PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=619268}

My Little Pony: Przyjaźń to magia

My Little Pony: Friendship Is Magic
2010 - 2020
7,4 7,8 tys. ocen
7,4 10 1 7814
6,5 2 krytyków
My Little Pony: Przyjaźń to magia
powrót do forum serialu My Little Pony: Przyjaźń to magia

Chwilkę temu wyszła alpha gry mmo pt. Legends Of Equestria. Jest ona dostępna dla
wszystkich. Pobrać klienta możecie ze strony następującej:
http://www.equestriagaming.com/2012/09/legends-of-equestria-stress-test_28.html# more
Link jest na samym dole.
Jeżeli chce ktoś się dołączyć, to gram na serwerze Cadence.
Przepraszam, że tak krótko lecz się spieszę.
Pozdrawiam.

ocenił(a) serial na 10
anonim138

Aby was zachęcić do przejrzenia Alphy:
http://imageshack.us/a/img692/858/58486295.png
Przypomina wam to coś? :)
Pozdrawiam.

użytkownik usunięty
anonim138

Tak dużo gier tak mało czasu D:
http://th00.deviantart.net/fs71/PRE/i/2011/207/e/0/rainbow_dash___assassin_by_di ftraku-d41pmv7.png ^^

Ile czekałeś na e-mail potwierdzający rejestrację? Czekam już prawie godzinę i nic.

ocenił(a) serial na 10

Ja email dostałem od razu, za to nie mogę się zalogować...

ocenił(a) serial na 10

Nie wiem jaka może być tego przyczyna panowie. Osobiście dostałem E-Mail'a chwilę po zalogowaniu. Wszystko poszło gładko, jak po maśle, nawet logowanie i tworzenie postaci. Naprawdę, nie wiem co może być przyczyną. Z tego co mi wiadomo Grajku, można ponownie wysłać mail potwierdzający, a co do ciebie drogi Kruku, to może coś źle wpisałeś. Trzeba się pilnować gdyż, jedna duża litera w nicku jakimś cudem przeskoczyła mi na małą. Login nie ma nic wspólnego z nickiem w grze, gdyż można wpisać dowolny. Najwyżej załóżcie drugie konto. Grajek musisz poczekać, a twoje konto wygaśnie. Wtedy spróbujesz jeszcze raz.
Co do artu, chodziło mi bardziej o ten: http://chromamancer.deviantart.com/art/Open-Skies-207201032
Lecz twój też jest dobry :D
Pozdrawiam.

ocenił(a) serial na 10
anonim138

Założyłem drugie konto i to samo, wyskakuje mi "no game access" podczas logowania, hasło i nick na pewno dobrze wpisuję. Chyba na razie odpuszczę sobie tę grę.

ocenił(a) serial na 10
kruk6666

Przykro mi, raczej na pewno będziesz musiał ja odpuścić. Powód? Czytaj niżej.
Pozdrawiam :(
PS Przykro mi.

ocenił(a) serial na 10
anonim138

Może to i lepiej, i tak nie mam teraz za dużo czasu na gry :)

ocenił(a) serial na 10
kruk6666

"Enough of this chit chat! Time is candy!"
:D
Pozdrawiam.

ocenił(a) serial na 10
kruk6666

Postaram się opisać jak najdokładniej rozgrywkę, abyście mogli choć trochę poczuć jak ona wyglądała. Niestety, jest to jedyna rzecz, którą mogę uczynić. Jeszcze raz, bardzo mi przykro.
pozdrawiam.

użytkownik usunięty
anonim138

Poczekam, poczekam jak konto zniknie to założę raz jeszcze, albo napisze do supportu bo mail nie przychodzi nawet po ponownym wysłaniu. Nie ma się gdzie spieszyć, do open bety to pewnie jeszcze dużo czasu.
A scenka jeśli się nie mylę z odcinka Ticketmaster ?

ocenił(a) serial na 10
anonim138

Panowie, widzę, że jednak to moja wina i temat zostaje zamknięty. Był to jak widać tylko miesięczny(od 1-30 września) test, a raczej przegląd udostępnionej Alphy do gry Legends of Equestria. Jest to moja wina, gdyż ekscytując się grą(może i dobrze, gdyż skutkiem było to że zacząłem w szale grać ) nie przeczytałem dokładnie tekstu, i daty zakończenia Stress Testu, który zakończył się blisko godziny 00.00 czasu lokalnego. Choć jest to dla was wielki minus, za co serdecznie przepraszam, to jednak jest w tym jakaś iskierka nadziei, gdyż jak wspominałem zdążyłem zwiedzić i przetestować prawie całą grę. Możecie więc, moi drodzy, liczyć na pełna rekompensatę w postaci sprawozdania/recenzji z Alphy gry, z dokładnym opisem jej mechaniki, jak również funkcji postaci (w moim przypadku pegaza) , oraz szczegółowego opisu lokacji(tzn. jakież to elementy można było w nich ujrzeć), oraz postaci niezależnych (tutaj niestety nie odkryłem jak można z nimi się porozumiewać). Oczywiście, będę starał się uzupełniać recenzję o ilustracje, posługując się niestety cudzymi screenami( przykro, mi lecz nie wiedziałem jeszcze wtedy o zakończeniu), oraz filmikami autorów.
Wezmę się za prace w weekend, kiedy wasz wojo zazna wreszcie trochę spokoju od pracy.
Pozdrawiam :D

ocenił(a) serial na 10
anonim138

A tak BTW znalazłem demo projektu My Little Dashie. Nie ściągałem, więc nie wiem co tam znajdziecie. Jeżeli coś dobrego, dzięki czemu znów pójdą mi łzy z oczu, to dajcie znać.
http://thedailyoat.com/2012/07/24/my-little-dashie-the-visual-novel-demo-release d/
Pozdrawiam :)

ocenił(a) serial na 10
anonim138

I nie, nie zapomniałem o obiecanym arcie z Applejack. Czekam tylko na odpowiednią/ni wenę/bodziec w postaci sezonu 3, którym będę mógł się posiłkować, w celu stworzenia pracy.
Pozdrawiam.

ocenił(a) serial na 10
anonim138

Demo to zawiera samo intro, czyli tekst i obrazki, żadnych animacji. Szkoda czasu na ściąganie. Za to fajny jest ten epicki obrazek RD w menu głównym :D

ocenił(a) serial na 10
anonim138

Mam pytanie do was, moi drodzy przyjaciele. Rozważając wszystkie za, jak i przeciw postanowiłem spytaj się czegoś następującego. Oczekuję jednak prawdziwej oraz jak najbardziej szczerej odpowiedzi, bez żadnej ironii czy też zgryzoty w moją stronę.
Czy, choć znamy się, moi drodzy ponad rok, uważacie mnie za 'trolla'? Czy uważacie, wszystkie wysiłki, które postąpiłem by wspomóc, podtrzymać, jak i również wypromować to ukochane forum, uznajecie za szkodliwe dla was i samego działania forum? Czy wszystkie próby komunikacji z Wami, używając stylu młodzieżowego, zawieranie przyjaźni oraz ciężka pracą nad okaleczoną ręką, by zrobić dla was arty do tematu, były tylko marna próbą prowokacji?
Błagam was odpowiedzcie poważnie, gdyż mam duże wątpliwości co do odegranej roli na moim forum, po tym co powiedziało w swoich postach, na mój temat kitsuune. Nie wiem czy ono nie ma więc racji. Szczególnie porównując moją osobowość do andrzeja.
Jeżeli jednak, uważacie, że jestem na tym forum tylko szkodnikiem, wycofam się całkowicie z tego forum. Były już dwa takie oświadczenia, lecz tym razem mówię śmiertelnie poważnie. Jeżeli chcecie, aby spełniła się wola kitsuune, uważacie mnie za szkodnika, kleszcza za skórą, oraz bym się wycofał, to powiedzcie tylko 'tak' i oczywiście usunę swoje konto. Mówię tak samo poważnie, jak za pierwszym razem, gdy zostałem uznany za osobę nieodpowiedzialną dla tego forum, kiedy się poznaliśmy. Pamiętajcie, że zadecydowaliście wtedy o moim pozostaniu i ochronie forum. Teraz jednak choć decydować mogą również pionierzy, większy głos zapewne należy się młodszym użytkownikom.
Jeżeli chcecie jednak, abym został, piszcie również tak jak za pierwszym razem. Na prywatną wiadomość.
Po upłynięciu dwóch tygodni bez chociaż jednej odpowiedzi, lub zdobycia przeważającej liczby głosów za moim usunięciem, zrobię co muszę zrobić.
Czas więc zadecydować czy stary woju ma odejść tak w świecie internetu na emeryturę, jak i w życiu realnym. Jest mojej osobie to dosyć obojętne, gdyż mój świat się zapewne zakończy tak czy inaczej w połowie roku 2013. Tam gdzie trafię nie będzie raczej wolnego internetu.
Liczę również, że nie uznacie tego postu za jakąś formę wymuszenia czy tez kolejnego 'trollingu', czy też zaszkodzenia forum, jaki i również użytkownikom.
Dzięki serdecznie za miłą współpracę z wami w ciągu tego całego czasu spędzonego na tym pięknym forum. Jest to ostatnie pożegnanie, w razie gdybym został zmuszony do usunięcia mojego konta.
Pozdrawiam.

ocenił(a) serial na 10
anonim138

To wideo jeszcze jakoś mnie podtrzymuje:
http://www.youtube.com/watch?v=uI1GKQS03Og&feature=related
Pięknie było w latach 90'. Szkoda, że już nie wrócą :(
Pozdrawiam.

ocenił(a) serial na 10
anonim138

Przestawiam recenzję na następny tydzień, gdyż krucho z czasem.
Pozdrawiam.