PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=619268}

My Little Pony: Przyjaźń to magia

My Little Pony: Friendship Is Magic
2010 - 2020
7,4 7,8 tys. ocen
7,4 10 1 7788
6,5 2 krytyków
My Little Pony: Przyjaźń to magia
powrót do forum serialu My Little Pony: Przyjaźń to magia

Trzeba przyznać, bardzo dobrze zrobiony odcinek. Jakie są wasze wrażenia?
*I WILL KILL HER * :P

ocenił(a) serial na 10
anonim138

Już się zamykam. Obiecuję.
Pozdrawiam.

anonim138

obejrzalem powiedzmy ostatnie pare minut i RArity najlepsza I ' LL Destroy her " teraz to moje motto zyciowe :D Big macintosh mowiacy wiecej niz tylko Nope i Eyyep :) RD mistrz :) Fluttershy placzaca i angel ta mina :D kolejne cudo w dorobku mlp jak i wszystkie odcinki :)

ocenił(a) serial na 10
allen123

ehh.

anonim138

co sie stalo :) czemu takie wzdychniecie ??

ocenił(a) serial na 10
allen123

Bo cholera to wszytko moja wina.

anonim138

masz na mysli tą rozmowe na temat MLD z kitsunne ??

ocenił(a) serial na 10
allen123

Tak to przez to.
Pozdrawiam.

anonim138

nie uwazam by byla to twoja wina poprostu czasem ludzi ponosi w pewnych kwestiach kazdy ma tam swoj skrajny subiektywizm i tego sie trzyma ale najwazniejsze miec Szacunek do drugiej osoby ... Kitssune powiedziala poprostu co na ten temat sadzi ( wiem jaki ona ma stosunek do RD juz z nia to przerabialem i ją rozumiem ) to samo ciebie rozumiem wiem jaka sympatia darzysz RD tak samo ja ( kitsunne uwaza Rd za chamska ze wzgledu na odcinek The mysterious mare do well ) chociaz jak z nia rozmawialem o hurricane fluttershy i tam o osobowsci RD juz troche byla spokojniejsza lecz zawsze miala swoje 3 grosze ok moze miec ale jej o to wyzywac nie bede jedynie sprostuje pewne realia :) ogolem najwazniejsze jest by szanowac kazda postac MLP do jednej miec dystans a do drugiej wieksza np sympatie tak sadze jesli napisalem cos nie tak Przepraszam .

ocenił(a) serial na 10
allen123

Nie mam teraz z ktsuune kontaktu :(. Nie odzywa się.
Pozdrawiam.

anonim138

Wiesz nie chce byscie sie kłocili .. ( czuje sie jak Twilight w Look before you sleep gdy rarity i Applejack sie klóca) jestesmy tylko ludzmi a MLP jest idealnym sposobem do lagodzenia sporow w interakcji spolecznej chetnie bym chcial by bylo miedzy kazdym tutaj Brony i pegasis dobrze na tym forum nie smuc sie Bedzie dobrze ja cie moge zawsze wesprzec . To tylko chwilowy kryzys napewno wszystko wroci do normy...taka madra sentencja lacinska Nemo sapiens nisi patiens- Nie jest madry ten kto nie jest cierpliwy Czas leczy rany

anonim138

jesli chodzi o My little dashie to tez z poczatku nie moglem tego zrozumiec ze jej sie nie podoba gdyz no kazdy zauwazyl jaka ogromna psychologie lączy MLP w stosunku do czlowieka tutaj przyklad http://images5.fanpop.com/image/photos/28200000/My-Little-Dashie-my-little-pony- friendship-is-magic-28260724-500-312.png ile emocjonalnych wartosci ma to dzielo ... ale kazdy ma prawo do swej wypowiedzi wiec do wypowiedzi kitsunne podszedlbym z dystansem :)

ocenił(a) serial na 10
allen123

Thanks for making me feel sooo better. Wracam do 8 godzinnego edytowania artu. I pomyśleć, że jeszcze nie jadłem obiadu.
Pozdrawiam.

anonim138

powodzenia w edytowaniu artu
rowniez pozdrawiam

ocenił(a) serial na 10
allen123

Przyda się. Dziękuję :)
Pozdrawiam.

allen123

Aaaaaaaaaaawwwwwwwwww!!!!!!!!!!!!!!! Cudna fotka!!! Też chcę taką tylko z Derpy : ( Szkoda mi małych kucyków. Tak się starają zdobyć znaczki ,a im wciąż nic nie wychodzi. To tak jak my ludzie z całych sił staramy się znaleźć miłość ,świetną pracę ,przyjaciół itd. Warto jednak być cierpliwym i poczekać trochę. Wszystko się samo układa. Trzeba zrozumieć ,że nie zawsze mamy wpływ na nasze życie. Anonim138 nie wiem nic nt.waszej kłótni ale jeśli ktoś kogoś uraził powinien go przeprosić pierwszy ,a następnie osoba która w brzydki sposób opisała daną postać również powinna przeprosić za sprawienie nam przykrości względem tej postaci. To tak jakby ktoś tu napisał ,że Derpy to dexilka a ja zaraz wyzwał tę osobę od chamów itd. Nie ważne ,że nie lubimy danej postaci. Nie musimy przecież publicznie tak mocno to akcentować by urazić drugą osobę. Przepraszam za wykład. Buziaczki i papatki :p

ocenił(a) serial na 10
Derpy1Hooves

"osoba która w brzydki sposób opisała daną postać również powinna przeprosić za sprawienie nam przykrości względem tej postaci" nie do końca rozumiem te zdanie. Czyli jeśli powiem że np: Justin Bieber jest "beztalenciem", to oznacza że muszę przeprosić wszystkie jego fanki ponieważ sprawiłem im przykrość, bo mam inne poglądy na ten temat? Jak już wcześniej wspominał Allen powinniśmy uszanować zdanie każdego, bez względu na to jak skrajne by ono nie było. Myślę, że nie powinno się przepraszać za swoje poglądy.

ocenił(a) serial na 10
Derpy1Hooves

"To tak jakby ktoś tu napisał ,że Derpy to dexilka a ja zaraz wyzwał tę osobę od chamów itd." Po co od razu taka przemoc. Co z zasadą "love and tolerance" ? Ja bym się najpierw zapytał o podanie jakichś argumentów potwierdzających to zdanie. Jeśli bym takich nie otrzymał, to dopiero wtedy mógłbym jakimś przezwiskiem zarzucić(ale i tego nie popieram). A jeśli ktoś by uzasadnił w sensowny sposób swoje stanowisko po prostu bym to zdanie uszanował.

kruk6666

Dla osoby po 3 piwach wszystko co pisze jest jasne i zrozumiałe XD . "osoba (np:Stefan)która w brzydki sposób opisała daną postać(np:Derpy) również powinna przeprosić za sprawienie nam przykrości (np: Mi) względem tej postaci (Derpy)". love and tolerance ?? Serio? Źle mnie tu zrozumiałeś. Fakt. Masz rację. Każdy ma prawo do własnego zdania.

ocenił(a) serial na 10
Derpy1Hooves

No może trochę przesadziłem z tym "Love and Tolerance" :) Sam nie do końca się zgadzam z tą zasadą.

anonim138

powiedz co sie stalo chetnie bym pomogl to ma nie wiem zwiazek z serialem , postacią czy w realu cos sie stalo ??

allen123

albo na priva napisz chetnie pomoge :)

ocenił(a) serial na 10
allen123

Znalazłem coś genialnego! Lepsze od Turnabout storm :
http://www.youtube.com/watch?v=-Ne10kapKNw&feature=related
Brilliant! Bravo! BRAVO!
Pozdrawiam.

ocenił(a) serial na 10
anonim138

Wyszedł również nowy filmik z serii MOV. Choć to tylko offspin, to jednak według mnie jest to najlepszy odcinek z całej serii.
http://www.youtube.com/watch?v=1tVbhc3kn4c
Pozdrawiam.

anonim138

jest swietny :) tylko tworca filmiku mogl bardziej podkolorowac postacie taki lepszy efekt by to mialo tez znalazlem wg mnie mistrzowski trailer :)
http://www.youtube.com/watch?v=NblF_xjuFjY Ponified Iron Sky Trailer Pozdrawiam

ocenił(a) serial na 10
allen123

Allen, jestem w połowie roboty mojego plakatu.
http://img535.imageshack.us/img535/5084/splitinhalf.jpg
I jak? Mam jeszcze dosyć dużo do roboty, szczególnie z liniami. Nie wiem też jak pójdzie mi z Pinkameną.
Pozdrawiam.

anonim138

moge jedynie pogratulowac bo naprawde swietna robota :) praktycznie oryginalnie dobrane kolory :) tylko takie pytanie dlaczego Wieksza pinkie pie ma wyraz mezczyzny :) ( nie chce cie tutaj urazic ale tak mi sie skojarzylo )

ocenił(a) serial na 10
allen123

O.O ?
Nie wiem. Pewnie to tylko twoje skojarzenie.:)Idę słuchać techno
!!!! (|(--.--)|) !!!!
Pozdrawiam.

anonim138

Milego dnia i sluchania :) tez pozdrawiam . mam nadzieje ze sie nie gniewasz :)

ocenił(a) serial na 10
allen123

Kitsuune zrobiła/a awatar podobny do mojego, na stówę na złość. Brawo, doprowadziliście mnie do płaczu.

ocenił(a) serial na 10
allen123

Aha, chodziło ci o colta tak? Nie jestem przyzwyczajony do tych polskich tłumaczeń. Trochę przypomina kuca dlatego, że postanowiłem delikatnie zaostrzyć i przedłużyć jej szczękę. Jednak jak mówiłem, jest to jeszcze niedokończone. Myślę, że po poprawieniu linii będzie lepiej.
Pozdrawiam.
PS Wczoraj pierwszy raz zacząłem używać photoshopa. :)
PPS Wysłałem chyba kilkanaście listów do Kitsuune z przeprosinami i wciąż żadnej odpowiedzi. Czy ja się cholera mogę winić za to, że ze względów powrotu z frontu mi odbija? Błyskające światła, trzaski, wybuchy, jadące samochody, gwiezdne noce. to wszystko powoduje u mnie psychiczne nawroty wspomnień. Nie mówcie mi, że mam się leczyć gdyż mam dwóch psychologów od państwa.
Żeby w pełni zrozumieć o co chodzi spójrzcie na to :
http://www.youtube.com/watch?v=jW4ZCoWBH14
Ja już nie wiem co zrobić by przeprosić Kitsuune. Chyba zrobię arta na ten temat.

anonim138

jesli ma cie w znajomych to moze jeszcze oznaczać ze jeszcze ma do ciebie szacunek .. chyba wiem jaki art by ją poruszyl :) Trixie :) albo Daisy albo Lilly albo Rose ona te postacie uwielbia nie mowiac juz o alicornach ... Ja nigdy nie powiedzialem ze z toba jest cos nie tak bo ciebie rozumiem ja ciebie bardziej podziwiam za heroicznosc ze wogle chciales tam dzialac na froncie coz moge dodac taki art :)
http://images3.wikia.nocookie.net/__cb20110929110409/nonsensopedia/images/thumb/ 4/41/Rainbow_dash_salute.png/200px-Rainbow_dash_salute.png Pozdrawiam przy okazji mam pytanie znasz moze stronke instrukcji po polsku Ponification ??

ocenił(a) serial na 10
allen123

Zrobione w dwie minuty :P
http://img192.imageshack.us/img192/3882/armyxt.jpg
Pozdrawiam.
Jakie Ponification?Chodzi ci o Ponyfi?

anonim138

tak chodzi mi o Ponifi a art mistrzostwo swiata :) USA moglo by miec takie nalepki na swych mysliwcach :D

ocenił(a) serial na 10
allen123

To mi odświeżyło umysł:
http://www.youtube.com/watch?v=HArF2Mhao_s&feature=channel_video_title
Pozdrawiam.

anonim138

utwor jest swietny choc ja raczej pokolenie rocka jestem Jimi hendrix eric clapton kurt kobain ale lubie posluchac techno od czasu do czasu

ocenił(a) serial na 10
allen123

Ponyfi wgrywasz jako wtyczkę do przeglądarki. Musisz pobrać odpowiedni typ programu. Gdy zainstalujesz, to pojawia ci się na tabie cutie mark Twi. Klikasz na nim lewym i zaznaczasz enable ponyfi i po sprawie. Program będzie ci tłumaczył niektóre wyrazy na kucykowy. Jeśli chcesz to możesz w opcjach dodać polskie wyrazy i ich tłumaczenia. Program obsługuje polskie litery.
Pozdrawiam.

anonim138

aha dziekuje bardzo za radę

ocenił(a) serial na 10
anonim138

Zastanawiam się czy warto obejrzeć odcinek po angielsku, czy poczekać na tłumaczenie. Z jednej strony nie chcę sobie popsuć zabawy, z drugiej nie mogę już wytrzymać :|

ocenił(a) serial na 10
kruk6666

Po angielsku! Nie ma wymówek :) Poradzisz sobie.
Pozdrawiam.

ocenił(a) serial na 10
anonim138

Masz rację. Jestem w stanie zrozumieć ogólny sens i większość dialogów. Lecz na pewno nie uchwycę wszystkich szczegółów. Mimo wszystko zabieram się do oglądania.
PS. Wytrzymałbym do jutra, ale jak Allen wspomniał "i RArity najlepsza" to nie mogłem się powstrzymać:)

kruk6666

bo jest najlepsza :) :) ale nie chce spoilerowac.... milego seansu :):)

ocenił(a) serial na 10
allen123

Ach... dlaczego te odcinki tak szybko mijają? :)
Odcinek świetny (jak zwykle). Dobrze że nie czekałem :) Twórcy sprawili że ludzie jeszcze bardziej będą nienawidzić Diamond Tiary, no cóż... ktoś musi być tym złym.
A te pole siłowe wytworzone przez Twilight od razu skojarzyło mi się z Magiczną Barierą z Gothica 3 :)

kruk6666

Ja tam nie mam takiego problemu :)najpierw oglądam wersje angielską na żywo wtedy nie trzeba zbytnio zwracać uwagi na napisy a na drugi dzień z napisami oglądam jeszcze raz:)jak będzie 2 seria po z polskim dubbingiem to nie omieszkam obejrzeć jeszcze raz drugiego sezonu tak dla porównania oczywiście.. co do odcinka czuć taką radochę podczas oglądania tego nie da się opisać :)

ocenił(a) serial na 10
Gabby_Gums

To znowu ty nika? Czy mi się wydaje. Jeśli nie to przepraszam.
Ja również oglądam live'y lecz nie potrzebuje dawki przypominającej :) To mi pomoże później, gdy będę miał zły dzień i będę musiał oglądnąć jakiś odcinek.
Pozdrawiam
I jeszcze jedno. Nie wchodzę na equestria daily przez ten baner. Hafty mi się zbierają.
Będę szydełkować cały dzień :P Ale allenowi może się spodoba.

anonim138

Nie jestem niką spoko :)co oni zrobili z tą stroną bez przesady ,nie jestem fanką poprzednich generacji ale mam świadomość że to fundamenty najnowszej generacji :)

ocenił(a) serial na 10
Gabby_Gums

Tak to smutne, że equestria daily włącza poprzednie generacje. Ehh, co sie porobiło z tą stroną. W sumie to jest tak smutne jak to:
http://ponibooru.413chan.net/post/view/3119?search=fire
Pozdrawiam.

ocenił(a) serial na 10
anonim138

Zalazłem część 1, lecz jest dość mocna. A zresztą macie.
http://chrisboe4ever.deviantart.com/gallery/?q=gilda#/d3bvv7n
Pozdrawiam.

anonim138

Nie rozumiem ludzi którzy lubią jak jakiś kucyk ginie ocieka krwią itp ,w głowie mi się to nie mieści jak tak można ,jestem wielką przeciwniczką tego typu przeróbek , FF ora filmom w których kuce są ukazane w negatywnym świetle lub są mordowane przez innych ,oczywiście nic nie mam do rożnego typu parodii tej kreskówki takie rzeczy jak najbardziej polecam.

ocenił(a) serial na 10
Gabby_Gums

Również nie lubię, rzeczy typu cupcakes, sweet apple massacre czy rocket to insanity, oraz ich odwzorowań w komiksach, artach czy innych pierdołach. Podałem to gdyż to odwzorowuje moją niedawną sytuację z użytkownikiem kituune(ja jestem w tym wypadku gildą) i pasuje do mojego dzisiejszego parszywego nastroju.
Pozdrawiam.
PS Nie sądzę, żebyś polubiła niektóre animacje. Chce powiedzieć, że byłemu pracownikowi hasbro udało się stworzyć animację odwzorowującą cupcakes.
Uwaga! Zaczyna się niewinnie, lecz potem to piekło flaki i pożoga:
http://www.youtube.com/watch?v=43AuJjuxqAw

ocenił(a) serial na 10
anonim138

Z tym podaniem chodziło mi o komiks.