PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=619268}

My Little Pony: Przyjaźń to magia

My Little Pony: Friendship Is Magic
2010 - 2020
7,4 7,8 tys. ocen
7,4 10 1 7814
6,5 2 krytyków
My Little Pony: Przyjaźń to magia
powrót do forum serialu My Little Pony: Przyjaźń to magia

PDF

ocenił(a) serial na 10

Wiecie może, skąd można ściągnąć fanfiki w formacie PDF? Najlepiej przełożone na polski? Bo
ostatnio Google Docs mi nie działa.

ocenił(a) serial na 9
Kubasek

Nie czytaj głupich fanfików weź lepiej piwa się napij to będzie bardziej pożyteczne niż czytanie jakiś durnot napisanych przez bronies :) potem naczytasz się takich fanfików i będziesz chciał aby to co czytałeś było w serialu :D

ocenił(a) serial na 10
trixiegra

Niektóre są całkiem fajne :) A jeśli pisząc "durnoty", masz na myśli "Cupcakes", to powiem ci, że czytałem to opowiadanko i wcale mnie to tak bardzo nie zszokowało :)

ocenił(a) serial na 9
Kubasek

Czytałem Cupcakes oraz Rainbow Factory jakoś mnie nie powaliły na nogi ,postanowiłem nie tracić czasu na czytanie kolejnych fanfikcji,,,,już lepiej remixy i przeróbki MLP pooglądać

ocenił(a) serial na 10
trixiegra

Bo wybrałeś te najbrutalniejsze, w których posoka leje się gęsto :) Może spróbuj czegoś łagodnego, na przykład "My Little Dashie". Kiedy czytałem opinie innych fanów o tym, że jest bardzo wzruszający, jakoś nie chciało mi się w to wierzyć. A podczas czytania, dosłownie miałem łzy w oczach.

ocenił(a) serial na 9
Kubasek

Dzięki za propozycje ,wole się napić niż czytać fanfikcje o Rainbow Dash :D ale nie mowie nie ,może kiedyś przeczytam :P MOŻE ;)

ocenił(a) serial na 10
trixiegra

Dobra, nie zmuszam ;)

użytkownik usunięty
Kubasek

Co tak wszyscy z tym My Little Dashie? Słabe i nawet nie tak dobrze napisane...

ocenił(a) serial na 10

Nie każdego musi wzruszać to samo. A zmieniając temat, ktoś przeczytał całe "Fallout: Equestria"?

ocenił(a) serial na 9

Podobno mają kręcić film z tego fainfiku. :D oczywiście jacyś bronies :P

ocenił(a) serial na 9

Bardziej wzruszający był dzisiejszy odcinek ....