Po ostatnim odcinku coś mi się wydaje, że Piotr ukrywa mały romansik z kolegą ;D hah tego
to się nie spodziewałam. Oczywiście mogę się mylić, ale tak pokazali te sceny jak Gośka
poszła do niego do pracy, że inaczej tego się odebrać nie dało.
Racze niemożliwe :p
podejrzewam jakieś kontakty z mafią (podobnie jak u Grześka Zięby czy Sebastiana świadka koronnego, który sobie ot tak biega po Warszawie i oddaje nerkę)
Może będzie miała taki uraz do mężczyzn, że będzie wiązać się tylko z kobietami? Tego w polskich serialach chyba jeszcze nie było...
Dobre jaja, myślałem ze Piotr jest jakims mafiozem ze ma tyle kasy i ukrywa gdzie pracuje a tu sie okazalo że pedał.
Laleczko874,kobiety nie wiązą się z kobietami przez uraz do meżczyzn.Aczkolwiek sa takie,co dlatego szukają kobiety i myśla,że to dla nich mogłoby być jakieś wyjście.
Nie wiedzą tylko,że życie z kobietą może być równie cieżkie..
Nie mówię, że wszystkie. Z badań socjologicznych wynika, że kobiety mogą zacząć interesować się innymi kobietami przez uraz do mężczyzn. Ale nieważne...
Nie no,ważne:) Przecież nie musimy miec tego samego zdania ani jednakowych doświadczeń. Z chęcia poznam Twoje.
Chyba żadnych badań nt.nie znam,ale z obserwacji i lektury coniektórych portali wnoszę,że czasami faktycznie maja taka motywację,spora część z nich rzeczywiscie jest w jakimś stopniu biseksualna.I później argumentuja,że mogłyby być z kimkolwiek co do płci,ale z kobieta lepiej sie dogadają.No dla mnie to akurat kwestia bardzo dyskusyjna;>
.
Ten argument "urazowy" lubiany nie jest,bo kojarzy się z taka obiegową opinią,że kobiety zasadniczo wszystkie sa heteroseksualne,a że nagle porzuca faceta dla kobiety to z pewnoscią nie zadbał o nią, bił ją itp..A
wiem,że i ogłoszenia typu:"Mam dość facetów,chetnie spróbuję z dziewczyną"zniechęcają do napisania.
Ale to co mówi laleczka874 odnosi sie tylko do kobiet biseksualnych, heteroseksualna kobieta chocby niewiadomo co, nigdy nie bedzie chciala byc z kobieta. Ja jestem 100% hetero i nie wyobrazam sobie chocby pocalunku z jezykiem z kobieta a co dopiero zwiazku.
Piotr ukrywa romans,ale nie wiem,czy taki znowu mały,bo zdaje się,że trwał on już zanim Piotr poznał Gośkę..
Gośka ma nakryć męża na igraszkach z Witkiem w ich małżeńskiej sypialni;/
http://www.fakt.pl/Gejowska-zdrada-w-Na-Wspolnej-Maz-Malgosi-Anna-Kerth-jest-gej em-Maciej-Jachowski-,artykuly,140494,1.html
http://www.swiatseriali.pl/seriale/na-wspolnej-385/news-maz-malgosi-jest-gejem,n Id,422683
Tak,wiem,ze "Fakt"to nie jest dobre źródło informacji,ale w tym wypadku to nie wyssali z palca;>
A co dziwnego widzicie w poruszanych problemach?Zdarza się i tak w życiu..Czym innym jest logika postaci,której w tym serailu ewidentnie czasem brak..
Biedna Gosia...no ale sama sobie po części winna. Wychodzi za mąż za faceta-despote, którego ledwie zna, tak jakby wcześniej niczego się nie nauczyła :| Może kręcą ja szybkie małżenstwa ? :D A facet ktory gra tego kochanka jest fatalny...tak sztucznie udaje heteroseksualistę (tekst'wyrywalismy panny jak jabłka'????????!) haha:D
ja nie domyslilam sie, ze ten jego szef jest homo, myslalam ze po prostu zaprosic chca panienki jakies latwe...
Wątek fajny, bo ogólnie w polskich serialach brakuje wątków gejowskich i lesbijskich,choć i tak jest ich już coraz więce:j)
Ale zastanawia mnie jedna rzecz-kto o zdrowych zmysłach zaprosiłby kochanka/-ę do sypialni zamiast hotelu i uprawiałby seks w małżeńskiej sypialni?? Brak wyobraźni i wyczucia i elementarnego szacunku i dla wspólmalzonka i dla kochanka/-i..
No ale to oczywiscie rozumiem,ze scenarzysci musieli tak poprowadzic akcje,bo inaczej Gośka żyłaby w błogiej nieświadomości długie miesiące lub nawet lata.Może tylko z czasem coś zaczęłąby podejrzewać.
A że jest to, niestety, możliwe świadcza opowiesci kobiet, ktore coś takiego przezyły..
Zgadzam się z Qdom.Scenarzysci Gośki nie oszczedzaja,biedna jest. naprawdę.Ale z drugiej strony to i fakt,że sama sobie po częsci winna-wychodzi za mąż po krótkiej znajomości za człowieka,którego słabo zna i który zachowuje się chwilami wobec niej skandalicznie.Ma milion watpliwosci,ale jednak sie pobieraja-oczywiscie na jego warunkach. I tak stawia ciagle jego potrzeby nad własnymi.Nie wiem,czy zakochaniem można wszytko wytłumaczyć..
W ostatnim tygodniu akcje z kochankami rozgrywają się w domach bohaterów w kilku serialach...
yamila
co do wyczucia - Weronika pozwoliła się zapłodnić Sebastianowi w małżeńskim łożu ( pewnie w tej samej pościeli:) ) w mieszkaniu jej i Adama, więc nie tylko despotyczny Piotr jest taki pozbawiony szacunku dla żony.
Ogólnie nie wiem która z pań jest, szczerze mówiąc, głupsza. Czy Gosia, która po szybkim rozwodzie bierze następny ślub z ledwo znanym jej facetem, którego miejsca pracy nawet nie zna a przyszłych, jakże uroczych teściów poznaje parę tygodni? (a może kilkanaście dni?) przed zawarciem związku małżeńskiego i jest na każde zawołanie swojego męża despoty czy Weronika, wielka pani adwokat, która na początku pierwszej ciąży nie wiedziała kto jest ojcem (mafiozo i kochanek Izabeli Sebastian czy Bartek, postać która już dawno nie występuje) a po kilku latach, już jako szczęśliwa mężatka, ląduje w małżeńskim łożku wraz z tym facetem, który splodził jej już wczesniej dziecko i zwial a Weronika swoim zachowaniem rujnuje życie Adamowi i posrednio Antosi, która nie potrafi zrozumieć takiej sytuacji. No pięknie po prostu.
Mało kto w tym serialu ma kręgosłup moralny. Zresztą jak w życiu, w realnym świecie tez coraz mniej osób go ma.
Ale Weronika chyba pobiła wszystkich :)
Co do moralnosci Gosi nic nie mam, jest po prostu głupia i naiwna.
Zgadzam sie. Czy jest w ogole w tym serialu jakas zdrowa spolecznie postac, ktora nie jest jednoczesnie głupia? Wydaje mi sie, ze chyba mama Gosi jest calkiem w porzadku. Inni to taki motłoch..
Ja bym jeszcze Izabelle zaliczyła do tego zacnego grona. O reszcie szkoda gadać, już nawet Maria pokazała co potrafi.