PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=619268}

My Little Pony: Przyjaźń to magia

My Little Pony: Friendship Is Magic
2010 - 2020
7,4 7,8 tys. ocen
7,4 10 1 7787
6,5 2 krytyków
My Little Pony: Przyjaźń to magia
powrót do forum serialu My Little Pony: Przyjaźń to magia

Powiedzmy szczerze. Bez Friendship is Magic nie wyobrażam sobie Internetu. Nie ma dnia,
w którym nie napatoczyłbym się na muzykę bronies, ich fanfiki (Past Sins i niesławne
Cupcakes rządzą ^^). Im więcej odcinków robią twórcy, tym mam coraz mniejsze wrażenie,
czy ta generacja kucyków jest skierowana do małych dziewczynek.

Dzięki kucom poznałem grupę najbliższych przyjaciół, zakochałem się po prostu w tym
serialu - zaczęło się od pewnego Youtube Poop, skończyło na tym, że jednego dnia
wlepiałem oczy w monitor po ostatnim odcinku, powtarzając bez przerwy "...to koniec?"

Na szczęście jest także drugi sezon, który postawił wyżej poprzeczkę i narodził nowe memy,
które są sławne (niezapomniane "The fun has been doubled!" Luny bodajże albo
"Sunshine, sunshine ladybugs awake..." - bronies wiedzą, o co mi chodzi ^^).

Podoba mi się także wkład twórców w serial - często puszczają oni oczko tym starszym
fanom (np. Lebovsky w kręgielni w odcinku z Cutie Pox).

Z tego co mi wiadomo, jest w produkcji jest odcinek zrobiony specjalnie przez fanów,
zapowiedziany na jesień tego roku. Patrząc na rozwój serii, łezka się w oczku kręci - bronies
weszli na stałe do popkultury, mimo krytyki przez tych nieobeznanych z serialem osobników
i hejterów.

Brony for life. /)

użytkownik usunięty

Dobrze prawisz, brohoof /)(\ !

ocenił(a) serial na 10

Amen.
Witaj wśród nas.
Pozdrawiam.

Milo slyszec taki komplement na temat MLP :) bo to prawda ze to kultowa kreskowka XXI :) stulecia i tysiaclecia zreszta tez :) ale to tez zasluga tak zasluga poprzednich generacji bo wiekszosc scen pochodzi z tamtego okresu ;) ale jest zmodernizowana :)

ocenił(a) serial na 9
allen123

Większość ? co chwila w starszych generacjach jest nawiązanie do G4 :D

Meganium

nio tak :) ale do innych filmow czy seriali tez :) wiec powiedzialem ze wiekszosc :)