ja oglądam tą kreskówkę. Jeszcze by się ze mnie śmiali! :) A tak ogólnie bardzo fajny, przyjemny i śliczny ten serial!
Ja i mój twin-bro mamy 18 i serial pozytywnie nas nastawia do życia w przeciwieństwie do gier o tron gdzie co chwila ginie jakiś fajny bohater
24 urodziny mam w marcu przyszłego roku. Obecnie 23. Chyba należę do jednych z najstarszych, widziałem podobną liczbę w tym temacie.
Fanem jestem od grudnia 2011 roku.
Yyy, jak mogłaś napisać "tą bajkę"?! Prawidłowa forma to "TĘ bajkę"! Ludzie, nauczcie się pisać poprawnie, zanim opublikujecie coś w internecie...
15 w grudniu. No sądziłam że jestem jedną z najmłodszych. Przepraszam że offtopuje, ale mam pytanie do starszej publiczności - Czy pamiętacie Czarodziejkę z Księżyca (Sailor Moon) ;P ?
Czarodziejka z Księżyca nie jest taka straszna, ale fakt faktem - to serial raczej kierowany dla dziewczyn w przeciwieństwie do MLP które podoba się wszystkim :)
Wiesz, jakoś odnoszę inne wrażenie... myślę, że to nie przypadek, że serial się podoba różnym ludziom z całego świata - z resztą kiedyś nawet czytałem trochę o tym :))
Taki był zamiar Hasbro, ale Faust miała inne plany.
Hasbro chciało kolejnej reklamy zabawek skierowanej do odpowiedniej grupy docelowej (dziewczynki ~6 lat), jak to będzie wykonane i pokierowane, niewiele ich obchodziło, co wykorzystała Lauren idąc ścieżką Pixara i DW. Jej zamiarem było stworzenie kreskówki dla dzieci ogólnie, nie tylko dziewczynek, łamiącej stereotypy, takiej którą będą mogli oglądać także rodzice, bez znudzenia i zażenowania. Udało jej się to nadzwyczaj dobrze, czego dowody widać na każdym kroku.
Mam 17 lat i w dupie mam to co inni powiedzą. MLP jest przeznaczony dla wszystkich widzów o dowolnym wieku, w czym jest problem?
27 :-P Wciągnęłam się oglądając wyrywkowo odcinki z moją córcią, a później żeby wiedzieć o co chodzi i jak to się zaczęło obejrzałąm sobie wszystkie po kolei :-)
22. Czuję się staro ;p Zabawne, jak byłam mała to też leciały kucyki w tv, tylko trochę inaczej wyglądały. Wtedy mi się to nie podobało, bo było zbyt "dziewczyńskie". A tą nową odsłonę przyjemnie się ogląda, bez względu na wiek ;)
21 - Oglądam anime i różne filmy... coraz więcej słyszałem o tym MLP aż w końcu się skusiłem..i nie żałuję. Nie jest drętwe i sztywne (jedynie piosenki mnie irytują xD), fajny dubbing, odcinki...czasem daje do myślenia.
Pozdro
Piosenki właśnie są genialne. Do tego mina ludzi gdy w autobusie gdy komórka zacznie dzwonić [url=http://www.youtube.com/watch?v=u0VbyYcljx8]BBBFF[/url]. Bezcenne.
tak pacząc, duuużo tu Broniesów. Ja jestem młody, zaledwie 13 a i tak wśród kumpli byłby obciach gdyby się dowiedzieli że jestem gorącym fanem MLP:FiM. Jak do tond obejrzałem preawie wszystkie odcinki. W tym oczywiście 1 i 2 odc 4 sezonu
15 lat skończone w listopadzie, i jestem dziewczyną, ale to tak na marginesie ; )
Oglądam razem z synem 2,5 letnim. Jednak synek specjalnie nie interesuje się tą bajką, ale musi być włączona bo przy dźwiękach z tej baki świetnie się bawi, natomiast jedynymi osobami które to oglądają (zasadniczo nie mają wyjścia) to są rodzice czyli ja i moja żona. Oboje po 33 latka.
Uważam, że bajka jest świetna zarówna dla małych jak i dla dużych.
Pozdrawiam
to właśnie jest obłed tej bajki oglądają ja nawet faceci w wieku do 20 lat
jo mam 14