Niech się cieszy życiem , należy mu się ! Ale zaszaleją ze Sławkiem !!!!
okaże się że gówno wygrał albo ktoś zabierze mu nagrodę, w tym serialu nie zdarzają się takie rzeczy :D
Mogą pociągnąć jakoś wątek z tym kumplem. Moim zdaniem należy mu się połowa nagrody, a Dominik się podnieca jakby sam wygrał.
Zgadzam się , w końcu to kudłaty porzyczył mu pieniądze na los , mam nadzieję że ten wątek dalej pociąną. Teraz najbardziej mnie intesuje los małej Uli , mam nadzieję że oddadzą ją Hofferom , wzruszający wątek , mała świetnie gra :-)
Tak, ta mała gra lepiej niż większość aktorów w tym serialu. Wielki szacun, nie lubiłam jej na początku, ale coraz bardziej się przekonuję. :)
Dokładnie ! Miałam do Uli niechęć na początku , fajna dziewczynka :-) bardzo miłe wrażenie robi !
Z tą wygraną to będzie tak:oni mu wydzielają kase i jemu coraz bardziej będzie to przeszkadzać. W końcu pojawi się jego siostra i namówi go, żeby wziął pieniądze. On ulegnie bo bardzo chce wydawać duże kwoty. Źle na tym wyjdzie bo siostra go oszuka ale w końcu wszystko się dobrze skończy bo zrozumie swój błąd:-)
Ale jazda , skąd to wiesz? Siostrunia zawsze była materialistką , niepotrzebnie jej się pochwalił !
Kudłaty powinien coś dostać , drażnnią mnie Renata i Sławek , wymądrzają się , to kasa Dominika ! Sławek nie chciał mu dać nawet 10 Zł, ale sknera !!!!
Akurat moim zdaniem dobrze postępują, skoro szczeniakowi od samego początku się poprzewracało w głowie, nie wiadomo co by mu strzeliło gdyby dostał więcej kasy.
A co do Kudłatego zgadzam się. :)
Już podprowadził pieniądze Sławkowi , ta dziewczyna Dominika to materialistka ! Pozdrawiam , zobaczymy co się wydarzy w następnym tegodniu :-)
Wszystkie jesteście materialistki. Ten serial ukazuje prawdę która dzieje się szczególnie w szkołach. Chłopak bez kasy szaleńczo zakochany zrobiłby wszystko dla tej dziewczyny i kochałby ją tak jak nikt inny. Ale nie, w życiu wystarczy mieć pełny portfel i choćbyś był parszywy z twarzy i mały między nogami to i tak będziesz miał ponadprzeciętne powodzenie. Nigdy tego nie zrozumiem dlaczego dziewczyny są takimi materialistkami. Już bardziej cenię takie które same próbują dojść do większych pieniędzy bo to co większość wyczynia to jakaś paranoja, wybierają najłatwiejszą drogę do pieniędzy. To co napisałem nie tyczy się serialu tylko ogólnie życia, podoba mi się to że pokazali takie zdarzenie jak to z Dominikiem bo przynajmniej utwierdzają ludzi w przekonaniu że obrzydliwie duża grupa kobiet patrzy tylko na pieniądze.
To tylko serial , sama zarabiam na siebie ucząc języka angielskiego, nie liczę na innych . Zarabiam bo się uczyłam , ciężką pracą i determinacją by żyć godnie !Nie porównuj wszystkich kobiet do materialistek !
a jednak w połowie dobrze przewidziałam : pojawiła się siostra i namówiła go na wzięcie kasy ale na szczęście Dominik się nie dał:-)
swoją drogą - jaka ta siostra niewyjściowa hehe:-)