PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=93837}
4,8 36 tys. ocen
4,8 10 1 36248
2,8 4 krytyków
Na Wspólnej
powrót do forum serialu Na Wspólnej

Dla mnie, to przede wszystkim wątek Kingi: mogła z tym iść do sądu pracy i gostek nie
dość, że by wyleciał z roboty, to by poszedł siedzieć.

Nyna90

Może nie chciała mu rujnowac kariery, wiesz jak trudno znalezc pracę z wyrokiem ?

ocenił(a) serial na 6
victory15

Na 100% nie poszedłby siedzieć. Poza tym czekałaby na wokandę w sądzie z pół roku. Uważam, że bardzo sprytnie załatwiła tą sprawę.

Mnie denerwuje natomiast wątek Żanety- wszyscy się nią tak zachwycają i jej pragną. A co w niej takiego jest ? Ani piękna, ani bogata, w dodatku chumorzasta, złośliwa, arogancka i z dzieckiem. Raczej kiepska partia.

kontur17

Nie lubię takich kobiet jak Żaneta ,ale cóż taka rola .

kontur17

to idź i pooglądaj M jak Mdłości i przyjrzyj się pani Sędzinie Marcie(Dominice Ostałowskiej). Ta ma takie branie, że jeden jeszcze z domu nie wyszedl, a drugi juz wszedl hahahaha to jest dopiero fenomen przy jej "urodzie", ilości przychówku, temperamencie i historii przebiegu :D
Żaneta przy niej to intrygująca postać :D:D:D

Nyna90

owszem mogła z tym iść do sądu, w sumie nie wiem dlaczego zostawiła to jak jest..
nawet teraz może go pozwać i walczyć o jakieś odszkodowanie (chyba), albo tak zwyczajnie dla zasady..

ocenił(a) serial na 1
Holly85

Nie chcę nic mówić,ale kobieta nie tylko przyciąga urodą... A KASA? :D

ocenił(a) serial na 6
Nyna90

Akurat Żaneta przy kasie raczej nie jest.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) serial na 9
Nyna90

Mnie denerwuje wątek Weroniki. Zawsze jak z nią jest jakaś fabuła to jest nudno jak flaki z olejem. Ona ma wiecznie ten sam wyraz twarzy- skrzywioną, obolałą minę...

ocenił(a) serial na 8
laleczka874

Ta, a mi sie wydaje że już był motyw z jej niby-siostrą w odcinkach chyba od 100 w zwyż

ocenił(a) serial na 9
Vaez

Ja myślę, że ta siostra to zwykła oszustka, która chce naciągnąć prawniczkę na kasę...

laleczka874

Racja! Weronika zawsze wygląda tak samo..! :D hahahaha:D nie lubie jej.

ocenił(a) serial na 6
gela1612

Ja nie lubie Weronika Adama i Antosi:)

ocenił(a) serial na 1
Mother_Earth

Może jej siostra jest prawdziwa, ale wiesz... Rodzinna pomoc

Nyna90

z tą rodzinną pomocą to juz przesada.. wiadomo, ze mozna, a nawet trzeba pomóc swojej rodzinie, ale Weronika, nic o nich nie wie, tyle, że te dwie kobiety to jej matka i siostra haha:D a ta juz by najlepiej cały dom sprzedała by ich ratowac ;d hahaha