W ostatnim odcinku Jerzy zaczął zbierać materiał na temat Na wspolnej i zostalo napomknięte na
temat przeszłości Izy, Sebastiana i Wiktora.. Pamięta ktoś jak to było i o co chodzi?! :)
wiktor był mężem izy, który miał coś też coś z kingą, ale właśnie tego nie pamiętam. sebastian był facetem izy po śmierci wiktora, ale zdradzał ją z weroniką i zrobił jej dziecko ( antosia ) olał ją i wyjechał.
hm to by wyjasnialo czemu iza nie lubi sie z nimi, ale czy w przeszlosci nie zachowywala sie zupelnie inaczej? tzn chodzi mi o to, ze pani maria powiedziala, ze iza byla kiedys zupelnie inna i dopiero przy jerzym zmienila sie na lepsze...? :)
Iza na początku była taką hm... rasową kobietą z charakterkiem. Teraz jej postać jakby trochę wyblakła. No, ale wiadomo, lata lecą, bohaterowie i ich charaktery też ewoluują ;) A Wiktor najwidoczniej był pies na baby, romansował z Kingą, Baśką i kto wie z kim jeszcze :D
i właśnie tym(czyt zdradami Wiktora) można tłumaczyć wcześniejsze zachowanie Izabeli,która jeszcze nie tak dawno, bo przed poznaniem Jerzego i urodzeniem Klementynki była hmm - nazwijmy to bezwzględna. no ale z drugiej strony jaka miała być, skoro jej mąż przyprawiał jej rogi z połową wspólnej.swoją drogą Maria zwierzając się Jerzemu na temat niemiłego charakteru " dawnej" Izabeli nie wzięła w ogóle pod uwagę przyczynę takiego stanu rzeczy.no bo to zdradzana Iza była tą "złą" a nie laski co spały z jej mężem .ehhh, WSPÓLNA ;)
coś kiedyś czytałam lub oglądałam, że Kinga była prostytutką i tak poznała Wiktora ;d ale nie jestem do konca pewna.