PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=93837}
4,8 36 tys. ocen
4,8 10 1 36287
2,2 6 krytyków
Na Wspólnej
powrót do forum serialu Na Wspólnej

Wydaje mi się, że oglądałam ten serial raczej na bieżąco, a za nic nie pamiętam wątku Igora i
Majki. Tzn. pamiętam ją z serialu, ale nie przypominam sobie żeby byli razem it. Kiedy to było i jak
się ta historia zakończyał? Bo chyba jednak coś przeoczyłam

kasia55555

jakiś czas temu, nie mogę określić czy rok czy więcej. byli parą i kiedy ona zaczęła pracować u Poniedziałka, to jakoś doszło tam to zrady, rozpadu ich związku (może ktoś to lepiej pamięta?) i Maja zaszła w ciążę. na krótko zeszła się z Igorem, ale potem jak zrobiła test to była przekonana, że to dziecko jej szefa, wyszła za niego za mąż i wyjechała. teraz kiedy wrociła... myślę że to dziecko Igora! ;>

malami132

coś czuję, że będzie romans Zuzy z doktorem...o jeah.

Maja uciekła sprzed ołtarza.... Poniedziałkowi.

Qdom

Ja też tak na początku myślałam, ale teraz kiedy Zuza jest w ciąży.. i kiedy tak bardzo pragnęła tego dziecka.. to już by było przegięcie ;)

kasia55555

A kiedy wyszło na jaw, że Majka jest w ciąży, Igor był gotów wychowywać to dziecko, ale ona nie chciała. Związała się z tym drugim, nie wyszło i teraz wróciła. Jeśli okaże się, że ta mała jednak jest córką Igora to już będzie przegięcie ;p

outsiderka91

W ogóle ta cała Majka działa mi na nerwy bardziej niż Antosia, Michał i Igor, ktorzy zawsze mnie okropnie drażnili. Pobić te osobowiści to naprawdę zasługa i nawet powiedziałbym sztuka;P

kasia55555

Ja lubiłam ją na samym początku, tzn. kiedy pojawiła się w serialu. Wydawała mi się ciekawą postacią i taką kobietą z zasadami. Teraz to jakby zupełnie inna Majka ;)

outsiderka91

postać nijaka, choć urodę ma bardzo ciekawą, taką zimną. A oczy to ma przepiękne! Takie typowo magiczne spojrzenie, że kiedy pokazują jej twarz uwagę przyciągają właśnie te oczy:) Za to ma u mnie plusa, miło się ogląda interesujące twarze:)