PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=93837}
4,8 36 tys. ocen
4,8 10 1 36248
2,8 4 krytyków
Na Wspólnej
powrót do forum serialu Na Wspólnej

.. z dzieckiem Kingi i Michała po wakacjach? Bo jak pokazywali co bd. w następnych odcinkach to Kinga krzyczała do Michała 'zabiłeś naszego synka?' i bardzo mnie to zainteresowało ;]]

ocenił(a) serial na 5
malinowa_panna

Nie wiem, tu można dociekać, bardziej mnie wkurwiło zachowanie ojca kamila, ja na jego miejscu za słowa rzuć ją, dałbym w ryj i powiedzial wara, a to że odniósł się do samej zuzy to wogóle szczyt, że tak się w czyjeś życie wpierdala, a tak apropo nie irytuje was to jak robią z różnych postaci idiotów??? ten kolo kingi, widać że normalny kolo, teraz robią z niego jakiegoś nie zrównoważonego, z emilki pyskatą i wyrachowaną pizdę, w wielu serialach można zauważyć takie debilne zmiany charakteru...

malinowa_panna

Też mnie to ciekawi, wydaje mi się że zabicie tego dziecka jest takie niemoralne ;/ Wydaje mi się że może ten 'absztyfikant' Kingi mu coś zrobi albo go powie, tego jeszcze nie było xD

ocenił(a) serial na 5
malinowa_panna

Oj bedzie sie dzialo po wakacjach i tez mnie najbardziej zainteresowala ta sprawa dziecka Kingi... A Roman to szczyt chamstwa, a taki fajny pijaczek byl ;/

ocenił(a) serial na 6
malinowa_panna

No charakter postaci zmieniali nie raz np. Żaneta to była zwykła szmata którą Grzesiu wyrwał na jedną noc po wyjsciu z wiezienia, no ale spodobała sie i przedłuzyli jej role i zrobili z niej grzeczną. O tym kolesiu Kingi tez od razu pomyślałam, że troche przesadzili, nienaturalne takie zachowania i widz nagle zaskoczony o jej nie przypuszczałabym, taki fajny był...bo był tylko go zmienili. Był lepszy niż ten cały Michał ale stwierdzili że ich pogodzą i bach.

Ciekawe o co chodzi z tym ich synkiem... I swoja drogą szybko zaczela sie ta przerwa wakacyjna :/

Czekolada87

nie wiem i nie mogę się domyśleć o co chodzić będzie.