PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=93837}
4,8 36 tys. ocen
4,8 10 1 36247
2,8 4 krytyków
Na Wspólnej
powrót do forum serialu Na Wspólnej

Jasiek

ocenił(a) serial na 4

Nie znoszę kolesia od samego początku i nie kumam, dlaczego nagle zainteresował się Kasią, skoro wcześniej jej powiedział, że bycie z kimś takim to wstyd. Druga sprawa, to nie wiem, po co Kasia się zadaje z tą wredną koleżanką, skoro jej nie lubi...

robipati

Zmienił zdanie, kiedy zobaczył, że Kasia ma nowy styl ubierania się, założyła bloga, a jej popularność wśród rówieśników nagle wzrosła. Typowy matoł :) który ogląda się jedynie za wystylizowanymi laskami, a cała reszta schodzi na drugi plan.

ocenił(a) serial na 4
malami132

Może i racja :p

robipati

Tak to jest, liceum rządzi się swoimi prawami i niestety kontakty towarzyskie często polegają właśnie na tym, ze zadajemy się z kimś, kogo w gruncie rzeczy wcale nie lubimy :D A wszystko w imię zdobycia akceptacji, sympatii, jakiejś idiotycznej popularności, cholera wie. Też nie do końca to rozumiem i sama czegoś takiego nie praktykowałam, za to obserwowałam takie zjawiska notorycznie :D
A Jasiek jest serio okropny i strasznie natrętny, zachowuje się jakby chciał ją zaliczyć, żeby przyszpanować przy kumplach. Kaśka jest chyba ślepa, powinna brać się za Dominika!

ocenił(a) serial na 5
robipati

Dominik jest super , czuję że będą razem . Jasiek drażniący , tylko jedno mu w głowie.

ocenił(a) serial na 5
robipati

Mina Jaśka w tej peruce dzisiaj- bezcenna! Kaśka jest super dziewczyną, bardzo lubię tę postać i wg. mnie zasługuje na kogoś lepszego niz ten napalony małolat

TomorrowlanD1991

Czy ja wiem, czy napalony. Moim zdaniem po prostu ciekawy, w końcu mają już 18 lat, co jak na dzisiejsze warunki i tak jest dość późnym okresem na pierwszy raz (niestety). Z drugiej jednak strony cieszę się, że chociaż jedna nastolatka w tym serialu (po Olce, jej siostrze, Elizie i tej blondynce, była Dominika) jest normalna i ma coś w głowie. :) Wiadomo, miała swój okres buntu, ale bardzo krótki. Dobrze, że nie chce oddać się Jaśkowi, mimo że jest z nim już dość długo. Nie trzeba daleko patrzeć, bo Eliza starsza od niej nadal ma siano w głowie.

ocenił(a) serial na 4
Regray

Tak, to prawda, ale kto wie, czy nie zepsują tej postaci, jak Olki. Ona też była rozsądną nastolatką, a później wiadomo, jak było.

ocenił(a) serial na 5
Regray

Mają 18 lat, ale Jasiek na pewno nie zachowuje się jak przystało na ten wiek. Przeżywać swój pierwszy raz, podczas gdy do drzwi dobija się stado znajomych, wołających o piwo? Nie wiem czy dziewczyny chcą w ten sposób to wspominać, być moze on jest po prostu taki pokraczny i nie umie jej odpowiednio "uwieść", z drugiej strony jednak nie widzę między nimi jakiegoś wielkiego uczucia, mało chemii.
Mam nadzieję, że Kaśki nie zepsują, a Olka? Ona zawsze była zapsuta, pamiętacie jak jeszcze w gimnazjum miała kolezanki, z którymi którymi kradła ciuchy w galerii? Olka po prostu była pusta od samego początku, a Elizka to rozpieszczona panienka i tyle.

TomorrowlanD1991

Taak, Olka nigdy mądrością nie grzeszyła :D Pamiętam te akcje z jej koleżaneczkami. Kojarzę też taki wątek, że Ola brała udział w jakimś szkolnym przedstawieniu, zauroczyła się w reżyserze, ale on nie odwzajemniał jej uczuć, więc próbowała go oskarżyć o molestowanie, coś w ten deseń :D Kasia przy niej jest o niebo mądrzejsza i bardziej ogarnięta.

ocenił(a) serial na 5
almost_happy

kradzieże, molestowanie, ćpanie, sutenerstwo, ucieczki z domu... przyszła pani prawnik pełną gębą ! ;)

TomorrowlanD1991

Plus sypianie z żonatym szefem! :D Wypisz wymaluj,idealna pani prawnik ^^

ocenił(a) serial na 5
almost_happy

O, właśnie! O tym zapomniałam ;)

ocenił(a) serial na 4
almost_happy

O matko, faktycznie były takie numery :P

robipati

Ola jest chodzącą empatią, zanim będzie pełnogębową prawniczką musi poznać życie z wielu stron :)

vanilla_sky85

Padłem po tym komentarzu :D

adamo001

Żałuj zatem, że (jak sądzę) nie czytałeś moich dwóch wizji uwolnienia Olki z rąk Jacka i spółki ;)

vanilla_sky85

Czytałem czytałem :D inwencja twórcza poziom hard :D

adamo001

Och jakże mi miło :D

vanilla_sky85

W sumie scenarzyści np MjM to chyba jacyś niespełnieni artyści :D albo i nie tylko :D

ocenił(a) serial na 5
almost_happy

No Ola to porażka na całej linii. Infantylna , naiwna , wiecznie skwaszona.
Kaśka jest elokwentną, młodą dziewczyną, ma zainteresowania i charakterek , w dobrym słowa tego znaczeniu. Świetna gra aktorska serialowej Kasi , Zimińskiej nie !!

nathalie34

Kasia to najgorszy materiał na dziewczynę. Wiecznie o coś obrażona i nie wie czego chce. Ja w rzeczywistym życiu nawet bym nie rozmawiał z taką rozwydrzoną nastolatką, powinna być bardziej konkretna a nie flirtować z Jaśkiem i z tym drugim młodym. W dodatku zbyt urodziwa to ona nie jest.

filmwebowiec15

Moim zdaniem jest bardzo ładna;)

Hermioneczka

A co do innych punktów się zgodzisz? Bo tylko bezrozumny człowiek się nie zgodzi z tym że ta perfidna nastolatka jest wku****. Jak ja się cieszę że nie mam kontaktu z takimi bo z miejsca zakończyłbym znajomość zanim na dobre by się zaczęła :)

ocenił(a) serial na 5
Hermioneczka

Moim zdaniem również , bardzo ładna dziewczyna , nie wiem o co filmwebowiec się czepia :)

nathalie34

Kochana tu nawet nie chodzi o jej wygląd ale bardziej o zachowanie. Jesteś kobietą i być może nie widzisz jak wkurzająca ona jest, ja jako mężczyzna nie chciałbym mieć nic do czynienia z taką dziewczyną.

ocenił(a) serial na 5
filmwebowiec15

Jest naturalna , nie zrobiona jak większość nastolatek. Że ciągle obrażona ? Kiedy ? Przesympatyczna postać , ma swoje zdanie i widać że głupiego Jaśka olała , będzie z Dominikiem , od dawna im kibicowałam.

nathalie34

wiecie kto gra tą koleżankę Kasi? Co ją o kradzież telefonu oskarżyła

ocenił(a) serial na 8
tabakier

Kamila Golda

użytkownik usunięty
robipati

Chciałem też założyć taki temat ale zamiast spamić to napisze że w pełni się z tobą zgadzam