PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=619268}

My Little Pony: Przyjaźń to magia

My Little Pony: Friendship Is Magic
2010 - 2020
7,4 7,8 tys. ocen
7,4 10 1 7814
6,5 2 krytyków
My Little Pony: Przyjaźń to magia
powrót do forum serialu My Little Pony: Przyjaźń to magia

Piosenka Celestii wyszła im zajebiście.

Dziękuję, dobranoc.

ocenił(a) serial na 9
Merkura

Ale "A True, True Friend" wyszło dość kiepsko. Jednak "What My Cutie Mark Is Telling Me" było ok

ocenił(a) serial na 1
NeoMetalSonic

Naprawdę "True True Friend" Ci się nie podobało? Ok, rewelacji nie było, ale moim zdaniem wyszło im bardzo...Poprawnie. Bez tragedii, bez rewelacji. Trochę taka nijaka.

"What My Cutie Mark Is Telling Me"-strasznie mi się nie podobała część Pinkie Pie. :/

ocenił(a) serial na 9
Merkura

To jedyny odcinek gdzie oryginał był dużo leprzy i trochę się zawiodłem na polskim tłumaczeniu. Ale jak na nasze polskie standardy to całkiem całkiem im wyszło

ocenił(a) serial na 10
Merkura

Zdaniem mym "What My Cutie Mark Is Telling Me" było zajedwabiste, ale co do "True True Friend" mam spore zastrzeżenia. Rainbow Dash i Applejack, które bardzo dobrze zaśpiewały w pierwszej piosence tu po prostu fałszowały, z kolei Rarity zaśpiewała dobrze, ale za cicho co wybijało z rytmu tej cudnej piosenki.

ocenił(a) serial na 1
Energy2000

Mnie też trochę nie odpowiadało ta nagła zmiana głosu u Rarity. Moim zdaniem osoba podkładająca jej głos w ogóle nie umie wczuć się w tą postać, a śpiewanie wychodzi jej z trudem.

Tak, w "True true friends" najmniej mi się podobała część Rainbow Dash. Zdziwiłam się, że tak fałszowała, bo nigdy wcześniej jej się to nie zdarzyło.

ocenił(a) serial na 8
Energy2000

Rarity źle zaśpiewała, to była najgorsza partia wokalna w tej piosence.

NeoMetalSonic

A mnie się to w polskiej wersji podoba! Haha!! Nawet oryginał też jest dobry! :)