My Little Pony: Przyjaźń to magia

My Little Pony: Friendship Is Magic
2010 - 2019
7,4 7,9 tys. ocen
7,4 10 1 7920
6,5 2 krytyków
My Little Pony: Przyjaźń to magia
powrót do forum serialu My Little Pony: Przyjaźń to magia

Polskie Forum

ocenił(a) serial na 10

Polskie forum fanów mlp, jeśli chcecie, możecie dołączyć.
http://mlpcommunity.securityhost.pl/index.php
Jeśli by forum przeniosło się na inny serwer, wpiszcie w google: mlpcommunity a na pewno
znajdziecie.

guzik100

El Martinez vel Paskins zatwierdza to forum ;P

Paskins

Uwaga! Nowym (i prawdopodobnie już ostatecznym) adresem forum jest:
http://mlppolska.pl/
Zapraszam wszystkich Bronies i Pegasis, aby wesoło spędzać czas w towarzystwie innych kucykofanów ^^

Paskins

CZesc Paskins mam do ciebie pytanie znasz moze strone livestreamu gdzie sa puszczane w soboty odcinki MLP na zywo ?? i mniej wiecej o ktorej godzinie mozna sie ich spodziewac zwazajac ze w USA jest roznica do nas 6 godzin jesli mialbys czas to czy moglbys mi podac ta strone z gory dziekuje i pozdrawiam

allen123

Jest wiele stramów i większość zawsze jest podawanych na EqD parę godzin przed odcinkiem. Przykładowe streamy:
http://www.bronystate.net/
http://bronytv.co.cc/
www.justin.tv/haxmega
i wieeeeleee innych ;p
Odcinki są w USA o 9 rano, czyli o naszej 16.00. Chociaż słyszałem, że od następnego odcinka serial będzie pojawiał się godzinę później, czyli o naszej 17. Ale jeszcze muszę dokładniej sprawdzić ;)
I jeszcze raz - zapraszam na naszym wspaniałym, wolnym od trollów forum ^^

Paskins

dziekuje bardzo .. ale na marginesie ja trollem nie jestem :( wiesz ze mam szacunek do tej bajki bardzo ogromny :)

allen123

<facehoof>
Już drugi raz podejrzewasz mnie o nazwanie Cię trollem. I za każdym razem niesłusznie. Ja zapraszałem CIEBIE na to forum, które w porównaniu od filmweba, jest wolne od trolli. Wiesz o jakich mi chodzi, już trochę ich w dyskusji było. I na pewno nie nazywałem trollem Ciebie ;p Czytaj ze zrozumieniem.

Paskins

PRzepraszam postaram sie czytac bardziej zrozumiale :) napewno odwiedze :) jeszcze raz dzieki

allen123

a ja tam chyba mam mniej w sobie magii przyjaźni

allen, czy nie zauważyłeś, że twoje wypowiedzi, chmm raczej mogą odstraszać ludzi którzy by się zastanawiali nad obejrzeniem serialu :P ?
i serio, już wolę czytać wypowiedzi hejterów, bo one mnie nie dziwią i się do nich przyzwyczaiłem ;)

litmanem

ja nikogo do niczego nie zmuszam :) nie podoba im sie moga nie ogladac ja im tylko mowie o fenomenie serialu ktory kazdy chyba sie zapoznal a to ze oni odbieraja to nachalnie to juz ich problem :)

użytkownik usunięty
litmanem

Możesz zobaczyć założony przez allena temat na filmwebie na stronie dotyczącej serialu produkcji CN pt. "Pora na przygodę" ("Adventure Time With Finn And Jake"), by się przekonać, jaką osobą jest sam zainteresowany. Moim zdaniem trudno mieć dobre zdanie o takiej osobie, ale więcej nie powiem, bo lepiej już, żebyś ty zobaczył to forum.

http://www.filmweb.pl/serial/Pora+na+przygod%C4%99%21-2010-565378/discussion/My+ little+pony+VS+Adventure+time,1813734 - Jeżeli chcesz to zobaczyć, to skup się przede wszystkim na postach od wczoraj.

to jest moja opinia a nie HEJT !!! zrozum to wrescie a nie mnie oczerniasz to wy z pora na przygode sie mnie czepiacie bo nie mozecie pojac jednej podsatwowej rzeczy ze mlp to fenomen wielu ludzi o tym tu mowi a wy sie pogodzic nie mozecie ;/

użytkownik usunięty
allen123

Dałeś słowo "hejt" z wielkich liter, czyli zapewne chciałeś podkreślić, że to wykonujesz...
A tak szczerze: Kompromitujesz się kolejnymi wypowiedziami, a że to zauważyłem ja i fani twojego znienawidzonego serialu, to trudno, ale to święta prawda i nie należy jej negować tylko dlatego, że mówią ci ją ludzie, którzy lubią seriale, które ty nie lubisz, czyli Porę na przygodę.
Każda twoja wypowiedź obciąża twój rachunek. Przede wszystkim targasz się do wypowiedzi, które nie są skierowanie DO ciebie. Naprawdę nie rozumiem, co cię obchodzą cudze korespondencje. Chcesz przekonać litmanema, że posiadasz te najgorsze cechy (cechy te należy wyciągnąć z kontekstu), bo ja do NIEGO pisałem i na pewno przeczytał kolejną wypowiedź fanatyka, który obciąża konto całej "subkulturze"...

użytkownik usunięty
litmanem

Trafiłeś w samo sedno. Kiedyś mnie zniechęcał kanał emisji (pomyślałem, że skoro dali to do mini-mini, no to to jest jakieś debilstwo dla dziewczynek), ale teraz najbardziej... FANI! A właściwie to 1 fan... bo chyba tylko z 1 mam do czynienia...

skoro jestem przywoływany to się wypowiem :P

allen - trolling w imię kucy, spoko, ale lepiej jakbyś to robił na jakimś chanie(skąd przyszli bronies, a nie na filmwebie, bo potem będziesz płakać "czemu ludzie mają dość naszego fandomu" :D
albo przynajmniej ograniczaj się do dyskusji tutaj, a nie idź z krucjatą na inne seriale :P
na prawdę weź sobie do serca wypowiedź z tego tematu co go podał andrzej

"Ja też lubię kucyki, ale właśnie przez takie rzeczy tylu ludzi nie lubi ich, ani ich fanów - bo wciskają je wszędzie i próbują ludzi na siłę przekonać, że koniecznie trzeba je oglądać."

Andrzej, czyli w końcu obejrzałeś serial? ;)

użytkownik usunięty
litmanem

Nie, nie oglądałem, ale kiedyś z 1 powodu (kanał emisji), a teraz nie podjąłem się tego z 2 powodów (kanał emisji i 1 z fanów).

No właśnie kurde. Na mini-mini puszczają -_- W Australii leci bodajże na Cartoon Network - o wiele lepsza opcja.

odczep sie ode mnie dzieciaku ;/ ty nie rozumiesz ze ja nie hejtuje tylko daje opinie ;/ a to roznica

użytkownik usunięty
allen123

Jak na kogoś powie, tak się sam zowie! (Czy coś w tym stylu).

ile razy ja cie prosilem bysmy to skonczyli a ty ciagle sie czepiasz co ja napisze to odrazu ty masz jakies farmazony do powiedziania ja na ADventure time wogle nie wchodze ;/ ja sie interesuje MLP fenomenem internetowym i globalnym i wszystkim co z kucykami zwiazane wiec daj spokoj mi i ludziom ktorzy darza do obejrzenia pieknego serialu

użytkownik usunięty
allen123

Wchodzisz, nie da sie zaprzeczyć...

kilka razy sie zdarzylo bo wy komentowaliscie moj hejt ktory nim nie byl ;/ byla to tylko i wylacznie opinia

ocenił(a) serial na 9
allen123

wyzywałeś ludzi to byl hejt....

ocenił(a) serial na 3
trixiegra

A teraz komunikat do pan Andrzeja i pana allena obaj robią tu spam i denerwują użytkowników.

Jeśli chodzi o AT vs MLP to nie ma sensu. Obie te bajki są świetne.

KONIEC DYSKUSJI

ocenił(a) serial na 10
PaulTheHuman

Ponownie zaczynać dyskusję po prawię roku ostępu...here we go.

Andrzej, ale oglądanie tej bajki z dubbingiem to chmm, nie najlepsza opcja wyboru(tzn. większość ankietowanych woli napisy ;) )

użytkownik usunięty
litmanem

Ja tylko piszę o powodach, a nie o oglądaniu z dubbingiem! No ale trzeba się zastanowić, co to za serial, że dają go na mini-mini...

litmanem

ja nie trolluje ;(:( juz nie bede mowil jak oni hejtuja tutaj MLP ;/ typu czejen czy alleluja666 ktory jest ta sama osoba ;/ i daje ocene 1 najlepszemu filmowi swiata obecnie i wyzywa itp a ja tylko napisalem opinie oni tego nie moga pojac dla mnie to sa jakies dzieci neo ... czlowiek sie nawet wypowiedziec nie moze ja dalem analize porownawcza mlp i At i wielu co ogladalo mlp to by smialo stwierdzilo ze to 8 cudo swiata a AT zostalo zrobione nie wiem dla kogo ale dziwna ta ich bajka

użytkownik usunięty
allen123

Już się lepiej w ogóle nie odzywaj, tylko posłuchał litmanema! Kogo niby posłuchasz, jak nie innego fana tego twojego serialu?

mam swoje zdanie do powiedzenia i nie nawoluje w sposob nachalny do ludzi by ogladali MLP bo jesli im sie podoba to sie zgodza ze mna ze to cudo swiata a jak sie nie podoba to nie mam zamiaru im narzucac niczego ale nie zeby dawali temu np ocene 1 bo to swiadczy o pewnej dewiacji znanej w internecie jako hejt

użytkownik usunięty
allen123

Ty właśnie jesteś nachalny i w żaden sposób nie udowodnisz, że jest inaczej, bo już pokazałeś na portalu PnP jaki jesteś.

http://www.filmweb.pl/serial/Pora+na+przygod%C4%99%21-2010-565378/discussion/jwe gfvgwb,1803880 - Tu zacząłeś spamowanie kucykami, choć założyciel tematu się o to nie prosił...
http://www.filmweb.pl/serial/Pora+na+przygod%C4%99%21-2010-565378/discussion/ok, 1818482 - Tu też była "opinia", a ty sprowokowałeś swoim komentarzem między innymi atak na Króla Lwa (wcześniej dziwiło mnie, że ktoś może tego (KL) nie lubić, no ale cóż... miałem prawo się pomylić...).

to ten gosciu napisal ze krol lew to syf ;/ czytaj ze zrozumieniem ja napisalem ze MLP i krol lew to najlepsze produkcje w dziejach bo to najszczersza prawda !!!!!!!!!!!!!!!!

użytkownik usunięty
allen123

Dopiero po twoim komentarzu to napisał... To ty sprowokowałeś tego gościa do napisania "opinii" o KL. Nie napisałem jasno? Poza tym napisałeś tylko o drugim komentarzu, a pierwszy pominąłeś i tym samym zasugerowałeś, że tutaj rzeczywiście nie masz nic na swoją obronę...

ty sie chyba nigdy nie odczepisz no to ja proponuje rozejm ty mi dasz spokoj ja tobie bo mi sie tego ciagnac nie chce ;/

użytkownik usunięty
allen123

Nie potrafisz odpowiedzieć na te komentarze tylko zmieniasz temat? Po prostu odpowiedz na te komentarze, bo jak na razie wszystko przekręcasz!

użytkownik usunięty
allen123

Nie potrafisz się przyznać, że rzeczywiście ty odpowiadasz za problemy w portalu "PnP"?

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
użytkownik usunięty
allen123

Miałem rację, nie potrafisz się przyznać.

ocenił(a) serial na 10

Dobra skończ już tą sprawę,bo robi się ona żałosna i to bardzo teraz to ty spamujesz tutaj nie na temat który był już dawno zakończony wiec z łaski swojej skończ już z tym.

użytkownik usunięty
Macintosh

Nie...

ocenił(a) serial na 10

Aleś walnął odpowiedź godną 1/2 klasy gimnazjum,
Ech ignorować trolla.

użytkownik usunięty
Macintosh

1. Bardzo zignorowałeś, sam się nie dostosowałeś do swojej prośby :)
2. Ja coś takiego dałem celowo.
3. Nie sprowokujesz mnie, bo to nie ja odpowiadam za ten bajzel i nikt mnie nie przekona, że jest inaczej.

ocenił(a) serial na 10

To że nikt cie do tego nie przekona to akurat nie mój problem,pisz z sensem,albo w ogóle nie pisz taka rada na przyszłość.Ja po prostu chcę ci powiedzieć,że sam zachowujesz się jak osoba której zachowanie ci nie odpowiadało hipokryto.

użytkownik usunięty
Macintosh

Nieprawda i ty powinieneś o tym wiedzieć

andrzej1995 po co my o tym piszemy skoro ten temat jest zamkniety ja to mowie do osranej smierci ja nie Hejtuje !!!!!!!!!!!!!!!! wiec przestan pisac do mnie i do innych ; / bo to juz dochodzi do tragedii

użytkownik usunięty
allen123

Nigdy mnie ani nikogo innego nie przekonasz. Jesteś trollem na tle kucykowym i nie udowodnisz, że jest inaczej, bo to byłoby zakłamanie prawdy. Cała afera jest spowodowana przez ciebie i to łatwo udowodnić jakby co.

PS. Temat będzie zamknięty dopiero, gdy odwalisz się od AT, które podobno cie "nie obchodzi".

ja nic nie trolluje i ja od AT sie odwalilem juz dawno i to byla moja opinia !!!!!!!!!!!! zrozum to w koncu ale to wy mi sapiecie jakies farmazony ;/ a wy sie odczepcie od najwiekszego fenomenu czyli od mlp !!!!!!!!!

użytkownik usunięty
allen123

Te wykrzykniki w ogóle mnie nie ruszają...
Ostatnio było głośno o tym serialu (Pora na przygodę) na filmwebie, więc od pewnego czasu regularnie sobie obserwuję ten serial, by sprawdzić, czy są jakieś nowe wpisy. Efekt jest taki, że wiem, że nie odwaliłeś się od tego serialu, tylko cały czas tam piszesz.
Odwalenie sie to nie prowokowanie kolejnych kłótni i nie pisanie w ogóle w temacie tamtego serialu.

użytkownik usunięty

Gratuluję obrońco słabych i uciśnionych, jak zawsze jesteś czujny, kolejny złoczyńca ginie przygnieciony ręką sprawiedliwości. Ale tak serio moja prośba: dajmy sobie spokój z tym tematem.

użytkownik usunięty

Jeżeli masz pisać sarkazmem, to nie pisz wcale.

to ty zaczeles sie napinac z tymi klotniami ;/ kiedy ja mowilem ze masz mi dac spokoj ;/