PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=619268}

My Little Pony: Przyjaźń to magia

My Little Pony: Friendship Is Magic
2010 - 2020
7,4 7,8 tys. ocen
7,4 10 1 7787
6,5 2 krytyków
My Little Pony: Przyjaźń to magia
powrót do forum serialu My Little Pony: Przyjaźń to magia

Tak jak w temacie, proszę o jakieś odcinki,których fragmenty można by wykorzystać w
"music video".
Piosenka, której zamierzam użyć, to "Paradise city" Guns'n Roses.

ocenił(a) serial na 10
kamulec123

Ja robię też podobny projekt, ale z black metalem :) Myślę że najlepiej ściągnąć wszystkie odcinki i brać z każdego po trochu :)

kruk6666

Black metal i poniacze ?
To niezbyt do siebie pasuje...
Poza tym, szukam fragmentów dotyczących szóstki z Ponyville, każdej po trochu.

ocenił(a) serial na 9
kruk6666

Do tej pory nie spotkałem się z połączeniem MLP z black metalem i... najwyższy czas, aby ktoś za to wziął!! Nie wiem jak to niby miałoby wyglądać, ale sądzę, iż jeśli ktoś się za to porządnie weźmie, efekty winny być zadowalające :) W ogóle, jeśli chodzi o muzykę w fandomie, a konkretniej tę tworzoną przez fandom, to brakuje tych cięższych rockowo-metalowych brzmień. Mam nadzieję, że prędzej czy później się to zmieni i bez przeszkód znaleźć będziemy mogli porządny, kucykowy black metal w Sieci :D

ocenił(a) serial na 10
Jan___

Nie, ja nie tworzę muzyki. Ja po prostu chcę stworzyć taki filmik w którym śpiew w piosence będzie się pokładał z ruchem ust kucyków z serialu. A co do samych piosenek to fakt że jest mało metalowych. Chociaż nie chciał bym słuchać jakichkolwiek piosenek, które jedynie tekst jest niby o kucykach a muzyka swoja. Albo co gorsza, sama muzyka nie związana z niczym i tylko ktoś sobie powiedział że to ma związek z kucykami.
PS. Moim ulubione rockowe utwory http://www.youtube.com/user/ClaireAnneCarr/videos Evil Enchantress Rock :)

ocenił(a) serial na 9
kruk6666

No tak, na tym chyba polega idea pony music video, nie? :) Ja tam sądzę, iż nie byłoby problemu z połączeniem rocka czy metalu z kucykami, w końcu w samym serialu nierzadko pojawiają się tego typu motywy. A jak ktoś się postara, to nawet oryginalny black metalowy utwór być może uda się nasączyć klimatem serialu ;) Znam ten kanał, mój ulubiony cover stamtąd to "At the Gala" :D