Tak bez żadnych zapowiedzi drugiego sezonu, nagle wyjeżdżają z nim...? I to już dzisiaj?! Z jakiego źródła te niuanse usłyszałeś?
a już mam. Dla tych również - jak ja - niedowierzających: http://www.miniminiplus.pl/minisite/mylittlepony/
Świetnie za tydzień 3 sezon ,dziś pierwszy odcinek 2 sezonu w naszym języku wreszcie coś ruszyło :P
nawet minimini nie potrafi sie nauczyc pisac poprawnie danego krolestwa zamiast princess cadence przybywa do equestrii to napisza ESterii :D
takie jest zycie :) wydaje mi sie ze minimini powinno sie stosowac do takich dat jak np skoro 3 sezon np bedzie 8 wrzesnia wg EQD i innych zrodel to w tym samym dniu polski dubbing powinen pokazac 2 sezon i bylaby ladna chronologia tak jak bylo z poczatkiem 1 sezonu w polsce a 2 w usa :)
MiniMini dba o zabiegi promocyjne przygotowujące nas do odcinka o chaosie... XD
Minimini jesli chodzi o superprodukcje m.in MLP jest bardzo specyficzne ^^ wladze tej stacji poprostu musza sie nauczyc pewnego marketingu do MLP np podac jakas reklame potwierdzajaca 2 sezon a nie ze na ostatnia minute zmieniaja transmisje ^^ juz nie mowiac ze popelniaja wiele bledow np pisza twilight sakle jak wlaczy sie podglad na telewizorze albo teraz ze cadence przybywa do esterii zamiast equestrii to rece opadaja ^^
aodasdajdk !!! O resz ty ! CO !?! O kurde przegapełem !!!! Kto grał Discorda ?! Niech mi ktoś powie !! Proszę powiedzcie mi !
Nie puścili odcinka z Discordem, tylko ten w którym Rainbow wykonuje Sonic Rainboom. Zrobili nas w bambuko :( Ponoć zmienili datę emisji na jutro, ale jakoś w to nie wierzę. Ale na wszelki wypadek jutro też włączcie A nuż? :)
Jutro będzie kolejny odcinek (czyli ten po sonic rainboom). Nie licz na odcinek z s2 jutro.
Odcinek S2 PL z discordem będzie dopiero wtedy, gdy zostanie uwolniony pierwszy odcinek s3.
BTW: Na pocieszenie macie fandub :D
http://www.youtube.com/watch?v=ocVL8mxhKtk
Tak przynajmniej przypuszczam. Wątpię, żeby MiniMini wypuściło wcześniej odcinek s2, a tym bardziej wątpię, żeby ten odcinek był jutro, skoro dzisiaj był sonic rainboom, zwłaszcza, że chyba jakiś porządek musi być, prawda? : ).
Zawsze można założyć optymistyczną wersję, że były problemy techniczne, ale szczerze jest to raczej mało prawdopodobne.
wiemy napewno jedno 2 sezon bedzie we wrzesniu wystarczy tylko sledzic godzine 11:05 i 19:05 :) jesli bedzie to wygodnie usiasc obejrzec i sie nacieszyc ta chwila :)
Albo poczekać aż ludziska zaczą uploadować nagrane odcinki na Youtube albo zastąpią audio oryginalnej wersji na polski dubbing.
Polscy fani serialu podobnież nie lubią polskiego dubbingu i wolą wersję z napisami. Skąd ta zmiana?
Gorzej by było jakby przetłumaczyli imiona, nazwy własne i dobrali inny, gorszy dubbing niż w sezonie 1. Ale pamiętajmy, że jest to robione pod dzieci.
ja ogladam polski dubbing z ciekawosci ;) ale jak np by dzis discorda dubbingowala taka osoba jak Linda Kot czy fronczewski to uznaje polski dubbing w piatce najlepszych glosow tego swiata :) po usa francji wloszech rosji :)
Słyszałam plotkę że sam Cezary Pazura będzie podkładał głos Dicorodowi jakoś tego nie widzę nie pasuje za bardzo jego głos to tej postaci.
cezary pazura to zbyt wysoka pólka jak na polski dubbing choc w MLP moglby grac :) to nie ulega dyskusji bo ktos taki by sie przydal :)
Jak myślisz? Dadzą dzisiaj nowy odcinek, czy raczej nie ma szans? Ja raczej jestem pesymistycznie nastawiony ; p
Mi się wydaje, że jak skończą sezon 1, zabiorą się za drugi. Czyli start sezonu 2 MLP;FiM zacznie się dzień po melanżu.
;) Tak, jak myślałem. Miałem rację [i ty DayanDey też ją miałeś ;) ] - dzisiaj leci kolejny, czyli władczyni spojrzenia.
to bylo raczej zrozumiale ze nie pokaza wiec ta nagonka 2 sezonem jest troche nie na miejscu ale jesli ktos by pomyslal to niech wejdzie na minimini
PAŹDZIERNIKOWE NOWOŚCI MINIMINI:
„Barbie: Akademia Księżniczek” – premiera: 8 października o 18:30, powtórka: 9 października o 12:30
„My Little Pony – Przyjaźń to Magia” - od 17 października, codziennie o 13:00 oraz 19:00
„Chuck i Przyjaciele” - od 17 października, codziennie o 10:05 i 17:35
„Raa Raa – mały, hałaśliwy lew” - od 29 października, codziennie o 8:50 oraz 11:45
i tam w zakladce dla rodzicow pisze ze nowe programy typu MLP FIM barbie itp poleca w pazdzierniku tutaj potwierdzenie znalazlem
a przypominam ze 1 sezon byl 15 pazdziernika 2011 takze 17 pazdziernika 2 sezon w polsce ^^
a dzis napisali ze nowy odcinek juz od jutra :D wiesz chyba wypada poprostu do nich zadzwonic tak z premedytacja czy kiedykolwiek puszcza 2 sezon :)
:p Dla nich to nowe odcinki są. Widać, że wielbią Trollestię. :}
Przynajmniej będę wiedział, że nowy oznacza dla nich kolejny.