Nie znoszę kolesia od samego początku i nie kumam, dlaczego nagle zainteresował się Kasią, skoro wcześniej jej powiedział, że bycie z kimś takim to wstyd. Druga sprawa, to nie wiem, po co Kasia się zadaje z tą wredną koleżanką, skoro jej nie lubi...
Zmienił zdanie, kiedy zobaczył, że Kasia ma nowy styl ubierania się, założyła bloga, a jej popularność wśród rówieśników nagle wzrosła. Typowy matoł :) który ogląda się jedynie za wystylizowanymi laskami, a cała reszta schodzi na drugi plan.
Tak to jest, liceum rządzi się swoimi prawami i niestety kontakty towarzyskie często polegają właśnie na tym, ze zadajemy się z kimś, kogo w gruncie rzeczy wcale nie lubimy :D A wszystko w imię zdobycia akceptacji, sympatii, jakiejś idiotycznej popularności, cholera wie. Też nie do końca to rozumiem i sama czegoś takiego nie praktykowałam, za to obserwowałam takie zjawiska notorycznie :D
A Jasiek jest serio okropny i strasznie natrętny, zachowuje się jakby chciał ją zaliczyć, żeby przyszpanować przy kumplach. Kaśka jest chyba ślepa, powinna brać się za Dominika!
Dominik jest super , czuję że będą razem . Jasiek drażniący , tylko jedno mu w głowie.
Mina Jaśka w tej peruce dzisiaj- bezcenna! Kaśka jest super dziewczyną, bardzo lubię tę postać i wg. mnie zasługuje na kogoś lepszego niz ten napalony małolat
Czy ja wiem, czy napalony. Moim zdaniem po prostu ciekawy, w końcu mają już 18 lat, co jak na dzisiejsze warunki i tak jest dość późnym okresem na pierwszy raz (niestety). Z drugiej jednak strony cieszę się, że chociaż jedna nastolatka w tym serialu (po Olce, jej siostrze, Elizie i tej blondynce, była Dominika) jest normalna i ma coś w głowie. :) Wiadomo, miała swój okres buntu, ale bardzo krótki. Dobrze, że nie chce oddać się Jaśkowi, mimo że jest z nim już dość długo. Nie trzeba daleko patrzeć, bo Eliza starsza od niej nadal ma siano w głowie.
Tak, to prawda, ale kto wie, czy nie zepsują tej postaci, jak Olki. Ona też była rozsądną nastolatką, a później wiadomo, jak było.
Mają 18 lat, ale Jasiek na pewno nie zachowuje się jak przystało na ten wiek. Przeżywać swój pierwszy raz, podczas gdy do drzwi dobija się stado znajomych, wołających o piwo? Nie wiem czy dziewczyny chcą w ten sposób to wspominać, być moze on jest po prostu taki pokraczny i nie umie jej odpowiednio "uwieść", z drugiej strony jednak nie widzę między nimi jakiegoś wielkiego uczucia, mało chemii.
Mam nadzieję, że Kaśki nie zepsują, a Olka? Ona zawsze była zapsuta, pamiętacie jak jeszcze w gimnazjum miała kolezanki, z którymi którymi kradła ciuchy w galerii? Olka po prostu była pusta od samego początku, a Elizka to rozpieszczona panienka i tyle.
Taak, Olka nigdy mądrością nie grzeszyła :D Pamiętam te akcje z jej koleżaneczkami. Kojarzę też taki wątek, że Ola brała udział w jakimś szkolnym przedstawieniu, zauroczyła się w reżyserze, ale on nie odwzajemniał jej uczuć, więc próbowała go oskarżyć o molestowanie, coś w ten deseń :D Kasia przy niej jest o niebo mądrzejsza i bardziej ogarnięta.
kradzieże, molestowanie, ćpanie, sutenerstwo, ucieczki z domu... przyszła pani prawnik pełną gębą ! ;)
No Ola to porażka na całej linii. Infantylna , naiwna , wiecznie skwaszona.
Kaśka jest elokwentną, młodą dziewczyną, ma zainteresowania i charakterek , w dobrym słowa tego znaczeniu. Świetna gra aktorska serialowej Kasi , Zimińskiej nie !!
Kasia to najgorszy materiał na dziewczynę. Wiecznie o coś obrażona i nie wie czego chce. Ja w rzeczywistym życiu nawet bym nie rozmawiał z taką rozwydrzoną nastolatką, powinna być bardziej konkretna a nie flirtować z Jaśkiem i z tym drugim młodym. W dodatku zbyt urodziwa to ona nie jest.
A co do innych punktów się zgodzisz? Bo tylko bezrozumny człowiek się nie zgodzi z tym że ta perfidna nastolatka jest wku****. Jak ja się cieszę że nie mam kontaktu z takimi bo z miejsca zakończyłbym znajomość zanim na dobre by się zaczęła :)
Moim zdaniem również , bardzo ładna dziewczyna , nie wiem o co filmwebowiec się czepia :)
Kochana tu nawet nie chodzi o jej wygląd ale bardziej o zachowanie. Jesteś kobietą i być może nie widzisz jak wkurzająca ona jest, ja jako mężczyzna nie chciałbym mieć nic do czynienia z taką dziewczyną.
Jest naturalna , nie zrobiona jak większość nastolatek. Że ciągle obrażona ? Kiedy ? Przesympatyczna postać , ma swoje zdanie i widać że głupiego Jaśka olała , będzie z Dominikiem , od dawna im kibicowałam.