Ostatnio, bodajże wczoraj natknęłam się na ten serial w telewizji i zobaczyłam scenę ze Sławkiem. Leżał otruty, muzyka jak z filmu grozy... no komiczna scena XD Myślałam, że tam padnę : D
Zapraszam do opisywania debilnych scen z serialu. Najlepiej tak debilnych, że aż śmiesznych :)
Pozdrawiam tych, których ten serial śmieszy swą beznadzieją.
hahahahaha :D
szkoda ze nie widzialem.
no a w sumie tam praktycznie każda scena jest taka :D
ze nie wiadomo czy sie smiac czy plakac.
Ja pamiętam jedną wybitną, gdy była impreza ZWYKŁYCH nastolatków i jakiś koleś wszedł tam z alkoholem, to go wygonili, mowiac ze to impreza bezalkoholowa. hahahahahaha scenarzysci na wspolnej widać że obyci z realiami spoleczenstwa ;] nie wiem skad ich biorą, z kosmosu? lol...
z tvn'u ich biorą. :D dlatego właśnie co chwila coś zabawnego, wystarczy włączyć ten kanał, i jedyne co nie rozbawi to reklamy - bo są takie jak wszędzie, a tak - po całej linii, seriale, wiadomosci, tv-show. ciesze sie ze sie uwolniłem od telewizji x czasu temu... :D jednak co kino to kino. amen.
a mnie smieszy to ze Slawek,policjant,detektyw,ochroniaz(czy kim tam byl)czlowiek ktory powinien znac podstawy samoobrony,i za pewne jako policjant nie jednego bandziora postrzelil,zranil,przezywa tak ciezka traume po swoim wypadku...
a tak w ogóle, to co mu sie stalo?
a i niech mi ktos powie co sie stalo z tym porwaniem dziecka michala. jak to sie skonczylo? bo ja tego nie ogladam, a z ciekawosci pytam.