My Little Pony: Przyjaźń to magia

My Little Pony: Friendship Is Magic
2010 - 2019
7,4 7,9 tys. ocen
7,4 10 1 7920
6,5 2 krytyków
My Little Pony: Przyjaźń to magia
powrót do forum serialu My Little Pony: Przyjaźń to magia

Załozylem ten temat gdyz chcialem sie dowiedziec jakie byly wasze reakcje na temat II sezonu co wam sie podobalo a co powodowalo ze akurat dana scena was nie zauroczyla czy byla na pewien sposob antagonistyczna w waszej recenzji ( chyba ze wszystkie sie spodobaly :) ) wprawdzie zostaly jeszcze 2 odcinki i troszke za wczesnie na recenzje calosci lecz Ogolnie jak wy odebraliscie II sezon :)

ja osobiscie powiem jedno :) Byl Epicki :) i mega widowiskowy :) pod kazdym wzgledem czy to pod kwestia muzyki czy fabuly scenariusza czy nawet efektow oglądalo sie go naprawde imponujaco :) i bedzie brakowac ;( ;( wielu rzeczy ktore napewno pozostana dlugo w pamieci

ocenił(a) serial na 9
allen123

...najpierw Grande Finele, potem podsumowanie. Przynajmniej z mojej strony.

użytkownik usunięty
allen123

Ja też uważam że powinniśmy o tym dyskutować za tydzień, zwłaszcza że najważniejsze wydarzenie sezonu jeszcze przed nami, czyli prezentacja 3ciego Alicorna. Na drugim miejscu oczywiście będzie pojawienie się Luny a co do reszty to podsumowanie będzie dłuugie ^^

Troszke sie pospieszylem :) nie potrzebnie :) ale niech ten temat zostanie potem sie tu popisze o wszystkkim ^^
Jesli chodzi o sama Lune tez mam naddzieje ze w tym 44 minutowym spektaklu podzielonym na 2 czesci sie znajdzie :) choc narazie to sa same screenshoty o glownych bohaterach :)

allen123

Tak, lepiej podyskutować później. Co do Luny, to mam ogromną nadzieję, że się pojawi. Na jednej z tapet na pulpit z Canterlot Wedding się pojawia, więc miejmy nadzieję, że w odcinku również zaszczyci nas swoją obecnością :)

Flutterlie

:) byloby cudownie :) przy okazji beda rodzice Twilight :) dawno ich nie pokazywano od czasu odcinka The cutie mark chronicles :)

allen123

Tak, widziałam :) Jej matka płacze.

ocenił(a) serial na 10
allen123

To pokazywali ich jeszcze w jakimś innym odcinku oprócz "The cutie mark chronicles"?

kruk6666

tylko w tym jednym wlasnie kiedy Twilight zdawala egzamin magiczny i potem dostala swojego Cutie marka

ocenił(a) serial na 10
allen123

Pytam, bo twoja wcześniejsza wypowiedź zabrzmiała tak jakby przed "The cutie mark chronicles" pokazywali ich dosyć często. A to mnie zdziwiło bo nic takiego nie pamiętam :)
PS. Kurcze, założyłeś temat z podsumowanie 2 sezonu, a my ci tutaj tak brutalnie spamujemy :(

kruk6666

Nie nie :) chodzilo mi o to ze wlasnie tylko ten odcinek ich pokazywal dlatego tak dawno ich nie bylo ...a teraz sie pojawią:)
PS nie szkodzi :) za tydzien i tak tutaj bedzie wielkie oblężenie :)

ocenił(a) serial na 10
allen123

Nie mogę uwierzyć, że już niedługo nie będzie kucyków. Mam nadzieję że te odcinki starczą na całą przerwę bez kucyków :) Ty już właściwie pożegnałeś sezon 2, pisząc o nim w czasie przeszłym :) No dobra, koniec spamu tutaj, lepiej zabrać się za myślenie nad podsumowaniem sezonu :)

ocenił(a) serial na 10
kruk6666

Myślę, że wytrzymasz do września czy paździenika :P Nie puszczają odcinków tylko na wakacjach, chociaż już pewnie robią 5 odcinek 3 sezonu.
Pozdrawiam.

kruk6666

ALe Nie pozegnalem jeszcze 2 sezonu w czasie terazniejszym :( Takze to co napisalem to tylko Alfa ale jest jeszcze Omega :) Napewno bedzie brakować kucyków i wszystkiego ;( powiem szczerze myslac o juz nadchodzacym koncu 2 sezonu czasem zdarzy mi sie że uronie łze :( ;( nie wstydze sie swoich emocji .... to wszystko jest jak Sylwester a kolejny sezon MLP to jak Nowy Rok :)

allen123

Ja chyba nie wytrzymam do września :P Pegasis zostałam w listopadzie, więc najdłuższa przerwa, jaką miałam to trzy tygodnie. Ale sezon 2 (1 też, ale 2 szczególnie) jest wybitny, więc w sumie można go oglądać na okrągło :)

allen123

Teraz tylko czekać aż zdubbingują w polskiej wersji... :) ja tam nie mam uprzedzeń do naszego dubbingu dla porównania warto jeszcze raz obejrzeć 2 sezon :D

ocenił(a) serial na 10
Gabby_Gums

Od dawna na to czekam! Bardzo chciałabym zobaczyć kto będzie Polskim Discordem :).

ocenił(a) serial na 10
enjoyy

PIOTR FRONCZEWSKI ! Głosuje za :P
Pozdrawiam.
PS Wiem O.O
PSS Tak, to był żart.

anonim138

Franek kimono :D to moj 3 faworyt do discorda :) w sumie on by pasowal do Crankle doodle donkey :) ciekawe kto da glosu Crackle :) :D

ocenił(a) serial na 10
anonim138

Moja koleżanka wymyśliła Jarosława Boberka do tej roli :). W każdym razie jak allen powiedział on bardziej do Doodla by się nadawał :).

enjoyy

A najbardziej jestem ciekawa piosenek...mam nadzieje że ich nie zepsują :) Andrzej Grabowski był by lepszy :D

ocenił(a) serial na 10
Gabby_Gums

Andrzej Grabowski :) To by mogło być ciekawe rozwiązanie :) Ale znając życie dadzą pewnie jakiegoś nieznanego aktora, którego głos w ogóle nie będzie pasował :)

kruk6666

a kto jest Za Boguslawem Lindą :D albo Tomaszem kotem :)

Gabby_Gums

zobaczymy co Polska zrobi :) tylko zeby z tego nie bylo kolejnej Euro kompromitacji :) xd ale miejmy nadzieje ze nie skrzywdza domeny mlp czyli utworow Bedzie dobrze :) ale tym razem polski dubbing ocenie po 26 odcinku :) bede cierpliwy :) szybciej nie :)

ocenił(a) serial na 10
allen123

Wiedziałem że nie wytrzymasz z tym i zrobisz ten temat wcześniej :)

kruk6666

tak mnie jakos naszlo :) brak u mnie cierpliwosci :) ale temat niech pozostanie sie przyda za tydzien :) po wielkim finale :)

ocenił(a) serial na 10
allen123

Nie będę wybiegał poza kanon. Wywalę piękną recenzję z całego sezonu po dwóch ostatnich odcinkach :) A teraz wybaczcie, wracam do Step Up 2.
Pozdrawiam.

ocenił(a) serial na 10
allen123

Nie chcę spoilerować, lecz RD do twarzy w tym wianku :)
http://www.equestriadaily.com/2012/04/another-royal-wedding-screencap.html
Pozdrawiam.

anonim138

Oj tak :) a ten pocalunek na tym screenshocie Shining Armora z Cadence jest o niebo lepszy niz ten z 30 kwietnia 2011 roku :)

użytkownik usunięty
allen123

Ja się już nie mogę doczekać, znaczy się odcinek jak odcinek ale będze trzeci Alicorn,
http://www.youtube.com/watch?v=wgUzd305P5o
<piiiiiiiiiiiiiiiisk> :D

udalo mi sie wrocic na 1 odcinek :D:D:D:D:D i mam podobna reakcje :) http://www.youtube.com/watch?v=JImugn_e9Ak&feature=related :)
a widzialas to zdjecie :) ono jest genialne :) tara strong w otoczeniu Shining armor i Princess Cadence :D http://www.derpyhoovesnews.com/wp-content/uploads/2012/04/560671894.jpg

użytkownik usunięty
allen123

A gdzie można ujrzeć pierwszy odcinek przed YT?

pierwszy odcinek sie zacznie o 19 :) przeciez a drugi bedzie trzeba poczekac pare godzin mysle ze o 22 bylby kolejny

allen123

pisze cos takiego Saturday April 21 at 1pm ET / 10am PT only on The HUB :)

użytkownik usunięty
allen123

Na stronie hub tv, w planie są 2 z rzędu.

a jesli masz na mysli live streamy Livestreams
BronyState
BronyTV
HaxMega
Filly
Brony Network
Midnight Run
http://www.equestriadaily.com/2012/04/canterlot-wedding-discussionsstreams.html a tu sa linki :) jesli to mialas na mysli :)

i juz jest pieknie bo byl bardzo imponujacy utwor w wykonaniu Twilight i byla tak oczekiwana przez Ciebie Luna :) przyleciala do Celesti :)

ocenił(a) serial na 10
allen123

Ała ! Spojler... Dlaczego nie uprzedziłeś :(

kruk6666

nawet nie wiedzialem ze bedzie :) 2 odcinek az w szoku bylem :) ale i tak chyba najlepszy najpiekniejszy najbardziej czadowy odcinek w historii MLP i calego tego swiata :)

allen123

Pisałam to wczoraj no tak mnie to nikt nie słucha...:P jak chcesz to Ci opowiem co stało się z wrogiem na PW :P

ocenił(a) serial na 10

Pamiętajmy że ten temat dotyczy podsumowania całego sezonu 2, a nie tylko dwóch ostatnich odcinków :) Myślę że dobrze by było, jakby ktoś już teraz stworzył temat z podsumowaniem "A Canterlot Wedding" żeby nie robić zamieszania w tym temacie :)

ocenił(a) serial na 8
allen123

Taki mały apel: Nie wypisujcie spoilerów. Są tu poniarze którzy nie mogą tego oglądać ^^

ocenił(a) serial na 8
moglut

No i tyle było z mojego apelu xD

moglut

Zagalopowałam się :D

ocenił(a) serial na 8
Gabby_Gums

Ty w galopie

a allen123 w cwał.

Cały spis tematów jest bezużyteczny :<

moglut

Bez adwokata nie zeznaje :P

moglut

przepraszam za spoiler :( ze tak wyszlo ale z poprzednimi odcinkami wielu tez pisalo jak odczucia bo np 24 odcinku czy 23 i podawano sceny :( i okreslone koncepcje ktore byly w serialu

allen123

Oj tam bez przesady :) moglut tak sobie żartuje :) prawda ? moglut

ocenił(a) serial na 8
Gabby_Gums

http://www.youtube.com/watch?v=cOc_N0mYe18

To robi pewne problemy będąc na 15 odcinku 1 sezonu :]

ocenił(a) serial na 10
allen123

Mnie to tam w ostatnich dwóch odcinkach Luny brakowało. Rozumiem, że śpi po nocnej zmianie, ale bez przesadyzmów... Masakra w Canterlot, a ta śpi... No i "przegonienie" Chrysalis też był jakieś szybkie, nawet za szybkie... Ale ogólny zamysł był ok, to były jedne z najlepszych odcinków.

Gandezz

byla wprawdzie tylko na 25 sekund w 3 scenach ale to swiadczy ze o niej nie zapominano :) i to jest na plus
wiesz gdyby to byl film pelnometrazowy byloby to napewno rozciagniete i bysmy znali wiecej ale i tak te 2 odcinki mialy niesamowity poziom :) bardzo milo sie to ogladalo i wzruszalo :)