PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=93837}
4,8 36 tys. ocen
4,8 10 1 36247
2,8 4 krytyków
Na Wspólnej
powrót do forum serialu Na Wspólnej
kamil_aleksander

Kolesie co ściagają Igora

MonCherry_1986

Scigają*

kamil_aleksander

Stawiam na przedszkolankę.

almost_happy

A ja nie rozumiem skąd w ogóle te domysły Kingi i Michała. Przecież raptem kilka dni wcześniej odwiedziło ich dwóch panów, którzy im oznajmili, że jak kumpel Michała z domu dziecka nie zwróci im długu, to rodzinka będzie miała problem. Dlaczego więc automatycznie nie przyjmują, że to ci sami ludzie podrzucają im zdjęcia, tylko się zastanawiają któż to taki może im to robić i wymyślają na siłę, że to np. Smolny? Co, już zapomnieli o wizycie i groźbach?

ocenił(a) serial na 4
almost_happy

Ja też! I mało tego - jestem pewna, że ten dziwny kolega Michała na koniec zostanie bohaterem i uratuje Kingę przed psychopatką.

ocenił(a) serial na 3
kamil_aleksander

Ja obstawiam smolucha, ale właściwie z wyżej wymienionych każdy prawdopodobny.

anarchistt89

Moim zdaniem to nie Smolny. Ostatnio bardzo się zmienił i wydaje mi się, że nic do Kingi nie ma. Ale kto wie. :D

Regray

ja sadze ze marcin bielski

ocenił(a) serial na 4
magazynier_48

Co wy z tym Marcinem? Przecież to by było zbyt proste. Czy nie bez powodu urwano wątek z przedszkolanką-sadystką? Tak, żeby ludzie myśleli, że to już koniec. Marcin zapewne dowie się, kto ich śledzi i zostanie bohaterem. Mówię wam ;D

robipati

oczywście kinga i michał się nie domyślają że to może być ta przedszkolanka. tak samo jak porwali ignasia, wszystkich wymienili, tylko nie tych którym się narazili. inteligencja na poziomie ameby:)

nie_mam_nicka

Pamietam tez kiedy zbiry śledzili mamę Igora to widzieli jak wita sie z Kinga.
Ale rownież obstawiam przedszkolanke :)

kamil_aleksander

Słabo, że pokazali twarz przedszkolanki.