Kubuś jest synem swojego wujka, Daniel jest rudy więc też coś tu jest dziwnego... Ech Baśka.
Ta ruda to już drugi rudy skok w bok Andrzeja ;> No ładnie, ładnie...
A Daniel rudobrody to chyba się czepia bo sam by się koło babki zakręcił, bo lubi starsze - a autorytet moralny to z niego żaden :D
ja nie mogę, jak on zawsze sapie przy tej jagodzie, obleśne to jest... zobaczymy teraz jakiego uja z niego zrobią, jakie dramaty baśki będą, a przecież puściła się z bratem męża i jeszcze przez jakiś czas wmawiała mu, że to jego dziecko
haha no.
poza tym taki wątek już był: już miał skądś rudą kochankę, Joannę Rawską (grała ją Teresa z Pierwszej Miłości) i też się do niej przeprowadził. A potem Basia mu wybaczyła i się pogodzili. I teraz pewnie też tak będzie, bo seriale uczą, że trzeba wybaczać :P
wk*rwia mnie natomiast Daniel rudobrody - co on taki moralista!
z tego co pamiętam to miał tę kochankę właśnie wtedy, jak się dowiedział o kubie, i małżeństwo było zawieszone z tego powodu. jeśli coś pokręciłam to poprawiajcie. daniel też puścił kantem olę, bo się zakochał w innej, nie pamiętam tylko czy zdradzał olkę. a baśka to niech się szat da fak apuje lepiej :) bo jej numeru nikt w tej rodzinie nie przebije
Możliwe, nie pamiętam dokładnie ;)
To teraz pora aby Baśka zrobiła sobie kolejne dziecko ze szwagrem, tym razem z Michałem - bo więcej możliwości nie ma.
Jest taka teoria, że przy pomocy sześciu osób można dotrzeć do każdej osoby na świecie (tzw. teoria sześciu stopni oddalenia), za to "Na wspólnej" poprzez te "związki" (czasem bardzo krótkotrwałe, wręcz jednorazowe) można by chyba połączyć łańcuszkiem wyuzdania wszystkie występujące osoby. No może oprócz dzieci, ale to też się z czasem zmieni...
Tak, Daniel zdradził Olkę, sypiał ze swoją Panią ze studiów, która tam wykładała.
Nooo, nieźle namieszał, ale obstawiam że jeszcze tego pożałuje i za jakieś 30 odcinków(jeśli nie wcześniej) Jagoda kopnie go w dupę, a on zostanie na lodzie ! Rozwalił mnie natomiast jej komentarz, bo baba jest naprawdę bezczelna ! "Czemu twój syn do mnie wydzwania ? Nie podoba mi się to" ! Kobieto rozwaliłaś rodzinę i jeszcze śmiesz mówić takie rzeczy ?! Powinnaś się wstydzić, choć przyznaję że do tanga trzeba dwojga, więc Andrew też nie jest bez winy !
Też się właśnie od dawna zastanawiam...Jakim cudem Daniel jest rudy ??? Ojciec ma włosy brązowe, Baśka na samym początku miała czarne, więc wnioskuję że to jej naturalny kolor, więc skąd się u niego wzięły takie kłaki ?
Z tego co wiem, bo było jakiś czas temu mniej więcej wyjaśniane, w związku z Izabelą Brzozowską, że wcześniej nie była za bardzo lubiana, że tam się każdy z każdym zdradzał :-) A, że Roman Hoffer nie ma włosów, więc sprawa jest podejrzana :-)))
Z punktu widzenia genetyki to jak najbardziej możliwe. Zresztą, jaki jest sens takich pytań? Czy aktora dobiera się po kolorze włosów?...
Wszystko spoko, ale mogli wziąć brzydszą aktorkę, bo kiedy oglądam ich sceny to wyje ze śmiechu, jak Andrzej stary pierdziel się na nią rzuca, sapie, wygląda jakby doszedł przez samo jej dotknięcie czy pocałunek:P Ona z koli jest sztywna, mam wrażenie że brzydzi się nim. Sytuacja o tyle śmieszna, że tak atrakcyjna kobieta jaką jest jagoda, z takim charakterem chce takiego starego pryka...
Nigdy wcześniej nie zastanawiałam się jakim cudem Daniel jest aż tak rudy dopóki nie przeczytałam powyższych komentarzy:P:P Może to i genetycznie możliwe ale bardzo mało prawdopodobne patrząc na całą ich rodzinę. A biorąc pod uwagę fakt, że z Basi niezłe ziółko mogłoby się okazać że Daniel nie jest Andrzeja:P
no bez kitu, te sceny namiętności między nimi są żałosne, jak się miziają tymi pyziorami i andrzej sapie, a ona to już w ogóle się nie angażuje, aktorska klapa, zero chemii