Czytałem właśnie najnowszy magazyn o gwiazdach "Party" i w dziale: "Niezbędnik kulturalny"
zauważyłem ten serial znajdujący się w tabelce "Kity" i zobaczyłem, że ich zdaniem to irytująca
bajka!!! I jeszcze jedna z internautek napisała, że te durne różowe koniki doprowadzają do
szewskiej pasji!!
No normalnie jak można tak surowo i negatywnie krytykować na taką słodką i śliczną bajkę?!
Dlaczego???!!!!
Spokojnie. Nie do każdego taka animacja przemawia. Być może mają trochę inne standardy albo zrobili to celowo aby zdenerwować fanów. Kto wie? Ale dlaczego? Nie wiem i być może nigdy się nie dowiem
Kitem to jest ta gazetka dla nadopiekuńczych mamusiek oraz rozhisteryzowanych blondynek, a w ich "niezbędniku kulturalnym" jest tyle ile mięsa w parówce. Nie czytaj więcej takich brukowanych pismaków, jak zbankrutują to może zmądrzeją, ale wątpię.
Tu nie chodzi o krytykę, ale o publicystykę, która ma na celu jedynie ukazać jak bardzo zdesperowani są redaktorzy by przyciągnąć uwagę tłumu.
By ;przyciągnąć uwagę tłumu? Eeeeee. Co? Nikogo poza fanami ten serial nie obchodzi. Dali tylko taką ciekawostkę, ich opinię. Nie rozumiem waszego oburzenia.
Po pierwsze jakiego ,,waszego'' ? Jestem ja i tylko ja. Po drugiego, jest różnica pomiędzy byciem oburzonym a się nie zgadzaniem z tym twierdzeniem. To,że jest to głupota, to akurat każdy inteligentny człowiek przyzna. Ale serial obchodzi wszystkich ludzi w sumie każdej podgrupie. Jest w końcu elementem dzisiejszej popkultury a to o czymś świadczy. Po za tym, jak dotąd jedyne zburzenie, które widzę to twoje.(Bez urazy...).
Nie. On nie obchodzi wszystkich ludzi. Chyba przeceniasz tą kreskówkę.
Zresztą, taki na przykład "Regular Show" też jest elementem dzisiejszej popkultury, a jakoś większość osób tego nie zna.
Czytaj uważniej. Wszystkich ludzi w każdej z podgrup. Np. Są grupy fanów innych seriali, gier, innych rzeczy ale i tak znajdziesz tam bronies.
Regular show. Faja kreskówka, ale nie jest elementem popkultury. Jeżeli tak do udowodnij w jaki sposób? Ono nie stworzyło sobie subkultury...
To się bardziej tyczy starszych generacji a ewentualne zdjęcia mogą być z G4.
Ot..głupie magazyny... :P