Trzeba przyznać, bardzo dobrze zrobiony odcinek. Jakie są wasze wrażenia?
*I WILL KILL HER * :P
Zrób sobie Rainbow Dash z papieru :) nie ma co się przejmować takimi rzeczami kucyki są wieczne :) jak to Pinki mówi ..."Forever"
http://fc06.deviantart.net/fs71/f/2011/232/b/3/rainbow_dash_by_yecatsnz-d477ue1. jpg
szkoda ze trwaja 22 minuty tylko ale tworcy nam zrobili niespodzianke i Royal wedding bedzie 44 minuty :) takze jest radosc :) mi rowniez sie z Gothika to pole silowe skojarzylo :D a to jak rarity kopnela otwierajac drzwi to mi przyszla na mysl taka nazwa " kucykowy chuck norris xd"
Właściwie miało to być pytanie retoryczne:) A co do Royal wedding, to ma to być jeden odcinek 44 minutowy czy dwa po 22? Bo już się pogubiłem.
wg zrodel ma byc 44 minuty z tego wzgledu iz odbywaja sie te 2 party 21 kwietnia . Watpie by podzielili po 22 minuty np w poludnie i wieczor wiec raczej mozemy spodziewac sie najdluzszego odcinka :)
Poczekaj na tłumaczenie ^^ Ja czekam właśnie do 2/3 w nocy właśnie w tym celu. Ew. zobacz po ang i z napisami później :)
Ja angielski znam kiepsko, a większość zrozumiałam :) Ale i tak zaraz obejrzę sobie drugi raz z napisami.
Ogólnie jeden z najlepszych odcinków o CMC. Tylko porządnego listu do Celestii oczekiwałam, a tu lipa...
są może napisy do 1 sezonu MLP ? Pytam z ciekawości bo angielski znam i ogólnie wolę angielski sound niż polski dub.
tak sa na torrencie tutaj jest link http://tnttorrent.info/details.php?id=7247b620ef3d197425ff6882ab1facebb77b1fe7
Torrent zawiera odcinki My Little Pony - Friendship Is Magic od pierwszego odcinka pierwszego sezonu, do jedenastego odcinka sezonu drugiego
No cóż, odcinek oczywiście dobry, ale jednak potwierdzający tezę, że odcinki z CMC odstają nieco od reszty. Przez pierwsze 10 min byłem raczej zawiedziony, poza jedną sceną ("dezaktywacja" rogu Rarity przez Sweetie Belle - nie wiedziałem, że tak można;)) Ale druga połowa bardzo fajna, morał dobry choć prosty i oczywisty. Zachowania Mane 6 + Bic Maca na widok CMC - bezcenne:)
PS. skąd Spike wyjął ogórka Rainbow Dash?;)
Odcinek świetny :) Jak na wszystkie z CMC ten wyjątkowo mi się podobał. "I will kill her" rozwaliło :D I kto by pomyślał że Fluttershy przedłuża ogon :>
tak jak podalas w cudzyslowiu uzylas tak bylo :) ale w sumie na jedno wychodzi :) i tak to zdanie jest juz epickie :)