W związku z ostatnimi wydarzeniami, czyli zderzeniem pociągów, chciałbym was prosić o
wpisywanie się, co będzie oznaczało, że żyjecie. Chcę wiedzieć czy wszyscy moi przyjaciele i
wrogowie są jeszcze na tym świecie.
Z szacunkiem dla ofiar wypadku pozdrawia Anonim
Ps Jeśli nie odpiszecie w ciągu dwóch miesięcy to będzie oznaczało, że nie żyjecie.
PPS Nie martwcie się, że to wygląda głupio. Robię tę akcję na kilku serwisach i blogach z
poważaniem dla ofiar śmiertelnych, więc flmweb nie jest jedyny.
PPPS Piszę to ze względu na to, że jeden z moich dalszych kolegów trafił w stanie
krytycznym do szpitala po tym wypadku.
A więc to katastrofa kolejowa... Że też o takich rzeczach dowiaduję się stąd - z dyskusji na Filmwebie, rany...
Przykro, mi ale nie mogę wyczuć czy mówisz ironicznie, czy tez faktycznie nic nie wiedziałeś.
Pozdrawiam.
W mym stwierdzeniu nie było ani krzty ironii, niemniej wnioskując z twych rozterek mniemam, iż o tym wydarzeniu było jednak głośno w mediach, ale cóż... jeśli jednak pod uwagę weźmiemy fakt, iż nie oglądam telewizji, nie przeglądam wiadomości, a w tym tygodniu nie miałem przyjemności posłuchać radia to wtenczas moja niewiedza zda się bardziej wiarygodna i uzasadniona... co niemniej w konsekwencji daje dziwny efekt, bo trochę to dziwne uczucie, kiedy dowiaduję się o takich rzeczach właśnie stąd...
Pozdrawiam.
W takim razie wybacz jeśli chodzi o moja odpowiedź. Jeśli naprawdę nic nie wiedziałeś z powodu braku dostępu wiadomości, wybaczam Ci. Jeśli poczułeś się obrażony, lub poruszony wybacz. Byłem po prostu tego dnia wkurzony na pewnego trolla na moim forum.
Co do wiadomości, to faktycznie różnych rzeczy można się dowiedzieć od różnych ludzi. I z różnych niespodziewanych źródeł.
Pozdrawiam.
PS Stan mojego kolegi ustabilizowany, wkrótce wróci do zdrowia.
Naprawdę nie stało się nic, bo jakby to powiedzieć... obrazić mnie nie jest łatwo, a prawdę mówiąc... jest to niemożliwe tak na dobrą sprawę. Rad jestem ponadto z faktu, iż znajomy odzyskuje zdrowie, to dobra wiadomość, oby tak dalej sprawy się rozwijały.
rainbowcrash, też mam takie wrażenie, ale bądź co bądź to jedyne źródło informacji na temat aktualnych wydarzeń i sam widzisz do czego może prowadzić odcięcie się odeń ;p