PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=93837}
4,8 36 tys. ocen
4,8 10 1 36247
2,8 4 krytyków
Na Wspólnej
powrót do forum serialu Na Wspólnej

W końcu bohater z charakterem. świetnie, że znowu wrócił

kasinka789

Czekam na ten moment, w którym pokaże niuni Basiuni swoją prawdziwą twarz ;)

Cassandra52

Ja tez, juz nie moge patrzec jak ona mu wierzy.

ocenił(a) serial na 4
Cassandra52

Pewnie odwali jakąś akcję z Kubusiem :D

robipati

No po tym co usłyszał od Pulpecika to nie zdziwiłabym się :)

Cassandra52

Co prawda Kuba mnie denerwuje, ale pewnie to jest początek jakiejś grubszej akcji :D

Cassandra52

Bum bum odcinek, który będzie w środe, będzie mieć scene gdzie Kuba odchodzi od stołu bo nie chce zjeść sałatki i Smolny jest z nim sam i go stawia do porządku :D

adamo001

Hahahaha, i ma rację, sałatki są zdrowe :D

Cassandra52

O lol, ale Smolny dowalił, ale Kuba jaką miał minę potem, jakby chciał trzasnąć :D

adamo001

prawidłowo! ten szczeniak za dużo sobie pozwala, matkę ustawia jak mu się podoba, gra na jej uczuciach i wywołuje poczucie winy. to juz nie jest 3 letnie dziecko, tylko na oko 10 letni koń.
dobrze wie co robi i jakie są konsekwencje takich zachowań. mały manipulant.
Może jak nie rodzice, to Smolny mu pokaże gdzie sa granice. :D
kibicuję mu hehe

Holly85

Ten wątek jest najlepszy jeśli chodzi o to co udało im się ostatnio wymyślić, aż jestem ciekawy co dalej z tym będzie. Z Świata Seriali wiem, że Smolny <spoiler> zrobi coś, jakby nie spoilerować za dużo, przyszłościowego,o :D

ocenił(a) serial na 3
Holly85

No okropny manipulant :/

Holly85

Dokładnie tak. Denerwuje mnie to, że Kuba stale ma jakieś pretensje do matki, chociaż to łysawy Andrzejek miał głęboko w tyle rodzinę i wyniósł się do kochanki.

ocenił(a) serial na 4
kasinka789

Masz rację, facet ma jaja. Kibicuję mu :)

ocenił(a) serial na 5
Zabor85

Gość wymiata, mam nadzieję że ustawi do pionu Kubę ktory jest dla matki opryskliwy i wiecznie niezadowolony. .

ocenił(a) serial na 5
kasinka789

Jedna z najlepszych postaci w serialu :) Też się bardzo cieszę, że wrócił, dzięki niemu znowu zaczęłam oglądać ten serial :)

kasinka789

w sumie na początku nie cierpiałam Smolnego za to jaki był dla Kingi. Teraz już wiadomo, że był po prsotu zazdrosny o jej umiejętności, ale jako kochanek Baśki jest totalnie inny! zdaje się być taki czuły, szarmancki i jednocześnie intrygujący aż mi się zaczyna podobać!
Niesamowite, ten aktor naprawdę znakomicie gra jego postać!

ocenił(a) serial na 5
Holly85

No Smolny jest zajebisty! Mam tylko nadzieję, że plany Pulpeta się nie powiodą i Baśka nie wróci do Andrzejka z łysiną. Bo to byłoby mega przegięcie wymienić młodego byczka na starego dziada. A tak na marginesie Kuba też mnie strasznie wkurza, jest rozpuszczonym bachorem i Smolny dobrze go ustawia do pionu.

ocenił(a) serial na 9
kasinka789

Uwielbiam wątek ze Smolnym! i bardzo im kibicuję, widać, że Baśka przy nim promienieje, w końcu jej życie się układa. Smolny powinien postawić dzieciaka do pionu, bo powiem szczerze też mnie wkurza

3ndorfina

Widzę że nie tylko mnie wkurza ten mały grubas , moim zdaniem chłopak kompletnie nie pasuje do serialu.

użytkownik usunięty
Danas_fw

Matko i to jego imię- Kuba :/

ocenił(a) serial na 5

Przecież to zupełnie normalne imie. Ja go (Kubę) rozumiem i reaguje "podręcznikowo". Ciekawe, kiedy Baśka przejrzy na oczy.

ocenił(a) serial na 9
Azzurro

Również uważam, że to normalne imię xD Mi się tam nawet podoba. Haha, grupowy HEJT na kube z na wspólnej :P

3ndorfina

Boże ten dzieciak jest tragiczny. W 1861 jest w ogóle masakryczny, wcześniej jakoś nie chciał żeby mamuśka chodziła na jakiś turniej, a teraz ma być na każdym. Jeden wielki lol i ten ton "kochasia".

ocenił(a) serial na 8
adamo001

Podobno naprawdę są takie dzieci. Matka pewnego 9-latka skarżyła mi się, że synalek opluł i kopnął w miejsce intymne jej niedoszłego partnera, więc Kubuś i tak jest w miarę delikatny ;)

adamo001

NIESTETY wszystkie dzieci w tym serialu są tragiczne. zadziwia mnie, ze twórcom serialu nie zależy na utrzymaniu jego poziomu (i tak juz niskiego) i nie zrobią porządnego castingu, zeby wyłonić jakieś utalentowane aktorsko dzieci.
póki co jak wpuszczają Kubę, Antosię albo Ulę to przeglądam onet pl w tym czasie :D

ocenił(a) serial na 9
Holly85

Ula też jest dziwnym dzieckiem w tym serialu, czasami to aż jej się boję :D

3ndorfina

no cos w tym jest. niby milutka, niby uśmiechnięta, ale kojarzy mi się z laleczką Chucky O_O
gdzieś tam z tyłu głowy widzę tą dziewczynkę jak urywa głowy swoim zabawkom a dzieciom w szkole robi przykre żarty

3ndorfina

Jezus Maryja, oglądam teraz kolejny odcinek, to jest chyba ten wtorkowy i to co ten Kuba odstawia to jest tragedia. To się nazywa bezstresowe wychowanie, że dzieciak wchodzi na głowe i mówi co matka ma robić.

ocenił(a) serial na 9
adamo001

Spokojnie, mamusia w końcu się zbuntowała, przejrzała na oczy, i pokazała w końcu kto tu rządzi! :) Uff, myślałam, że to nie nadejdzie.

3ndorfina

No tak zbuntowała się, ale przecież on za niedługo to na łeb komuś wejdzie. Ja rozumiem rozwód itp itd, ale to chociaż trzeba spróbować polubić, bo zawsze można mieć wspólne tematy, tym bardziej jeśli obu zależy na szczęściu mamuśki. Nie, ten się uparł i nie.

kasinka789

W najbliższych odcinkach ponoć oświadczy się Baśce ;)

MsPrevail

O! To się Andrzejek zdenerwuje hehe :D

kasinka789

Żeby tylko Andrzejek... podejrzewam, że i Pulpecik się obruszy :)

ocenił(a) serial na 4
MsPrevail

Tam chyba będzie pewnie jakaś większa afera, Smolny pokaże Baśce wreszcie swoje prawdziwe oblicze, może być ciekawie. Najlepsza też będzie akcja Kuchennych Rewolucji u Maryśki w barze :D będzie Gesslerowa, hehehe

użytkownik usunięty
kacha86

I gesslerowa powie swoje: ''do d.py'' :). Najlepiej by było gdyby Romuś dał jej ciasteczek :3

ocenił(a) serial na 9
MsPrevail

haha, jaki spojler :D uuu aby zyli dlugo i szczesliwie :<