PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=619268}

My Little Pony: Przyjaźń to magia

My Little Pony: Friendship Is Magic
2010 - 2020
7,4 7,8 tys. ocen
7,4 10 1 7787
6,5 2 krytyków
My Little Pony: Przyjaźń to magia
powrót do forum serialu My Little Pony: Przyjaźń to magia

Jak myślicie. O czym będzie 4 sezon? Jak rozwinie się wątek Twilight jako alicorna?

Jestem jednym z niewielu (prawdopodobnie) który sądzi że przemiana Twi może wpłynąć
serialowi na dobre. Jak już pisłem, jest do ogromne pole do popisu dla twórców (Przy czym nie
sądzę że wykorzystają to w pełni), mogą teraz wprowadzić: nowe wątki, nowych bohaterów etc. Słyszy się o spin-offie MLP, pełnometrażowym filmie (Moim zdaniem finał 3 sezonu powinien być pełnometrażowy...), ale i problemach twórców

Więc co wy sądzicie?

ocenił(a) serial na 10
Muzykantowy

Po tym co widziałem w ostatnim odcinku, wolę nie zgadywać co może być. Mam nadzieję że twórcy wiedzą co robią i nie idą tylko w komercję. Przede wszystkim boję się że cała uwaga sezonu skupi się na Twilight, a reszta czyli Mane5, CMC i inne postacie drugoplanowe odejdą na o wiele dalszy plan. Skoro mamy teraz księżniczkę to zakres akcji serialu na pewno się rozszerzy. Być może zostaną pokazane nowe miasta, być może państwa, rasy. Mogli by wprowadzić, jednowątkowość całego sezonu, może jakaś wojna (marzenia), więcej akcji, dramatyzmu. No i może w końcu dadzą ten duet Rarity x Octavia, bo miało to niby być w tym sezonie, ale jakoś się nie doczekałem.

Zastanawia mnie czy twórcy uczynili Twilight alicornem tylko ze względu na zabawki, czy może właśnie skończyły im się pomysły na fabułę?