No właśnie, mam pytanie: które postaci z obecnej generacji MLP pojawiały się w poprzednich seriach o kucykach? Jeśli można, to poproszę o przytoczenie konkretnych tytułów seriali.
pinkie pie i RD pojawily sie w filmach g3
A charming birthday kimono
Dancing in the clouds
friends are never far away
A very minty christmas
Princess promanade
Runaway rainbow
Applejack pojawila sie w 1 filmie w historii mlp w 1984 roku Rescue of the midnight castle
Rarity imie zaporzyczone z G3 to Runaway rainbow i A very pony place choc rarity byla wzorowana na G1 jako kucyk Glory
Rd jako Firefily bo na niej jest wzorowana to Battle of the midnight caslte 1985 rok
Moondancer to samo z 1985 roku
Sweetie belle i scotaloo Meet the ponies 2008 rok i 2009 Twinkle wish adventure
podac wiecej ^^^??
Rd jako Firefily bo na niej jest wzorowana to Battle of the midnight caslte 1985 rok
Moondancer to samo z 1985 roku
Nie czasem 1984 ?
to tez a w 1985 roku to juz wyszlo tez Escape from katrina potem wiadomo mlp the movie 20 czerwca 1986 ^^ potem 2 lata 87-88 my little pony and friends ^^ potem 1992 mlp tales ^^
Aha nie wiedziałem ,aż takich dokładnych danych nie znam ,wiem tylko który kucyk był wzorowany na mane6 i tyle.
jak sie czlowiek tym zajmuje tyle lat to daty sa latwe do zapamietania ^^ pierwszy film mlp byl 14 kwietnia 1984 :) i uwazam ze jest osoba w MLP ktora powinna miec pomnik jest to Bonnie zacherle Tworczyni MLP bez niej swiat nie bylby taki kolorowy jak jest teraz ^^
Bonnie Zacherle nie wiedziałem że ona stworzyła kucyki ,bronies za matkę kucyków uważają Lauren Faust.
no to teraz wiesz ze to ona jest tym inicjatorem MLP
a Lauren fAust niech to sobie wszyscy uswiadomia jest matka G4 ^^ a nie calej sagi mlp
a mowilem by sluchac czlowieka doswiadczonego niz ten z retrospekcji :) mowilem :) widzisz kara boska :)
Applajack jest chlopakiem nie wydaje mi sie moze ma taki zarys twarzy w koncu to kucyk MEgan tej dziewczyny w blond wlosach ale raczej to taki bardzo strachliwy kucyk troche jakby z niego zaczerpneli dla FLutershy nie sadzisz ^^
ona nie jest nie jest chlopakiem nawet wikipedia mowi o niej she np
She was later reincarnated as G3 Applejack and as G4 Applejack.
She was one of the six ponies featured in the "Seven Songs and a Story" My Little Pony picture disk and cassette tape released in the UK, in which she is portrayed as a clumsy and rather greedy little pony. itp takze to kucyk zenski
Wow, przyznam szczerze, że nie wiedziałem, że ktokolwiek może mieć aż taką wiedzę o kucykach o_O. Ale w każdym razie dzięki :). Pytałem z ciekawości, sam aż tak się na seriach MLP nie znam, ale pamiętam, jak kiedyś na TVN emitowali bajkę "Kucyki i przyjaciele" i tak bodajże była postać małego smoka, który chyba również miał na imię Spike.