PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=619268}

My Little Pony: Przyjaźń to magia

My Little Pony: Friendship Is Magic
2010 - 2020
7,4 7,8 tys. ocen
7,4 10 1 7814
6,5 2 krytyków
My Little Pony: Przyjaźń to magia
powrót do forum serialu My Little Pony: Przyjaźń to magia

Moja Nowa Tapeta

ocenił(a) serial na 10

Witam!
Dawno mnie nie było, cóż. Dla amatorów mojego fanfica powiem, że wprawdzie zniknął on z otchłani internetów, ale nadal powstaje, pod zmienionym tytułem i pod czujnym okiem niejakiego Gravisa... Będzie dużo lepsze, niż na początku.
A tu taka tapetka z moim OC, sklecona z potrzeby posiadania tapety w rozdzielczośći 1360x768 :p

http://dorek9999.deviantart.com/#/d5gvbir

ocenił(a) serial na 10
dorek9999

I like it :) I miło, że wpadłeś, gdyż potrzeba tutaj jakiegoś rozruchu.
Pozdrawiam,

ocenił(a) serial na 10
anonim138

Rozruchu mówisz? Oczekiwanie na trzeci sezon nie daje dość emocji, co? ;]

użytkownik usunięty
dorek9999

Właśnie, tu już się nic nie będzie działo, tak więc polecam dA, gdzie się wszyscy przenieśli
wyślę Ci note'a xD

ocenił(a) serial na 10

Ech, nie ogarniam jeszcze tych grup na deviancie... ;(

użytkownik usunięty
dorek9999

Grupy są fajne, trzeba tylko zobaczyć co i jak ^^

tu już się zbyt wiele nie wydarzy xD

ocenił(a) serial na 10

Eh...
Jak dołączyć do tej grupy, bo pisze mi "nabór do grupy jest zamknięty", czy coś w ten deseń...

użytkownik usunięty
dorek9999

łap inwajta ^^

ocenił(a) serial na 10

Danke ;)

ocenił(a) serial na 10
dorek9999

I kolejny użytkownik wpadł w chciwe łapy kitsuune. W miesiąc w ten sposób straciliśmy 5 młodszych użytkowników. Jednak sama kitsuune mnie zamierza przejść, do swojego świata, zarzucając dalsze sieci.
Ludzie, i wszyscy młodsi użytkownicy, ogłoszenia parafialne.
Trzymać, się jak najdalej od tej osoby znajdującej się pod nickiem kitsuune, gdyż wymusza (podkreślam) przyłączanie się użytkowników do cudzych grup na innych forach. Jest to przeciw regulaminowi forum Filmwebu (propagowanie innych serwisów), lecz nie zamierzam zgłaszać tego użytkownika do usunięcia, gdyż to jego wola, że chce niszczyć to co zbudowaliśmy wspólnie z innymi weteranami przez rok.(mija już rocznica)
Pamiętajcie też, że to forum nie jest wyludnione, a czeka natomiast na ponowne otwarcie serialu. Kto nie chce zostać, jest to jego całkowita sprawa aby dołączał się do grup na Deviantarcie, jednak, jeżeli natomiast ktoś zechciałby powrócić, lub pozostać, zawsze znajdzie się u nas ciepłe miejsce. Choć serce się wykrwawia, zacznie bić ponownie za miesiąc, więc zawsze jesteście tutaj mile widziani.
Nie wierzę, również, że jeden ze starszych mógł zrobić coś takiego i wbić nóż prosto między łopatki. Może i jestem zbyt przewrażliwiony w tym temacie, lecz naprawdę nie znoszę, jak piękne społeczności rozsypują się w ten sposób. Pamiętajcie również, że moje serce wciąż pozostanie na zawsze w tym forum, i póki będzie będzie się ono wykrwawiać, póty sam będę oddawał mu krwi, by to co stworzyłem nie zapadło się pod ziemię i zamarzło. Jeżeli kitsuune odpisze pod tym tematem, to dziękuje jej za bycie przykładem i skrytobójcą, który może być zaliczany do grona ludzi pokroju kapitana orzecha.
Nawet jeżeli zostanę sam, to nic nie znaczy, a wszystko jest dla was, moi drodzy.
Wasz ukochany, DZyniO The Archangel.

użytkownik usunięty
dorek9999

Dobrze że wróciłeś :D I jeszcze będzie co czytać ^^

ocenił(a) serial na 10
dorek9999

Hej ludzie, nigdzie nie odchodzę, ok? Działam jednocześnie na kilkunastu forach i nie jest tak, że któreś jest ważniejsze, po prostu im więcej społeczności, tym lepiej, co nie? Zostaję na filmwebie, i dołączam do grupy, to chyba nic złego...
Ale jeśli anonim138 ma rację, to rzeczywiście kitsuune zachowuje się nieuczciwie...
Dobra, mnie wewnętrzne konflikty nie interesują...

ocenił(a) serial na 10
dorek9999

Czy ja coś mówię? Mówię tylko co widzę, gdyż to już nie jest wewnętrzny konflikt(gdyż nigdy nie był), a żenada. a sformułowanie powyżej jest ogólne, do wszystkich 'nowych', którzy zapewne zjawią się później, nie tylko do twojej osoby. Działam tylko przeciwko słowom kitsuune ,, Idźcie stąd, tutaj nic się nie dzieje i nie będzie się działo", gdyż jest to wg mnie promowanie swojej działalności.
Nie mam nic przeciwko przyłączaniu się do grup innych, lecz jeżeli ma to działać na niekorzyść, całości, nie zdzierżę. To chyba jednak również skutek braku kuców. Niektórym użytkownikom zaczyna odbijać z tego powodu(nie tylko na tym forum). Jednak jeszcze miesiąc i wszystko wraca do normy,
Pozdrawiam.
Wciąż jestem przewrażliwiony. Kitsuune i tak zaraz wyrazi swoją denną opinie gdzieś pode mną.

użytkownik usunięty
dorek9999

Właściwie to nie żadne konflikty i chyba należy Ci się wyjaśnienie.
To forum to zawsze było taka prowizorka, kilka osób tu wlazło i trochę tematów się napotworzyło. Tyle że przez trolli wszyscy już sobie stąd poleźli, a jako że było tu kilku wartościowych userów to uznaliśmy że warto nie wywalać wszystkiego tylko zrobić prawdziwą grupkę z prawdziwego zdarzenia ^^ Na dA jest najlepiej, jako że można tam wrzucać co się chce, dyskutować o czym się chce i nie ma trolli. A co do anonima to widzisz jak on się zachowuje ^^ Reasumując, fajnie że działasz aktywnie, może podasz mi jakieś dobre forum bez trollików? ^^

ocenił(a) serial na 10

mlppolska, tam nie spotkałem trolli na razie...

użytkownik usunięty
dorek9999

łoł duże to forum... 2000 userów...