PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=619268}

My Little Pony: Przyjaźń to magia

My Little Pony: Friendship Is Magic
2010 - 2020
7,4 7,8 tys. ocen
7,4 10 1 7787
6,5 2 krytyków
My Little Pony: Przyjaźń to magia
powrót do forum serialu My Little Pony: Przyjaźń to magia

Kiedy ja przeglądałem sobie stronę na MLP Wiki zobaczyłem coś szokującego! Powstać ma
oczywiście film animowany o przygodach kucyków z tego serialu! I (UWAGA!!) będą główną
rolę grać ludzie!!!! OMG!!! Ale zacznijmy od fabuły.

Kiedy Twilight Sparkle stała się księżniczką niespodziewanie w nocy ktoś kradnie jej koronę.
To niejaka Sunset Shimmer, jego główna przeciwniczka w tym filmie! Twilight zaczyna ją
gonić, ale wkrótce ona weszła przez magiczne zwierciadło i znikła! Mimo to Twilght wyrusza
razem ze Spike'm w misję odzyskania swojej korony! Weszła przez te zwierciadło i..... zmieniła
się w człowieka!!! A Spike zmienił się w nie małego smoczka, lecz pieska!! Wkrótce
uczęszczała do liceum i spotyka piątkę dziewczyn, które przypominają jej przyjaciółki, czyli
Fluttershy, Applejack, Pinkie Pie, Rarity i Rainbow Dash jako ludzie!! Nagle odkrywa, że jego
korona ma być główną nagrodą na tym balu, a Sunset Shimmer chcę ją zdobyć! Twilight
postania zrobić wszystko, by wygrać ten bal i odzyskać swoją koronę!! Na szczęście może
liczyć na pomoc swoich oddanych przyjaciółek.

Widziałem właśnie wcześnie ten zwiastun i powiem to jedno: T.R.A.G.E.D.I.A.!!! Jak można to
coś nakręcić?? W ogóle mi się to nie podoba w tym ludzkim wydaniu!! Już wolę raczej
obejrzeć w normalnym kucykowym wydaniu!

Premiera ma się pojawić 16 czerwca w telewizji na razie zza granicy, a w Polsce nie wiadomo!

Co o tym myślicie?? Komentujcie!!

ocenił(a) serial na 10
davis3

Cóż co ja o tym myślę określę to jednym słowem porażka

ocenił(a) serial na 10
davis3

Zadziwiające jest to że gdy opublikowany został pierwszy trailer to większość to hejtowała, tak teraz coraz więcej ludzi się przełamuje. Chodzi mi o to że ludzie postanawiają dać temu szanse. Pewnie w końcu i tak większość to polubi. Ja osobiście jestem nastawiony raczej sceptycznie, a jeśli będzie okazja to na pewnie obejrzę. Nie ma co się uprzedzać. Dużo ludzi przed obejrzeniem samego MLP mówiło że to porażka albo że dla małych dziewczynek, a później stawali się bronies lub przynajmniej fanami. Tak samo my teraz to hejtujemy EG, a może akurat wyjdzie z tego coś ciekawego. Nie wiadomo.

ocenił(a) serial na 9
davis3

Właściwie to nie będzie w telewizji tylko w wybranych kinach w stanach (w niedzielę tylko w Los Angeles a w poniedziałek w 200 innych). Po wakacjach film wyjdzie na DVpotem zostanie wyemitowane na kanale Hub.

ocenił(a) serial na 9
NeoMetalSonic

Sorki za malutki błąd ale chyba wiadomo o co chodzi

ocenił(a) serial na 1
davis3

Powinni dostać nagrodę w kategorii Najgorszy Pomysł Ever.

Merkura

O! Całkiem bardzo dobry pomysł!!

ocenił(a) serial na 9
davis3

Niech fani następnym razem coś wymyślą

ocenił(a) serial na 7
davis3

Podobno Minimini+ zamierza puścić do na swoim kanale. (Nie wiadomo jeszcze kiedy)

ocenił(a) serial na 8
davis3

Pieprzysz, Sherlocku.

Pomysł wydaje się ciekawy, jednak nie obejrzałem jeszcze połowy 2 sezonu i całego trzeciego, więc nie mam co o tym sądzić.

P.S. Ale przyznacie, że piosenka w trailerze zajebista, nie? :)

ocenił(a) serial na 9
ManiakowyPingwin

Przyanaję. Mam nadzieję że 4 sezon nie będzie wzbudzał takich kontrowersji jak film

ocenił(a) serial na 8
NeoMetalSonic

Z 3 sezonu wiem jedynie, że (UWAGA! SPOILER!) Twlight będzie allicornem. (UWAGA! KONIEC SPOILERA!) Siostra mi musiała powiedzieć, ech!

ocenił(a) serial na 10
davis3

mam nawet linka do Equestria girls (napisy PL)
https://docs.google.com/file/d/0B83h_s6Bmjq7N0wzNHNnRVg1R2M/edit?pli=1