PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=93837}
4,8 36 tys. ocen
4,8 10 1 36248
2,8 4 krytyków
Na Wspólnej
powrót do forum serialu Na Wspólnej

Janusz Gajewski

ocenił(a) serial na 9

Przeczytałam ostatnio wiadomość, że postać grana w tym serialu przez Radosława Pazurę zginie w wypadku samochodowym. Odcinki wyemitowane zostaną w czerwcu... Jak sądzicie, Marta będzie chciała wrócić do Filipa? A jeśli to co z dentystką?

ocenił(a) serial na 5
laleczka874

Pewnie będzie chciala do niego wrocic, ale to mało prawdopodobne żeby Filip zostawił Iwone (czy jak jej tam...) ;-)

ocenił(a) serial na 9
orange_lady

A ja myślę, że Filip wróci do Marty... Bo dentystka jest jednak postacią drugoplanową ;D

ocenił(a) serial na 8
laleczka874

jedym słowem będzie się działo :) na pewno Marta o Filipa powalczy, ale czy jej się to da?
Zobaczymy...

ocenił(a) serial na 8
AdamBayern01

skad wiecie ze ona bedzie chciała znow wroci do filipa?

ocenił(a) serial na 9
magazynier_48

życie ;D poza tym, oglądając serial od 9 lat można przewidzieć, co wymyślą scenarzyści ;D

laleczka874

a skad wiesz ze janusz umrze wypadku samochowym?

magazynier_48

KRĄŻĄ takie plotki, sam Pazura wypowiadał się na ten temat...a Z tym powrotem do Filipa..możliwe, pewnie dalej nie bedą mieli rozwodu, więc spoko ;d chyba, że będą żyli jak Kinga i Michał - rozwiedli się a potem zaraz wrócili do siebie :D

ocenił(a) serial na 9
Qdom

Racja. Pazura sam się wypowiadał, że przyjmuje role w tych serialach, w których nie będzie grał za długo. Tutaj miał umowę na dwa lata i zniknie...

ocenił(a) serial na 5
magazynier_48

pisze na Pudelku;-)