PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=93837}
4,8 36 tys. ocen
4,8 10 1 36248
2,8 4 krytyków
Na Wspólnej
powrót do forum serialu Na Wspólnej

kiedy ją widzę, automatycznie zaciskają mi się pięści. a kiedy słyszę jak gada o klockach, mam ochotę wepchnąć je jej do tej wiecznie otwartej gęby. nic na to nie poradzę. czy ktoś jeszcze tak ma?

ocenił(a) serial na 5
kay_delarge

Maja ludzie problemy. Dawno nie slyszalam, zeby gadala o klockach, a zreszta nie jest to jakas strategiczna postac i nie pojawia sie w serialu zbyt czesto, wiec na ten czas mozesz zamknac oczy i zatkac uszy ;]

ocenił(a) serial na 4
kay_delarge

Dzieci ogólnie są męczące, ale to ma szczególnie denerwujące gatki.

ocenił(a) serial na 2
kay_delarge

ooo taaaak

kay_delarge

w ogóle w tym serialu namnożyło się za dużo dzieci, a dzieci są tak wkurzające, że głowa mała! Cały czas wrzeszczą, ze aż nie słychać dialogów bohaterów.. A co do Antosi ;) mam tak samo jak ty

kay_delarge

:D dobre

:D

ocenił(a) serial na 10
kay_delarge

Masz rację. Ansonina jest do d... i w ogóle! Już wolę włodka Ziębę i jego żonę niż tą smarkulę!!!!

kay_delarge

Ha ha ha ha :D.
Zgadzam się ! W 100 % ! Okropne dziecko.

Ma odpychające brwi...

Mamba

brzydkie to strasznie, wygląda jak gorylątko, a jak gada o zabawkach i jęczy, żeby jej coś kupić to odchodzi mi chęć na macierzyństwo

ocenił(a) serial na 8
kay_delarge

Nie rozumiem jak tak można mówić o dziecku. Możecie na mnie się teraz 'rzucić' ale naprawdę dziwię się Wam. Po prostu osłupiałam...Zwłaszcza wypowiedzi kobiet/dziewczyn.

cugowna

Normalnie. To nie jest dziecko tylko potwór !

ocenił(a) serial na 2
Mamba

Teraz już wiemy gdzie ukrywa się Portorykańska Chupacabra, albo to Yeti z Himalajów... Bigfooth z Apallachów. Na mniejsza z tym. To dziecko bynajmniej nie wygląda na ludzkie.

użytkownik usunięty
kay_delarge

hahaha.. a juz sie bałam ze jestem jedyna. Mnie tez ona denerwuje. Tak samo jak ta Daria.

Właśnie ! Nie mogłam sobie przypomnieć jej imienia ! Daria ! Bez wątpienia mogłaby podać rękę antosi.

Obie na stos !

ocenił(a) serial na 7
kay_delarge

mnie tez denerwuje ta Antosia ;O i jeszcze brzydkie,mogli wziasc jakies ladniejsze dziecko !

madziuleczqa

Antosi nie ma w serialu dużo to nie zwracam na nią uwagi, pogada chwilę i koniec, ale wspomniane było o Darii. Darię gra MAJA ANDRZEJCZUK, a to bardzo dobra młoda aktorka, grała w TRZECIM OFICERZE i to dość trudną rolę. Moim zdaniem jest świetna, a w serialu nie gra tak źle. ;*

użytkownik usunięty
ewcia532_filmweb

Moze jak bedzie starsza to sie poprawi. Doświadczenie robi swoje.

Mnie bardziej denerwuje ta Wróblewska z ,,M jak miłość" - ta to ma tupet... :/

użytkownik usunięty
fanka_sashy_strunin

aaa wiem o która chodzi . Nie , ona akurat tak bardzo mnie nie denerwuje...

To nie jest temat m jak miłość tylko na wspólnej.

użytkownik usunięty
Mamba

oj , na chwile tylko zmieniłysmy temat .. przeciez nic sie nie stało.

Chciałam Was tylko 'postawić do pionu' ;).

użytkownik usunięty
Mamba

ok :)