A mianowicie chodzi o Maria Zięba , czas umierać bo już nikt nie ma nawet kszty moralności i wszyscy zachowują się jak zwierzęta , 2012 rok apogeum i możecie mówic co chcecie ale z tym końcem świata w 2012 coś jest może nie na serio ale w przenośni bo już ten świat niżech chyba nie upadnie , totalna pogoń za kasą .
ja robię , staram się żyć według zasad które większośc obecnie uważa za obciachowe , wiem że sam nic nie zrobie ale mam w dupie społeczną papke która robi to co im wielkie korporacje wciskają , są i ludzie tak samo myślący jak ja ale niestety więcej jest bydła które daje się kupować za garść miedziaków bez sumienia i własnego zdania , nie narzekam tylko stwierdzam fakty a to jest różnica .
Wydaje mi sie, ze myslimy tak samo. Nie pije, nie pale, nie caluje sie ani nie bzykam z byle kim(do kogo nic ponad przyjazn bym nie czula), nie lece na kase, nie jestem tak bardzo materialistka, jak wiekszosc, wspieram fundacje na rzecz ochrony przyrody, nie kłamie, nie znoszę w ogóle kłamania, staram sie jak najrzadziej obgadywać. Dla niektorych moge byc nudziara, ale jakos faceci bardzo mnie lubia, a mi dobrze jest z tym jaka jestem, z jednej strony to złe, ze wiekszosc teraz to bezmozdzy idioci, ale z drugiej, przynajmniej moge sie czuc pozytywnie wyjątkowa :D Kiedys chcialo mi sie takich imprezowiczow idiotow naprostowywac, ale juz stracilam checi, albo ktos sam sie zmieni na lepsze, albo jest głupi i sie z nim nie zadaję... No chyba ze ogólnie mialas na mysli inne wartosci, niz ja tu przedstawilam, ale mysle ze te tez sa wazne. Pzdr :)
zgadzam się.
Ten z tą, tamten z tamtą potem zamiana i jeszcze raz....
Ten serial nie prezentuje sobą żadnych wartości, podobnie z resztą jak stacja go emitująca.
Zgadzam się: nastąpi koniec świata w tym roku. Wszystko się sprowadza do tego, niczym omen: każda postać conajmniej raz zdraziła swojego partnera. Dzień zagłady nastąpi, gdy pani Maria Zięba zdradzi swego męża z Tadziem... a potem z Dariuszem z Trudnych Spraw :P
Ile razy jeszcze przeczytam te domysły o zdradzie? Ona go nie zdradzi! Maria to równa babka (no dobra, równa starsza pani) ;)
A czemu ten jej gościu z Włoch ciągle chodzi w tej samej marynarce. No i to co najbardziej mnie zastanawia, dlaczego chodzi z jakąś ścierką na szyi?