Wiecie może, skąd można ściągnąć fanfiki w formacie PDF? Najlepiej przełożone na polski? Bo
ostatnio Google Docs mi nie działa.
Nie czytaj głupich fanfików weź lepiej piwa się napij to będzie bardziej pożyteczne niż czytanie jakiś durnot napisanych przez bronies :) potem naczytasz się takich fanfików i będziesz chciał aby to co czytałeś było w serialu :D
Niektóre są całkiem fajne :) A jeśli pisząc "durnoty", masz na myśli "Cupcakes", to powiem ci, że czytałem to opowiadanko i wcale mnie to tak bardzo nie zszokowało :)
Czytałem Cupcakes oraz Rainbow Factory jakoś mnie nie powaliły na nogi ,postanowiłem nie tracić czasu na czytanie kolejnych fanfikcji,,,,już lepiej remixy i przeróbki MLP pooglądać
Bo wybrałeś te najbrutalniejsze, w których posoka leje się gęsto :) Może spróbuj czegoś łagodnego, na przykład "My Little Dashie". Kiedy czytałem opinie innych fanów o tym, że jest bardzo wzruszający, jakoś nie chciało mi się w to wierzyć. A podczas czytania, dosłownie miałem łzy w oczach.
Dzięki za propozycje ,wole się napić niż czytać fanfikcje o Rainbow Dash :D ale nie mowie nie ,może kiedyś przeczytam :P MOŻE ;)
Nie każdego musi wzruszać to samo. A zmieniając temat, ktoś przeczytał całe "Fallout: Equestria"?