Jak ja nie znoszę tego typu osób, który reprezentuje Marta... Ok, zdrada jest rzeczą ludzką, prawie każdy ma coś na sumieniu, ale udawać cnotkę, rozstawiać wszystkich po kątach i ogólnie zgrywać Matkę Teresę, a potem bzykać się z pierwszym napotkanym facetem, to już jest czysta hipokryzja. Znam w realu jedną tego typu dziewczynę, co 2 razy(tzn. do dwóch skoków w bok się przyznała, może było ich więcej) doprawiła rogi swojemu facetowi, a w dalszym ciągu uważa się za porządnicką, zdradzające osoby wyzywa od najgorszych itd. Takie zachowanie to już jest szczyt bezczelności.
Jak znam życie, to Martusia bzyknie jeszcze kilka razy tego gościa, Filip jej wybaczy, a ta dalej będzie się miała za świętą i będzie dyrygować innymi.
Moim zdaniem ten wątek powinien się jak najszybciej zakończyć. Ja już na Pazurę patrzeć nie mogę.
Ja tak samo- on jest obleśny. Wgl jak ich widzę razem to robi mi się niedobrze.
Też myślę, że Filip jej wybaczy.
czytałam w pewnej gazecie, że sąsiad będzie widział jak Marta żegna się ze swoim kochasiem. Zaprosi Martę i Filipa na gryla do swego domku i tam będzie mówił naokoło (niedosłownie), że nie ma sensu oszukiwać rodziny i nie warto sobie marnować życia. I Marta ma mieć wyrzuty sumienia. A co dalej, możemy się domyślać.
jakby chociaz cos z ta siwizną zrobil, ale nieeeeeeee. Siwe loki krzyk mody :p
śmiechu warte laska która została zgwałcona i przez jakiś czas nie mogła dojść do siebie, a teraz wskakuje do łóżka pierwszemu lepszemu facetowi który jej zaimponował . osoba pisząca scenariusz musi być na serio niezrównanym psychicznie człowiekiem .W ogóle w tym filmie to połowa wątków jest jak ktoś kogoś zdradza przecież to chore jest
oczywiście życie nie jest idealne ale jakby miało wyglądać jak w tym popier....dolonym filmie to bym seppuku sobie zrobił ......................
święta racja!! Marta jest naprawdę nienormalna!! Jeżeli kocha tego swojego kochasia to dlaczego nie rozwiedzie się z Filipem? Tylko udaje że są takim dobrym małżeństwem? Okłamuje go, a on na pewno na to nie zasłużył! Do tego wydaje mi się że w pewnym sensie ona chce sie zemścić za to że Filipowi zeczelo udawać się w pracy, że zostawia ja samą z Ksawerym i musi robic za kure domową- a ona przecież nie może bo jej korona z glowy spadnie!