PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=93837}
4,8 36 tys. ocen
4,8 10 1 36248
2,8 4 krytyków
Na Wspólnej
powrót do forum serialu Na Wspólnej

Ostatnio, bodajże wczoraj natknęłam się na ten serial w telewizji i zobaczyłam scenę ze Sławkiem. Leżał otruty, muzyka jak z filmu grozy... no komiczna scena XD Myślałam, że tam padnę : D
Zapraszam do opisywania debilnych scen z serialu. Najlepiej tak debilnych, że aż śmiesznych :)
Pozdrawiam tych, których ten serial śmieszy swą beznadzieją.

ocenił(a) serial na 2
adulescentiae

hahahahaha :D
szkoda ze nie widzialem.
no a w sumie tam praktycznie każda scena jest taka :D
ze nie wiadomo czy sie smiac czy plakac.
Ja pamiętam jedną wybitną, gdy była impreza ZWYKŁYCH nastolatków i jakiś koleś wszedł tam z alkoholem, to go wygonili, mowiac ze to impreza bezalkoholowa. hahahahahaha scenarzysci na wspolnej widać że obyci z realiami spoleczenstwa ;] nie wiem skad ich biorą, z kosmosu? lol...

ocenił(a) serial na 1
Astral_the_Shadow_Prayer

z tvn'u ich biorą. :D dlatego właśnie co chwila coś zabawnego, wystarczy włączyć ten kanał, i jedyne co nie rozbawi to reklamy - bo są takie jak wszędzie, a tak - po całej linii, seriale, wiadomosci, tv-show. ciesze sie ze sie uwolniłem od telewizji x czasu temu... :D jednak co kino to kino. amen.

jimijimbou

a mnie smieszy to ze Slawek,policjant,detektyw,ochroniaz(czy kim tam byl)czlowiek ktory powinien znac podstawy samoobrony,i za pewne jako policjant nie jednego bandziora postrzelil,zranil,przezywa tak ciezka traume po swoim wypadku...

ocenił(a) serial na 2
issa1900

a tak w ogóle, to co mu sie stalo?
a i niech mi ktos powie co sie stalo z tym porwaniem dziecka michala. jak to sie skonczylo? bo ja tego nie ogladam, a z ciekawosci pytam.

ocenił(a) serial na 10
adulescentiae

Sławek wcale nie był otruty tylko ma krwiaka na mózgu.. xD Hello.xp ale to nawet lepiej bo nie mogę znieść jego szpetnego oblicza. xd A co do dziecka michała.. to znalazło się. porwali go ci, którzy zatrudnili się w barze do sprzątania. Ta babka zmiękła i oddała bachora. xD