Przykro mi, że muszę do tego robić nowego posta, lecz zależy mi na odpowiedzi.
Chodzi mi mianowicie o to, czy nie znacie może jakiegoś forum MLP:FiM i to
angielskiego, na którym mógłbym zadać pytanie o fanfikcję. Chodzi mi o coś w
podobnym w stylu do "SZUKAM FILMU/MAM PROBLEM Z FILMEM", które jest na głównym
forum Filmwebu.
Przypomniała mi się fanfikcja, którą czytałem jakieś 2 lata temu. Niestety, mam problem,
gdyż nie pamiętam ani początku, ani końca. Nie pamiętam też tytułu. I tu jest diabeł
pogrzebany.
Nie sądzę też, żeby ktoś z was ją przeczytał, gdyż zapewne mało który z was czytał
smutne fanfikcje o samobójstwach Dashie, w których potem gdzieś lądowała(kucykowe
niebo lub czyściec [lub też głębsze limbo]). Chciałbym historię sobie odświeżyć, gdyż
dała mi niezły nastrój do Split in Half.
Jeśli ktoś z was może pomóc, to dajcie linki. Z góry dzięki.
Pozdrawiam.
Dobra a ja się ogolę, zrobię sobie kawki i wracam oglądać 1 sezon Shaman Kinga. I
spokojnie poczekam na odpowiedź. Spokojnie DzyniO, na pewno przyjdzie.
*miesza kawę*
Hej, ja tylko spisuję własne niepotrzebne myśli. Nie myślcie, że oszalełem, gdyż przecież
to niemozliwe :)
Edit To miało być wysłane wczoraj w nocy, więc się nie zdziwcie.
Niestety, ja nie uczestniczę w angielskich forach ponieważ, mój angielski jest zbyt słaby na to. A fanfikcje które przeczytałem można policzyć na palcach jednej ręki więc, nie bardzo umiem pomóc. Na Twoim zaczął bym spamować, np. na Equestria Daily pod postem z jakimś fanfikiem, albo na innych popularnych stronach z MLP.
Przejrzyj /fic/ na Ponychanie. Spora szansa, że znajdziesz temat.
Ale lepszą opcją będzie chyba wejść na kanał irc FimFiction i tam zapytać. Tam jest z reguły ponad setka użytkowników.