PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=619268}

My Little Pony: Przyjaźń to magia

My Little Pony: Friendship Is Magic
2010 - 2020
7,4 7,8 tys. ocen
7,4 10 1 7787
6,5 2 krytyków
My Little Pony: Przyjaźń to magia
powrót do forum serialu My Little Pony: Przyjaźń to magia

Obejrzałem parę odcinków i szczerze powiedziawszy nie zauważyłem niczego co przyciągałoby moją uwagę. Fabuła leży, kukurydziane dialogi, które próbują być śmieszne (swoją drogą polski dubbing też raczej przeciętny) i do tego denerwująca Pinki Pie. Jedyne co mogę pochwalić to ładna animacja co jest wielką rzadkością w dzisiejszych kreskówkach.

użytkownik usunięty
Simba89

Złóżmy wieniec kolejnemu, który oglądał to z polskim dubbingiem... rzeczywiście, w polskim dubie dialogi leżą, voice acting to amatorka a wszystkie postaci denerwują. Ale mogę Cię zapewnić, że w oryginale to właśnie te elementy budują całość, która śmiało konkuruje i wygrywa z klasykami.

ocenił(a) serial na 10

Powinni zakazać oglądanie MLP z polskim dubbingiem, dla ludzi powyżej 10 roku życia. To psuje reputacje tego serialu.

użytkownik usunięty
kruk6666

Mnie to wogóle denerwuje, przybywają tutaj i piszą że im się nie sposobało, bo dialogi słabe. Pomimo tego że żadnego odcinka nie oglądnęli ani żadnego dialogu nie usłyszeli- bo ja polskiego dubbingu nie uznaję za część mlp po prostu. Ale w sumie to też jest trochę taka selekcja naturalna XD

użytkownik usunięty
Simba89

http://www.youtube.com/watch?v=tK7ihFIQKpU Koniki... Jak nic koniki.

ocenił(a) serial na 6
Simba89

Hahah, kukurydziane dialogi.
Kradnę tekst.

Polski dubbing do zaorania.