PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=93837}
4,8 36 tys. ocen
4,8 10 1 36247
2,8 4 krytyków
Na Wspólnej
powrót do forum serialu Na Wspólnej

Oglądam teraz odcinek gdzie Smolny przyszedł ze swoimi synami i jeden lol, normalnie tacy
odwaleni, te zachowanie przy Smolnym to wgl tacy grzeczni, poukładani...Ale jak nie ma "Smolucha"
to zupełnie inne dzieciaki...

ocenił(a) serial na 4
adamo001

jak tatuś :D przy Baśce Smoluch zachowuje się całkowicie inaczej a jak jej nie ma to wtedy pokazuje swoje prawdziwe oblicze, z nim to będą jeszcze jakieś cyrki

kacha86

No przypuszczam, że będą, ale dopiero po ślubie.

ocenił(a) serial na 4
adamo001

już i tak się sezon powoli kończy, więc pewnie musimy poczekać do jesieni :)

kacha86

No a podczas wakacji zaś nic nie będzie sensownego do oglądania...

adamo001

Moim zdaniem w ogóle nie dojdzie do ślubu. Już gdzieś to pisałam, ale powtórzę się ;)) - czuję, że Smolny nie wytrzyma i szarpnie albo uderzy pyskującego Kubę, Baśka to zobaczy i na tym się skończy. Albo zobaczy jak strofuje swoich własnych synów i wtedy się przestraszy i wszystko odwoła.

malami132

akurat Kubie przydałoby się parę plaskaczy...

ocenił(a) serial na 7
malami132

a szkoda bo lubie Smolnego z Baśką. Fajny wątek z nimi jest.

Aselka

Ja też lubię ten wątek :-) To zasługa aktora odgrywającego rolę Smolnego. Naprawdę dobry aktor, który stworzył ciekawą, nieco przerażającą i budzącą wątpliwości postać. Fajna odmiana w tym nieco już przynudnawym serialu :-)

ocenił(a) serial na 7
malami132

Dokładnie jeszcze tylko on trzyma jakoś ten serial, bo ostatnio takie nudne jest zycie innych bohaterów... aż już się nie chce oglądać

kacha86

Spojlery!

Krzysztof wyzna Basi, że mu na niej nie zależy i rozstaną się. Odcinek później okaże się, że umarł jego ojciec.

ocenił(a) serial na 7
ihatemondays

Oooo !

ihatemondays

A gdzie Ty to wyczytałaś/eś? ;)

malami132

http://www.telemagazyn.pl/seriale/archiwum/1000018745583,idp.html
http://www.telemagazyn.pl/seriale/archiwum/1000018745975,idp.html

A tu ;) Są tu opisy odcinków ze sporym wyprzedzeniem. Jak ktoś nie lubi wiedzieć, co się zdarzy w przyszłości, to nie polecam ;)

ocenił(a) serial na 9
ihatemondays

A ja myślę nadal, że on był z Barbarą tylko dlatego, żeby w jakiś sposób zbliżyć się do Kingi ;D

ocenił(a) serial na 7
adamo001

to była dobra scena jak przyprowadził tych swoich synków :-D